View Full Version : وقتی یک ادم بی تجربه در اموزش مجبور میشه تا اموزش بده اینجاس که اساتید باید بیان وسط!!! والا!!!!
saed2006
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 20:01 عصر
سلام
دو نفر ازم خواستن یه دوره برنامه نویسی سی شارپ بهشون یاد بدم هر دو حدود 30 سال سن دارن و هیچ دانشی نسبت به کار برنامه نویسی ندارن با این تفاصیل
1-چند ساعت دوره بزارم براشون و چه دوره هایی؟
2-ساعتی چند بگیرم هر دوشون کارگر هستند
3-سر فصل ها رو میتونید بهم بدین
و در کل هر راهنمایی که میتونید بکنید چون این اولین تجربه اموزش من هست
idxxbi
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 20:22 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?244211-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%28Desktop-Applications%29-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Visual-C-%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%8 0%8E%E2%80%8E-2010
مهران رسا
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 21:27 عصر
یه مقدار دیر نیست؟ 30 سال!! احتمالاً فقط واسه کسب درآمد رو اوردن به برنامه نویسی . به نظرم اول براشون توضیح بدید که راه سختی پیش رو دارند و به همین زودی ها به فکر رقابت در فضای کاری و کسب درآمد از برنامه نویسی نباشن .
saed2006
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 21:41 عصر
یه مقدار دیر نیست؟ 30 سال!! احتمالاً فقط واسه کسب درآمد رو اوردن به برنامه نویسی . به نظرم اول براشون توضیح بدید که راه سختی پیش رو دارند و به همین زودی ها به فکر رقابت در فضای کاری و کسب درآمد از برنامه نویسی نباشن .
اره دقیقا هم دیر هست و هم برا کسب در امد اومده تو این کار
نخواستم نا امیدش کنم یه دوستش امیدواری بهش داده بود که هیچ وقت دیر نیست و اینا ضمن اینکه مشتری رو هم نباید از دست داد چقدر زمان براشون در نطر بگیرم اصلا موندم از کجا و چی بهش یاد بدم
علیرضا مداح
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 22:45 عصر
سلام،
یه مقدار دیر نیست؟
قصد نداشتم در این بحث شرکت کنم، اما باور داشته باشید که هیچ وقت برای هیچ چیز دیر نیست، این جمله شعار نیست، همه چیز بستگی به هدف شما از کاری که انجام می دهید، دارد، اما برای یادگیری، هر چه که می خواهد باشد، هیچ وقت دیر نیست...،/
ztx4
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 00:25 صبح
سلام
دو نفر ازم خواستن یه دوره برنامه نویسی سی شارپ بهشون یاد بدم هر دو حدود 30 سال سن دارن و هیچ دانشی نسبت به کار برنامه نویسی ندارن با این تفاصیل
1-چند ساعت دوره بزارم براشون و چه دوره هایی؟
2-ساعتی چند بگیرم هر دوشون کارگر هستند
3-سر فصل ها رو میتونید بهم بدین
و در کل هر راهنمایی که میتونید بکنید چون این اولین تجربه اموزش من هست
ببین من خودم مربی ام.
متاسفانه باید بگم راه سختی در پیش داری
من توی آموزشگاه مجبورم به افراد 30 به بالا که هیچ پیش زمینه ای در مورد برنامه نویسی ندارند،ویژوال بیسیک 6 رو یاد بدم!
ویژوال نسبت به سی شارپ آسون تره اما خدا وکیلی من تا الان ندیدم هیچ کدومشون بتونن برنامه بنویسن:گریه:یا ایراد از منه یا از اونا!:قهقهه:
البته شاگرد های جونم خیلی خوب یاد می گیرن و ماشاالله خوب کد می زنن اما سن بالا ها سخته براشون.
در این راه شما اگر بخوای برنامه نویسی رو درست بهشون یاد بدی که باید حدود دو یا سه هفته وقت بگذاری تا بهشون بفهمونی که برنامه نویسی یعنی چی و این که چه طور باید یک مساله رو توی برنامه نویسی حل کنند.باید سعی کنی تفکرشون رو به تفکر یه برنامه نویس نزدیک کنی.یعنی از الگوریتم و فلوچارت و اینا شروع کنی و کم کم بیایی جلو.بعد تازه برسی به تعریف متغییر در سی شارپ!
