View Full Version : سوال: قرار دادن تاریخ شمسی در کریستال ریپورت
javad_dam
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 01:59 صبح
من یه برنامه تو سی شارپ نوشته ام که می خوام در بالای گزارش خودم تاریخ شمسی رو نمایش بدم. همونطور که می دونید به صورت پیش فرض تاریخ به صورت میلادی نمایش داده می شود و من اینو نمی خوام. حالا از شما دوستان خواهشی که دارم اینه که این کار رو به صورت تئوری توضیح ندید چون راسیتش من که هنگ می کنم بلکه به صورت عملی در قالب یک برنامه ساده اگه امکان داره برام ضمیمش کنید.
با تشکر از دوستان – لطفا کمک کنید.
mohammad_2039
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 07:02 صبح
با سلام
دوست عزیز اگه جستجو میکردی حتما جواب میگرفتی.
یکی از دوستان تو این تاپیک http://barnamenevis.org/showthread.php?283412-قرار-دادن-تاریخ-شمسی-در-کریستال-ریپورت
همین سوال رو پرسیده بود ، من کدی رو که خودم استفاده میکنم رو اونجا براش گذاشتم. امیدوارم کارت رو راه بندازه:لبخندساده:
ای بابا الان رفتم تو اون تاپیک دیدم خود شما تابیک زدی که :متفکر:
کجاش مشکل داری پیام خصوصی بده راهنماییت کنم.
ولی اون کدی که اونجا بهت دادم خیلی راحت میشه ازش استفاده کرد چطور نتونستی ؟
ببین نرم افزار کریستال رو باز کن یه فرمول new کن به اسم PersianDate (مثلا). محیط ادیت فرمول باز شد بالا گوشه سمت چپ نوشته Report Custom Fumction روش کلیک راست کن یه دونه new کن به اسم ConvertDatetoPersianDate و useEditor رو بزن و اون کدی که تو اون پست در قسمت اول دادم رو کامل توش کپی کن. بعد همون سمت چپ زیر Formula Fild روی فرمولی که ساختی کلیک کن (PersianDate) و توش کد دوم اون پست رو کپی کن
ConvertDatetoPersianDate(CurrentDate);
حالا Save & Exite رو بزن تا به محیط طراحی برگردی. الان سمت راست تو قسمت فرمول یه فرمول به نامPersianDate داری که میتونی بکشی روی گزارش هرجا خواستی بزاری یه فونت فارسی (Bfont) بهش بده و تمام:لبخند:.
موفق باشی
javad_dam
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 09:37 صبح
آقا خیلی ممنون دمت گرم 20 20 دی
javad_dam
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 12:29 عصر
با سلام
مشکل من حل شد ولی یه مشکلی مونده و اونم اینه که فرمت تاریخ شمسی من به صورت زیر است:
1,390.00/2.00/15.00
file:///C:/DOCUME%7E1/JAVAD/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg
من میخوام این ویرگول و نقطه و صفر های اضافی از بین بره باید چکار کنم لطفا به صورت عملی توضیح بدید.
با تشکر فراوان
javad_dam
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 17:13 عصر
با سلام
مشکل من حل شد ولی یه مشکلی مونده و اونم اینه که فرمت تاریخ شمسی من به صورت زیر است:
1,390.00/2.00/15.00
file:///C:/DOCUME%7E1/JAVAD/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg
من میخوام این ویرگول و نقطه و صفر های اضافی از بین بره باید چکار کنم لطفا به صورت عملی توضیح بدید.
با تشکر فراوان
کسی نیست کمک کنه متشکرم
mohammad_2039
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 00:01 صبح
با سلام
این یک نمونه که با کریستال ریپورت 2008 درست شده (فقط تاریخ شمسی رو نشون میده).
در ضمن باید Bfont ها در ویندوز نصب باشه (گفتم باید برای اون فیلد یک فونت فارسی انتخاب کنید)، فارسی ویندوز نصب باشه و تاریخ میلادی سیستم درست تنظیم شده باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.