View Full Version : مشکل در نحوه گزارش گیری بصورت خاص
viper2009
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 03:03 صبح
سلام
فرض کنیم یک جدولی داریم که محصولات و گروه محصولات در آن ذخیره شده اند
مشکلی که من دارم این هست که می خواهم گزارشی بگیرم که نام محصول را با تعداد آن و قیمت آن را از سایر گروه ها نمایش دهد و در آخر هم مجموع تعداد و قیمت ها را نیز محاسبه کند
با استفاده از کد نویسی SQL در محیط ویژوال استودیو مشکل چندانی نیست اما نحوه ساخت این گزارش در کریستال مشکل ساز شده (بیشتر بخاطر جمع بستن تعداد هر محصول در سطر خود و همچنین قیمت)
ضمیمه هم قرار دادم
viper2009
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 03:06 صبح
یادم رفت اضافه کنم که در آخر می خواهم گزارشم شبیه به عکس با عنوان گزارشی از تعداد محصولات به تفکیک گروه شود
rcs-graph
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 20:38 عصر
داداشم میتونی تو وی بی با دستور SQL توتال سام بگیری و بعد تو ریپورتی که طراحی کردی یه فورمولا فیلد بزاری و مقدار توتال سام رو بهش بدی . نمیدونم متوجه منظورت شدم یا نه. بازم بگو تا راهنماییت کنم.
راستی به تاپیک مشکل منم سر بزن خیلی کارم گیره
http://barnamenevis.org/showthread.php?285105-مشکل-در-گزارش-گیری-چند-جدول-در-یک-گزارش-(نمایش-چند-گزارش-در-یک-گزارش)-کمک
viper2009
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 01:13 صبح
اگر منظورت استفاده از ALIAS نام هست، برای جمع بستن آخر جواب می ده اما گفتم که بیشتر مساله جمع بستن و مشخص کردن تعداد در هر سطر است.
با استفاده از دیتا تیبل تونستم در گرید بیاورمشون و بعد خروجی XML بدم ولی اینجا جمع کردن آخرشون مشکل داره.
ضمناً تاپیک شما را هم نگاه کردم راستش درست متوجه نشدم ، تقریباً هم شبیه به مشکل من در جایی دیگر داشت اگر بتونی مثل من بطور شماتیک مثال بزنی که منظور چی هست دوستان بیشتر می تونن راهنمایت کنند
فعلاً فقط می تونم بگم که شما می تونی از دستور ترکیب جداول استفاده کنی و به دیتا ست کریستال وصل کنی.
rcs-graph
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 10:08 صبح
sql = "select sum(kol)as totalsum from foroosh1 where [sh-faktor]=" & "N'" & Val(faktor1.Text) & "' and name='" & Label15.Caption & "'"
Set rs = db.Execute(sql)
Text38 = rs("totalsum")
این کد totalsum هستش که تو ویبی نوشته شده . توام میتونی مشابه همین از فیلدهای عددی sum بگیری. متوجه شدی داداشم؟
viper2009
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 11:52 صبح
دست درد نکنه ولی من منظورم از مثال زدن برای من نبود برای پروژه خودت که گفتی مشکل داری را گفتم یک شماتیک رسم کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.