اما اگر برات مهم نیست که طرف بعدا بتونه کد بزنه یا نه که از همون اول برو سراغ یاد دادن زبان و دستورات و غیره.
البته در مورد این نمونه ی شما تجربه ی من می گه که این افراد به زودی دل سرد می شن و دست بر می دارند.
من کارآموز زیاد داشتم.یک سری آدم ها هستن که تحت یه شرایطی جو می گیردشون و میرن سراغ یه کار جدید اما چون این تصمیمات معمولا احساسی گرفته می شه،اما وقتی سختیه کاری که قراره انجام بدند رو می بینن ،خسته می شن و دنباله ی کار رو رها می کنند.
پس نیازی نیست زیاد براشون انرژی بگذاری که پایه ای یاد بگیرن.من پیشنهادم راه دومه.
اگر راهنمایی خواستی ،در خدمتم.
eshpilen
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 11:12 صبح
حالا این افراد میزان تحصیلات و رشتشون چی بوده؟
شغل فعلیشون دقیقا؟ کارگر چی هستن؟
saed2006
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 20:48 عصر
مرسی از تمام دوستان که در بحث شرکت کردن
دیپلم تجربی
میتونید بگین روی چه جزوه ای براشون درس بدم جزوه برای اینکه دید پیدا کنند و جزوه ای که سی شارپ را بهشون اموزش بدم
و اینکه چند ساعت اموزش نیاز دارند؟
eshpilen
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 23:01 عصر
دیپلم تجربی lol
دیپلم تجربی، کارگر (نگفتی کارگر چی)، با 30 سال سن میخواد برنامه نویسی یاد بگیره و تازه ازش پول دربیاره؟
یخورده عجیب نیست؟
از کجا چنین فکری به سرشون زده؟ یعنی فکر کردن کشکی هست و اینهمه متخصصش بیکارن یا کارشون راحته؟
ما که ریاضی بودیم، دانشگاه همین رشته هم رفتیم، سالها هم مطالعه کردیم، تازه نم نم داریم جسارت و امید پول درآوردن از این راه رو پیدا میکنیم.
البته من یخورده زیادی علاقمند بودم دیگه خواستم همه فن حریف باشم. وگرنه بحث فقط پول درآوردن بود احتمالا خیلی سریعتر و راحتتر به اون هدف میرسیدم. ولی بهرصورت بازم اینقدر کشکی نیست.
نمیدونم شایدم بعضیا میبینن کامپیوتر رو با کلیک و تایپ کار میکنن و مثلا بچهء خودشون هم با کامپیوتر کار میکنه فکر میکنن خیلی ساده هست.
البته از نظر فیزیکی ساده هست، اما بخشی رو که اونا نمیبینن انبوه اطلاعات و قدرت پردازشی هست که در مغز رد و بدل میشه.
کارفرمای منم همیشه همینطور بود. اصلا انگار زورش میامد بهم پول بده و حرص میخورد چرا کارهای به این راحتی رو خودش بلد نیست و باید به من پول بده. البته کار برنامه نویسی رو نمیگم، فقط همین کاربری پیشرفته و کار با نرم افزارهایی مثل آفیس و فتوشاپ و غیره رو میگم.
هیچوقت نتونستن واقعا بفهمن که این کار چطور انجام میشه. فکر میکنن یه چیزی درحد حفظیات و کلیک و زدن درست چنتا دکمه هست.
اینطور آدما تا خودشون نرن تلاش نکنن برای یادگیری و چیزایی مقدماتی نفهمن متوجه نمیشن که این کار واقعا چی هست و سختی هاش کجاست و اگر پر از دانش و قدرت ذهنی نباشی چطور مدام گیر میکنی. و اصلا هم نمیتونن کارها رو با سرعت بالا انجام بدن.
تازه برنامه نویسی که از کار کردن با نرم افزارها خیلی گسترده تر و پیچیده تره.
