View Full Version : کمک برای نوشتن Property راست به چپ (Right To Left) برای OCX
kitcat_m18
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 04:22 صبح
با سلام،
من می خوام واسه OCX خاصیت راست به چپ رو بسازم، اول اینکه می خواستم بدونم اصلا راست به چپ شدن چجوری انجام میشه منظورم اینکه از Unicode ویندوز استفاده میشه و یا؟... دوم اینکه چجوری تو یه Property برای OCX بنویسمش؟
با تشکر:لبخندساده:
محسن واژدی
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 09:14 صبح
سلام علیکم
برای فعال بودن rtl در وی بی بایستی حتما" فایلVBAME.DLL را در فولدر sys32 خود داشته باشید
دو مورد سوال دومتون هم چون نگفته بودین ocx را به چه منظور میخواهید بنویسید بنده فرض را بر روی textbox میگذارم، سورس زیر را بررسی کنید البته بایستی علاوه بر نوشتن propertyهای Get و Let دو دستور PropBag.WriteProperty و PropBag.ReadProperty را نیز برای نگهداری مقادیر تنظیم شده زمان طراحی برای زمان اجرا بنویسید
موفق باشید
kitcat_m18
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 11:58 صبح
سلام mohsenvj (http://barnamenevis.org/member.php?104729-mohsenvj) عزیز،
سوال قبلی من رو جواب ندادین البته فکر کنم من نتونستم درست مفهوم رو برسونم الان اینطور بیان می کنم:
VBAME.DLL چه عملی انجام میده که تکست ها راست به چپ و یا برعکس میشن؟؟؟
من می خوام یه تکست باکس برای Active report بسازم که خاصیت Right to Left و Data Field رو ساپورت کنه
یه OCX با این خصوصیات تو ساختم تو محیط VB هم راست به چپ رو ساپورت می کنه هم Data Field و Data Source رو اما متاسفانه وقتی که تو محیط Active Report ازش استفاده می کنم Data Field عملی انجام نمیده اما خاصیت راست به چپش کار می کنه
نمونه کارم رو ضمیمه کردم
البته ممکنه چند جاش مشکل داشته باشه چون دیشب تا یدر وقت داشتم روش کار می کردم ممکنه به هم ریخته باشه.
با تشکر
موفق باشین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.