View Full Version : نصب ویژوال
irpersian20
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:20 صبح
سلاام خسته نباشید
من توربو کار میکردم و راحت بود و الان رو لپ تاپ و ویندوز 7 توروبو نمیشه استفاده کرد و دردسر داره.
الان رفتم visual 2010 نصب کردم
اما اگر میشه تو 2 خط فقط بگید چطوری برنامه رو باید بنویسم و اجرا کنم تو این محیط؟
فقط بگید چطوری برنامه جدیدی رو اجرا کنم و با چه دکمه ای برنامه رو اجرا کنم و بتونم تریس کنم خودم دنبال باقی موارد میشم
شرمنده ببخشبید :قلب:
m.soleimani
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 22:23 عصر
سلاام خسته نباشید
من توربو کار میکردم و راحت بود و الان رو لپ تاپ و ویندوز 7 توروبو نمیشه استفاده کرد و دردسر داره.
الان رفتم visual 2010 نصب کردم
اما اگر میشه تو 2 خط فقط بگید چطوری برنامه رو باید بنویسم و اجرا کنم تو این محیط؟
فقط بگید چطوری برنامه جدیدی رو اجرا کنم و با چه دکمه ای برنامه رو اجرا کنم و بتونم تریس کنم خودم دنبال باقی موارد میشم
شرمنده ببخشبید :قلب:
شما برای پرسش مورد نظر خودتون بخش نامناسبی رو انتخاب کردید ابتدا بگین که با چه زبانی برنامه نویسی رو قصد دارین ادامه بدین چون گفتین که تربو به احتمال زیاد با سی++ برنامه نویسی میکنید با این فرض که شما قصد دارین یه برنامه کنوسول بنویسید ادامه میدیم« دوست عزیز در جهت فلشها کلیه موارد رو انجام بدین اگر نیازی به چیزی باشه خودم براتون میگم »از منوی فایل شروع میکنیم شما از تولبار یا کلیدها میانبر هم میتونید کلیه مراحل رو انجام بدینfile -> new -> projectاز زبانهای نصب شده گزینه ++C رو انتخاب میکنید موارد پیشفرض قابل ساخت با این زبان در سمت راست نمایش داده میشه.حالا برای ساخت یه پروژه کنسول شما دوتا راه دارین یکی استفاده از کدهای مدیریت شده سی++ که باید یه پروژه از نوع CLR Console Application انتخاب کنید راه دوم ساخت یه پروژه کنسول از نوع Win32 هست که برای این منظور هم باید یه پروژه از نوع Win32 Console Application انتخاب کنید ما از گزینه دوم استفاده میکنیم.توی قسمت نام گذاری یه نام دلخواه برای پروژه انتخاب کنید و اگر نیاز هست توی قسمت آدرس یه مکان تازه برای ذخیره شدن پروژه خودتون در نظر بگیرید.بعد از انجام مراحل بالا و زدن کلید اوکی یه ویزارد برای شما باز خواهد شد به نام Welcome to the win32 Application wizard یه گزینه Next هست یه گزینه Finish گزینه Next رو انتخاب میکنیم و تو صفحه بعدی کلید رادیویی Empty project رو انتخاب میکنیم برای درست کردن یه پروژه خالی.حالا اگر پنجره Solution Explorer باز نبود از منوی View فعالش میکنیم. خوب حالا سه تا فولدر خالی داریم برای نوشتن یه برنامه نیاز داریم تا یه آیتم کد به برنامه خودمون اضافه کنیم برای این کار روی فولدر ریسورس کلیک راست میکنیم و از منوی باز شده گزینه Add -> Item رو انتخاب میکنیم توی پنجره تازهای که باز میشه یه قسمت سمت چپ هست که گرههای ریشه رو نوشته و نمونههای مرتبط به اون رو در سمت راست میبینیم گزینه Code رو انتخاب میکنیم و توی قسمت نام یه نام مناسب براش انتخاب میکنیم اگر قصد داریم به زبان سی برنامه بنویسیم پسوندش رو c. قرار میدیم و اگر قصد نوشتن برنامه سی++ داشته باشیم از پسوند cpp. استفاده میکنیم. و در پایان کلید Addحالا توی برگه باز شده کد مورد نظر خودت رو مینویسی و با استفاده از کلید فلش سبز دیباگ برنامه خودت رو کامپایل و اجرا میکنی اگر در سمت چپ هر کدوم از خطوط کد مورد نظرت کلیک کنی « توی ناحیه خاکستری رنگ » یه برکپوینت اضافه میشه که برای تریس کردن کدت به کارت میاد. اگر روی هر کدوم از برکپوینتهای مورد نظر یه کلیک دیگه بکنی حذف میشه.راستی دقت کن هدر فایلهات باید طبق استاندارد تازه نوشته بشه برای مثال iostream.h باید به این سبک نوشته بشه iostreamاگر کد بهم ریخته نشون داده شد برات فقط باید از نوشتن h. آخرش برای این هدر فایل صرف نظر کنی موفق باشی./
irpersian20
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 16:46 عصر
آقا به خدا شرمنده خیلی ممنون و زحمت کشی
واقعا کامل گفتی و اوکی اوکی شدم.
دستت درد نکنه
آقای fastcode از شما هم ممنونم منظورم همون نوشتن برنامه با سی پلاس پلاس بود که راهنمیی کردند.
irpersian20
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 18:50 عصر
میگم عزیز طریقه تریس کردن برنامه رو یک بار دیگه لطف میکنی بگی؟
مثل تریس توربو که watch داشت و توش میدیدیم برنامه چطور میشه قدم به قدم.
دستت درد نکنه
m.soleimani
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 01:01 صبح
میگم عزیز طریقه تریس کردن برنامه رو یک بار دیگه لطف میکنی بگی؟
مثل تریس توربو که watch داشت و توش میدیدیم برنامه چطور میشه قدم به قدم.
دستت درد نکنه
http://www.codeproject.com/KB/cs/MasteringInDebugging.aspx
خوب و با دقت بخون خیلی چیزا توش هست برای یادگرفتن پیروز باشی./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.