البته کار نشد نداره و همه همیشه حق یادگیری و استفاده رو دارن، ولی برای این کار اونم برای چنین افرادی نمیشه هیچ زمان ثمردهی نزدیک و تضمینی قائل شد. حداقلش هم چند سال تازه استعداد داشته باشن باید فقط یادگیری داشته باشن بنظرم. از نظر ریاضی احتمال بیشترش شکست و پشیمانی و بی حاصلی هست دیر یا زود. اونم با اون انگیزه ای که دارن!!
مهران رسا
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 23:53 عصر
اینطور آدما تا خودشون نرن تلاش نکنن برای یادگیری و چیزایی مقدماتی نفهمن متوجه نمیشن که این کار واقعا چی هست و سختی هاش کجاست و اگر پر از دانش و قدرت ذهنی نباشی چطور مدام گیر میکنی. و اصلا هم نمیتونن کارها رو با سرعت بالا انجام بدن.
تازه برنامه نویسی که از کار کردن با نرم افزارها خیلی گسترده تر و پیچیده تره.
البته سختیش از این حیث هست که باید پشتکار داشته باشی و دائماً به کدها ور بری و شب ها رو پشت کامپیوتر صبح کنی . ضعیف شدن چشم ، کمر درد ، گردن درد ناشی از اینکار رو هم باید پذیرفت. از این نظر سخته . که البته اگر بحث علاقه وسط باشه اونم مثل برق و باد میگذره.
ضمن اینکه مشتری رو هم نباید از دست داد
یه خورده با انصاف باشید. اگر واقعاً میدونید برای کسب درآمد اومدن سراغ اینکار، اول واسشتون توضیح بدید که درصد موفقیتشون کمه.
returnx
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 09:56 صبح
واسشتون توضیح بدید که درصد موفقیتشون کمه
کم نیست ، صفره !!
ما که از روی علاقه ی زیاد داریم کار می کنیم و اصلا بفکر پولش نیستیم ، بعضی وقتی وناقعا خسته میشیم ، و تازه انقدر برنامه نویسی گسترده هست که تمومی نداره...
اگه برای تفریح و یادگیری یک حرفه جدید این کارو کنن ، خیلی قشنگ و جالبه...
اما اگه برای پول در آوردن می خوان این کار کنن ، بنظر من به نتیجه نمیرسن (چون ما دانشجو های زیادی میبینیم که بدون علاقه اومدن تو رشته نرم افزار و بدجوری تو برنامه نویسی گیر کردن)
ژوپیتر
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 10:18 صبح
کی میگه هیچ وقت دیر نیست؟ بعضی موقع ها دیگه خیلی دیره. انگار یکی تو 40 سالگی تازه بخواد قهرمان شنا بشه و هیچی از شنا کردن ندونه و بدن ضعیفی هم داشته باشه، ذهن و هوش آدم تو سن پایین بسیار آموزش پذیرتره تا 30 سالگی، این به این معنی نیست که آدمهای 30 به بالا خنگن، اما باید هرکاری رو ابتدا سنجید و بعد سراغش رفت، ایراد اکثر اونهایی که تو کارشون موفق نمی شن اینه که با سعی و خطا جلو میرن تا ببینن چی میشه و ابتدای امر قبل از شروع به کار اون رو نمی سنجن، این دوستان شما نیاز به کمک شما دارن و به نظر من شما می تونید اونها رو ببرید پیش کسی که همسن اونها باشه و شغلش برنامه نویسی باشه و آشنا هم نباشه، اون موقع حتما متوجه میشن که چه راه دراز و دشواری پیشه رو دارن و باید تصمیم جدی بگیرن، اونها وقتی باهم صحبت کنن، دوستانتون متوجه خواهند شد که چه قدر برای اینکار سعی و تلاش، صبر و شکیبایی، هزینه و وقت، هوش و استعداد لازمه که تازه بعد از چند سال شاید بتونن به الآن اون دوست برنامه نویس برسن. اگه قصدشون فقط پول درآوردنه از نظر من این کار درستی نیست که اونها رو تشویق به برنامه نویسی بکنید، بهتره خوب و بد کار رو کاملا واضح براشون توضیح بدید.
