ورود

View Full Version : مبتدی: عدم نمایش مقادیر بانک در textbox

dddd10
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 19:16 عصر
سلام
در برنامه چند textbox گذاشتم که به بانک متصله. وقتی وارد فرم مربوطه میشم میبینم textbox ها مقادیری که در بانک قبلا ذخیره شده نمایش میده. چطوری مانع نمایش داده ها بشم ؟ :متفکر:

behzad_vb.net
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 20:25 عصر
سلام دوست عزیز من هم اوایل کار با adodc این مشکل را داشتم یک پیشنهاد خوب به نظر من از refrens های ویژوال استفاده کن چندتا کتاب است
اینارو مطالعه کنی خیلی مفید اصلا دیگه خودت میگی کی داخل تکس چیو نشون بده موفق باشی

دانلود69650

موفق باشی

dddd10
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 08:26 صبح
3 تا pdf رو مطالعه کردم ولی تو هیچ کدوم نگفته بود راه حل را!

behzad_vb.net
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 13:25 عصر
سلام دوست عزیز
ببین مثلا تو وقتی با rst روی رکوردها حرکت میکنی به هر رکوردی رسیدی که خواستی ببینیش یا بریزیش توی تکس باید کد زیر را بنویسید یکم دقت کنید اموزشش کلی است کد زیرو ببینید

Dim cnn As New ADODB.Connection
Dim rs As New ADODB.Recordset
cnn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51 ;Data Source=c:\bank.mdb"
rs.Open "test", cnn, adOpenKeyset, adLockOptimistic, adCmdTable
text1=rs!name

در قسمت rs!name به جای name نام فیلد مورد نظر را بزار اگه باز هم متوجه نشدی بگو یک نمونه کد بزارم ولی این کتابها خیلی خوب و کامله قشنگ از اول مطالعه بکن
منتظر نتیجت هستم
موفق و پیروز باشی

Mohamad ghorbani
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 20:02 عصر
سلام
در برنامه چند textbox گذاشتم که به بانک متصله. وقتی وارد فرم مربوطه میشم میبینم textbox ها مقادیری که در بانک قبلا ذخیره شده نمایش میده. چطوری مانع نمایش داده ها بشم ؟ :متفکر:
دوست عزيز كافيه توي Form Load فرمت كد زير رو بنويسي:

adodc1.recordset.addnew

dddd10
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 23:13 عصر
اقا محمد کد شما خیلی مشکل داشت. به محضی که میریم تو فرم باید حتما رکورد ها پر کنیم! اگه خارج بشیم و رکوردی ذخیره نکنیم اررور میده!

اقا بهنام توضیح کامل میدین ؟ من میخوام فقط وقتی وارد فرم میشم مقادیر از قبل ذخیره شده تو تکست فرم نشون داده نشه! adodc استفاده کردم

Mohamad ghorbani
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 23:32 عصر
سلام شرمنده كه خيلي دير جواب دادم:خجالت:
مشكل اين Error اينه كه شما وقتي فرمت لود ميشه يه ركورد جديد به جدول اضافه ميشه . مسلما با اين كار به فيلدي كه به عنوان كليد در نظر گرفتيش هم يه ركورد اضافه ميشه . وقتي كه شما اون فيلد رو پر نكني و جدولت رو Refresh كني Error ميده . كه مي توني اين مشكل رو با يه كد ساده حل كني.
اگه بازم مشكل بود بگو .