View Full Version : افت سرعت در اینترنت پارس آنلاین
میلاد قاضی پور
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 14:04 عصر
سلام . نمیدونم این اتفاق فقط در پارس آنلاین افتاده یا سراسری هست . حدود یک سالی از کندی ناگهانی اینترنت میگذره که اگر قبل اون اتفاق سرعت نوسان داشت از پارسال ثابت باقی مونده .در ماههای اخیر هم که وضعیت واقعا تهوع آوره یعنی من 4 دقیقه قبل از نوشتن این متن یک عبارت رو در گوگل سرچ کردم و تا حالا که دارم این جمله رو مینویسم جستجو کامل نشده .
حتی صفحه ی اول گوگل به راحتی باز نمیشه . اما وقتی وبسایتهای فارسی زبان که سرورشون در داخل هست رو باز میکنم نسبت به گوگل خیلی زود تر بالا میان .
ما اینترانت شدیم ینی؟چرا انقد سرعت کمه ؟
returnx
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 20:32 عصر
منم ISP پارس آنلاین هست ، سرعت منم خیلی پایین اومده...
پهنای باند 256 ،حده اکثر سرعت دانلود 40Kb!!
Saeed.Masoumi
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 21:24 عصر
منم پارس دارم 128 اما سرعتش خیلی بهتر از هفته ی پیش شده 1 هفته پیش من سرعتم به شدت پایین بود الان خیلی خوب شده
FastCode
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 23:15 عصر
با توجه به اینکه من سه ماهه که دارم با تک تک کارمندهای مخابرات شهرمون دعوا میکنم(آره/و هیچکدومشون نتونستون من رو شکست بدن).و به نفهم بودن تک تکشون ایمان راسخ دارم.و مشکل شما رو هم در همین بازه زمانی تجربه کردم.
تنها علتی که تشخیص دادم تغییر IP ها , Routing بین AS ها و این جور مسائل بوده.
ژوپیتر
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 10:21 صبح
آقا خودتون رو خلاص کنید، برید یه سرویس خوب بگیرید.
من 3 ساله پتیاک دارم و وایرلس هم هست، عالیه. بعضی مواقع خودم کف و خون قاطی میکنم بس که سرعت میره بالا، بعضی مواقع تا 2-3 مگا بایت در ثانیه هم رفتم.
من سرویس 128Kbps با نام PHA-2 گرفتم و سرعت دانلودم ثابت روی 40KB/s است و بعضی مواقع مثل تصویر سرعت میچسبه به طاق.
69777
FastCode
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 10:36 صبح
من 3 ساله پتیاک دارم و وایرلس هم هست، عالیه. بعضی مواقع خودم کف و خون قاطی میکنم بس که سرعت میره بالا، بعضی مواقع تا 2-3 مگا بایت در ثانیه هم رفتم.
من سرویس 128Kbps با نام PHA-2 گرفتم و سرعت دانلودم ثابت روی 40KB/s است و بعضی مواقع مثل تصویر سرعت میچسبه به طاق.
69777
من از خود مخابرات سرویس گرفتم.
returnx
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 11:27 صبح
بابا اوایل که پارس آنلاین کارش تو شهر ما شروع کرده بود 256 رو داشت 140 تا 170 Kb می داد ، الان چند وقتیه که User هاش زیاد شده اینجوری شده...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.