saed2006
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 13:27 عصر
من خودم كارشناسي نرم افزار خوندم يادمه توي فني حرفه اي كلاس سي شارپ كه بودم تمام شاگردا دانشجو نرم افزار بودن و روزاي اخر از كلاس 25 نفري من موندم دوستم و استاد باقي همه در رفتن من خودم يه ذره استعداد برنامه نويسي داشتم و كلي سماجت و علاقه كه شبانه روز برنامه مينوشتم تا يه خورده ياد گرفتم الان اقايي كه نميدونه برنامه نويسي چي هست و شايد به زحمت بتونه 500 تومن جور كنه كه من يادش بدم رو چه جوري برنامه نويسش كنم موندم خدايي اگر ادم علاقه داشته باشه ميتونه ولو 40 سالش باشه اما يه خورده حرف و حديث داره صبر ايوب ميخواد و تلاش مداوم
ostovarit
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 09:36 صبح
سلام،
قصد نداشتم در این بحث شرکت کنم/
درسته که در این بخش بیشتر بحث ها رنگ و بوی فنی ندارن ولی همون طور که میدونید چنین بحثهایی اگر درست هدایت بشن باعث رشد میشه ...
با وجود تمام تلاش هایی که مدیران در بخشهای مختلف دارن و میدونم خیلی وقتشون رو میگیره اگر بتونن تجاربشون رو در این قسمتها و بحث های ازاد هم در اختیار دیگر دوستان قرار بدن باعث میشه پستهای این بخش هم مفیدتر باشه.
مثلا در مورد همین تاپیک حتما در بین مدیران کسانی سابقه تدریس دارن ... میشه یک متن چند خطی در این باره بدن و تجاربشون رو بنویسن ... حالا اگر بعدش چند صد تا پست بی ربط و انتقادی هم بود اجباری به پاسخ گویی نیست و تجارب شخصی خودشون هست که با بقیه تقسیم کردن ... مثل کاری که در بخشهای دیگه میکنن و اطلاعات فنیشون رو در اختیار دیگران می زارن.
ممنونم
پاورقی: چون میخواستم نقل قول کنم اینجا پیشنهادم رو دادم.
Mohandes2009
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 10:45 صبح
2006 وقتی بلد نیستی آموزش بدی بده دست آدم کار بلد یادشون بده تو هم پورسانتت را بگیر :لبخند:
آدم درست و حسابی دور و برت کم نیست خوب نگاه کن:لبخند:
saed2006
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 16:17 عصر
2009 كار رو بدم دست كسي كه خودم برنامه نويسش كردم؟
m.soleimani
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 16:51 عصر
2009 كار رو بدم دست كسي كه خودم برنامه نويسش كردم؟
خدایی این 2009 ورژنش که از شما بالاتر هست؛ نیست ؟ :بامزه:
ولی شما اگر قبلن کسی رو برنامه نویس کرده بودی که الان یه همچین پرسشی نداشتی!!
اگر خودت مطمئن هستی که میتونی آموزش بدی برو سرش اگر هم مطمئن نیستی و پولش خوب هست اینا که گویا زیاد « اصلن سر در نمییارن » شروع کن اگر به جایی نرسیدن بگو خودتون پشت کار نداشتین و سنتون بالا بود :شیطان: به هر حال اگر اونا همینجوری ناگهانی قصد کردن مهندس بشن شما هم دست کمی نداری و همینجوری ناگهانی قصد کردی استاد بشی.
موفق باشی./
saed2006
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 17:23 عصر
اين 2009 اسمش 2009 هست مگر نه وريژنش خيلي قديمي تر از ايناس البته بر عكس ما كه از سال 2006 برنامه نويسي ميكنيم اين بچه 2009 شروع كرده:شیطان:
ضمن اينكه من توي تربيت 2009 وقتي شكست خوردم :گیج:نا اميد شدم ديگه الان كه فك ميكنم ميبينم مشكل از 2009 بوده الان متعجبم كه اين بچه با اون حال خرابش چطوري كار ميكنه :متعجب: به هر حال شاگردا رو داريم به يه جاهايي ميرسونيم تشكر از همه دوستان كه راهنمايي كردن
Mohandes2009
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 18:08 عصر
خدایی این 2009 ورژنش که از شما بالاتر هست؛ نیست ؟ :بامزه:
ولی شما اگر قبلن کسی رو برنامه نویس کرده بودی که الان یه همچین پرسشی نداشتی!!
