PDA

View Full Version : یادگیریه برنامه نویسی...

سیبهای بیکلک
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 22:33 عصر
سلام. من 1 علاقه مند به برنامه نویسیم و میخوام 1 برنامه نویس خوب و حرفه ای باشم(با بازده اقتصادی البته)
میخوام بدونم یادگیری رو از چه زبونی شروع کنم واینکه (بصورت ساده)واسه ی من که 1تازه کارم یادگیریه چه مفاهیمی اصول تلقی میشه؟
یعنی یادگیریه چه مفاهیمی اصول یادگیریه هر نوع زبونیه؟

syntiberium
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 23:47 عصر
یادگیری اولیه اصولا با زبان های سطح پایین انجام می شه و بر اساس کاری که شما می خواهید در آینده انجام بدید بهتره syntax اون زبان سطح پایین با زبان سطح بالایی (مثل زبان های .net) که می خواهید در آینده با آن کار کنید هم خونی داشته باشه. شما برای یاد گیری اولیه بهتره یه کلاس آموزشی برای یک زبان سطح پایین و یک زبان سطح بالا رو بگذرونید و بعد توی سایت هایی مثل برنامه نویس به جست و جو در تاپیک های موجود یا پرسیدن سوال برای حل مشکلات برنامه نویسیتان بپردازید .

saman.ahadi
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 00:14 صبح
SYNTAXیعنی چی؟

syntiberium
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:13 صبح
یعنی مثلا توی زبان c# باید آخر خطوط از علامت ; استفاده کنیم ولی توی VB چنین علامتی نیاز نیست . کلا به قوانین طرز نوشتن برنامه که ما رو مجبور می کنه به همون شکل برنامه بنویسیم و اگر غیر از کلمات و جملاتی که توی syntax اون زبان مجاز هستند چیز دیگری بنویسیم خطای syntax error روی می دهد syntax زبان برنامه نویسی می گوییم .