View Full Version : كلاس sql server در شيراز
sara_t
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 15:42 عصر
سلام دوستان
ميشه لطفا يه جاي خوب رو به من معرفي كنيد كه sql server رو ياد بگيرم. من از دورههاي مديريت صنعتي خوشم نمياد. تنها جايي كه سراغ دارم ديباگران هست!
اگه جاي بهتري در شيراز وجود داره لطفا معرفي كنيد. اگه كلاس خصوصي هم باشه در صورت مناسب بودن قيمت لطفا راهنمايي بفرماييد.
HamedNet_ir
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 15:46 عصر
معمولا دانشگاه شیراز هم چندتا کلاس برگزار میکنه.
دیباگران هم که خودتون گفتید, تعریفشو شنیدم.
sara_t
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 16:07 عصر
ممنون
اطلاعيه كلاسهاي دانشگاه شيرازرو از كجا بايد پيداكنم؟
تا جايي كه من ديدم دوره هاي اموزشي دانشگاه شيراز icdl و فتوشاپ و .. اين مباحث هست.
ricky22
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 09:08 صبح
معمولا دانشگاه شیراز هم چندتا کلاس برگزار میکنه.
دیباگران هم که خودتون گفتید, تعریفشو شنیدم.
دانشگاه شیراز که همه ی آگهی اش درباره ICDL و .... هست.
-------------------------
به نظر من هم برید دیباگران.
البته اگر با مفاهیم اولیه آشنا هستید به صورت خودآموز هم می تونی مطالعه کنی.
HamedNet_ir
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 10:59 صبح
دانشگاه شیراز که همه ی آگهی اش درباره ICDL و .... هست.
تا جايي كه من ديدم دوره هاي اموزشي دانشگاه شيراز icdl و فتوشاپ و .. اين مباحث هست.
:اشتباه:
شما تا چه حد با sql سرور آشنا هستید؟
اگر آشنا هستید به قول این شاهین خان میتونید خود آموز استفاده کنید.
sara_t
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 13:16 عصر
با مفاهيم اشنا هستم
اما ميخام خيلي حرفه اي ياد بگيرم ولي تا جايي كه من ميدونم تو كلاسهاي ديباگران و مديريت صنعتي فقط تئوري هاي دانشگاهي بحث ميشه.
ARC
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 14:26 عصر
سلام
دانشگاه شیراز که دوره هاش خیلی ابتدایی هست و دوره درست حسابی نداره ولی یه جا هست به نام ایرافا (20 متری سینما سعدی - نزدیک بیمارستان شفاست) جای خوبی هست هم قیمت هاش خوبه هم اینکه استاد های خوبی داره اکثرا استاد های مدریت صنعتی هستن بعییر از اون 2 تا (مدیریت و دیباگران) میدونم این هم خوبه.
و این رو هم بگم من الان از چند جا در مورد دیباگران سوال کردم بیشترشون میگن دیبا گران فقط پول میگیره و اسمش بلند شده.
sara_t
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:47 صبح
ايرافا رو پرسيدم اونجا حدود 1 مليون تومن در مياد!!! فقط كلاس مقدمه (كه حتما بايد بگذروني) 600 تومن هست.
ricky22
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 10:30 صبح
با مفاهيم اشنا هستم
اما ميخام خيلي حرفه اي ياد بگيرم ولي تا جايي كه من ميدونم تو كلاسهاي ديباگران و مديريت صنعتي فقط تئوري هاي دانشگاهي بحث ميشه.
در هر زمینه ای بعد از یادگیری مفاهیم تجربه و تمرین باعث حرفه ای شدن شما میشه.
sarkhosh
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 19:45 عصر
من مدیریت صنعتی بودم تئوری که نبود اما خب خوبم نبود خودم به استاد یاد میدادم دیگه ببین استاده چی بوده. مدیریت صنعتی از دیباگران بهتره! به نظرم کتاب بگیرید و خودتون بخونید میتونید از قسمت ایندکس اس کیو ال هم کمک بگیرید.
.
ARC
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 00:34 صبح
ايرافا رو پرسيدم اونجا حدود 1 مليون تومن در مياد!!! فقط كلاس مقدمه (كه حتما بايد بگذروني) 600 تومن هست.
1 میلیون ؟!! مگه دوره sql server که 60 ساعته رو نمیگید؟ یا منظورتون با دوره MCTS هست؟
sara_t
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 10:16 صبح
يه دوره مقدماتي هست كه ويندوز اپليكيشن هست! بعد از اون وارد دروه sql ميشه!
اين دوره اول 600 تومن هست!
zohreh70
چهارشنبه 02 مهر 1393, 12:47 عصر
من ایرافا رو پرسیدم گفتن 200 هزینشه، تو سایت خود ایرافا هم زده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.