./
واقعا دوستمون به نکته مهم و حیاتی توجه داشتن که قابل تقدیر است:لبخند:
Mohandes2009
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 18:14 عصر
اين 2009 اسمش 2009 هست مگر نه وريژنش خيلي قديمي تر از ايناس البته بر عكس ما كه از سال 2006 برنامه نويسي ميكنيم اين بچه 2009 شروع كرده:شیطان:
ضمن اينكه من توي تربيت 2009 وقتي شكست خوردم :گیج:نا اميد شدم ديگه الان كه فك ميكنم ميبينم مشكل از 2009 بوده الان متعجبم كه اين بچه با اون حال خرابش چطوري كار ميكنه :متعجب: به هر حال شاگردا رو داريم به يه جاهايي ميرسونيم تشكر از همه دوستان كه راهنمايي كردن
2006 عزیز توجه شما را به چند نکته مهم جلب میکنم :لبخندساده::
1- در ورژن های جدید همیشه چیزهایی وجودداره که در ورژن های قدیمی ترش نیست مثلا vs2005 وvs2010 دلیل شکستت هم این بوده که ورژن ات قدیمی بوده و نمیتونستی در ورژن جدید کار کنی:گیج:
2- ابتدا خودت را ارتقا بده تا با تکنولوژی های روز اشنا بشی و بتونی خودت را به یک حد اعلا برسونی بعد شروع به آموزش یک عده کن و بندازشون تو چاه:لبخند:
3-نا امید نشو توی زندگیت تو میتونی برنامه نویس خوبی بشی اما با پشتکار!! اینا همیشه از استاد خودت داشته باش:خجالت::چشمک:
4-بازم بهت میگم اگر میبینی ماژول آموزش در تو هنوز تعبیه نشده جلو نرو و واگذارشون کن به شخص دیگری که در اطراف تو هست و وارد تره:لبخند:
saed2006
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 18:42 عصر
2006 عزیز توجه شما را به چند نکته مهم جلب میکنم :لبخندساده::
1- در ورژن های جدید همیشه چیزهایی وجودداره که در ورژن های قدیمی ترش نیست مثلا vs2005 وvs2010 دلیل شکستت هم این بوده که ورژن ات قدیمی بوده و نمیتونستی در ورژن جدید کار کنی:گیج:
2- ابتدا خودت را ارتقا بده تا با تکنولوژی های روز اشنا بشی و بتونی خودت را به یک حد اعلا برسونی بعد شروع به آموزش یک عده کن و بندازشون تو چاه:لبخند:
3-نا امید نشو توی زندگیت تو میتونی برنامه نویس خوبی بشی اما با پشتکار!! اینا همیشه از استاد خودت داشته باش:خجالت::چشمک:
4-بازم بهت میگم اگر میبینی ماژول آموزش در تو هنوز تعبیه نشده جلو نرو و واگذارشون کن به شخص دیگری که در اطراف تو هست و وارد تره:لبخند:
اعتراف میکنم که توی تربیت اولین شاگردم شکست خوردم
البته شکست مقدمه پیروزی هست تجربه اولین درس دادنم این بود که هیچ وقت مجانی به کسی چیزی یاد نده!
بگذریم ما رو با 2009 در گیر نکنید:قهقهه:
مرسی از همه دوستان
Mohandes2009
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 19:01 عصر
اعتراف میکنم که توی تربیت اولین شاگردم شکست خوردم
البته شکست مقدمه پیروزی هست تجربه اولین درس دادنم این بود که هیچ وقت مجانی به کسی چیزی یاد نده!
بگذریم ما رو با 2009 در گیر نکنید:قهقهه:
مرسی از همه دوستان
واقعا که درست میگه این 2006 .میگن عقل هر چیز به از آدمیزاده همینه!:گیج:
واقعا که دوره کار آموزیت را بد سپری کردی و هرچند اطرافیان بهت میدون دادند خودتا نشون بدی باز نتوانستی استعداد هات را نمایان کنی. :لبخندساده:
همیشه گفتن تا کسی پول خرج نکنه قدر موقعیت خودشا و فرصت هایی که ایچاد شده براش را نمیدونه ... باید ایندفعه پولی ازت گرفته بشه تا وقتی داری درس پس میدی بخوبی کار کنی و شکست نخوری!:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.