ورود

View Full Version : کمک در مورد انجین

tick-tock
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 14:07 عصر
سلام دوستان خسته نباشید .
من میخوام بازی سازی رو شروع کنم اما نمیدونم کدام انجین بهتره . یخورده که گشتم اکثرا نظرات شخصیشونو میگفتن و دلیل مناسبی پیدا نکردم . یه انجین که مشکل کپی رایت نداشته باشه - پورسانت درآمد فروش بازی را نخواد و...

بنظر خوردم 3d game studio و game maker باید خوب باشن چون اکثر بازی ها رو با این برنامه ها نوشتن . برنامه نویسی کدومشون آسانتر و جامعتره وخلاصه فرقشون چیه و کدوم بهتره

با تشکر

vice_city
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 15:56 عصر
سلام دوستان خسته نباشید .
من میخوام بازی سازی رو شروع کنم اما نمیدونم کدام انجین بهتره . یخورده که گشتم اکثرا نظرات شخصیشونو میگفتن و دلیل مناسبی پیدا نکردم . یه انجین که مشکل کپی رایت نداشته باشه - پورسانت درآمد فروش بازی را نخواد و...

بنظر خوردم 3d game studio و game maker باید خوب باشن چون اکثر بازی ها رو با این برنامه ها نوشتن . برنامه نویسی کدومشون آسانتر و جامعتره وخلاصه فرقشون چیه و کدوم بهتره

با تشکر

سلام
قبلا درمورد این موضوع بحث شده:
http://barnamenevis.org/showthread.php?271860-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F
درضمن 3dgs کپی رایت داره.در نسخه رایگان این موتور بیشتر امکانات ضروری مثل شیدر ها و شبکه حذف شده و قابل استفاده نیست.و البته تا حالا هیچ بازی AAA ای رو با این موتورها که گفتید ننوشتن.