View Full Version : دستور جایگزین برای fetch
armangara
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 14:26 عصر
سلام
مدتی هست که دنبال یه دستوری هستم که جایگزین دستور fetch باشه اما نتونستم چیزی پیدا کنم
وقتی اطلاعات خیلی زیاد هست دستور fetch خیلی طول می کشه تا بخواد اجرا شه.اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه ا که بشه این دستور رو طوری نوشت که سرعت رو کم نکنه
با تشکر
محمد سلیم آبادی
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 15:13 عصر
سلام،
دستور fetch در کرسر؟
اگر درست حدس زدم باشم نمی شد مساله رو از طریق یک روش مجموعه گرا (کوئری خالص) حل کنین که رفتین سراغ کرسر؟
وقتی اطلاعات خیلی زیاد هست دستور fetch خیلی طول می کشه تا بخواد اجرا شه
درسته چون هر fetch معادل یک دستور مستقل select هست.
armangara
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 16:28 عصر
سلام،
دستور fetch در کرسر؟
اگر درست حدس زدم باشم نمی شد مساله رو از طریق یک روش مجموعه گرا (کوئری خالص) حل کنین که رفتین سراغ کرسر؟
درسته چون هر fetch معادل یک دستور مستقل select هست.
درسته
من یه جدول دارم با 14000 رکورد و هر چند رکورد بر اساس یه ایدی یه شماره به ترتیب موقع اضافه کردن اطلاعات میگیره حالا میخوام این این شماره رو بر اساس تاریخ اپدیت کنم برای تمام رکوردها بر اساس بازه زمانی و آیدی
حالا به نظرتون راه دیگه به جز استفاده از کرسر دارم؟
محمد سلیم آبادی
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 19:02 عصر
نمیشه مساله رو با این شکل توضیحات مورد بررسی قرار داد (حد اقل با مثال و نمونه توضیح می دادین). ولی بنظر می رسه که راهی به غیر از کرسر هم داشته باشه.
اگر میخواهین موضوع مورد بررسی قرار بگیره. نیاز هست که ساختار جدولتون رو همراه با چند نمونه داده ی آزمایشی و اینکه چه نتیجه ای می خواهین دریافت کنید توسط update و دیگر دستورات به ما نمایش بدین تا دیگران مساله رو بفهمند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.