ورود

View Full Version : سوال: insert کردن یک جدول و update کردن جدولی دیگر از طریق یک formview

mehrdad85
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 14:36 عصر
سلام

دوستان من داخل صفحه یه formview دارم که اطلاعاتشو از طریق یک sqldatasource از یک db میگیره
داخل edit item مربوط به این formview میخام یک سری text box بذازم که هنگام فشردن دکمه update اطلاعات تکمیل شده داخل این Textbox ها درون یه جدول دیگه از db ذخیره بشن که هیچ ارتباطی با sql data sourc ای که formview به اون متصل است ندارد

( امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم بذارید سوالمو با یه مثال مطرح کنم
فرض کنید که یه sqldata source درایم که به db متصل میشه و اطلاعات را از جدول table1 دریافت میکنه حالا یه formview داخل صفحه ایجاد میکنیم و این sqldata source را به اون متصل میکنیم و خصوصیات update query و insert query مربوط به formview را تنظیم میکنیم
تا اینجا هیچ مشکلی نیست
تمتم اطلاعات از طریق sq; data source از db خونده میشن و داخل formview نمایش داده میشن
حالا میخام که وقتی کاربر روی دکمه edit کلیک کرد بتونه این مقادیر یعنی فیلد هایی که sql data source از db خونده را تغییر بده و در db بروزرسانی بشه تا اینجا هم فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه فقط مشکل اینجاس که نمیدونم اگه بخام همزمان با این که این اطلاعات از طریق textbox در table 1 ذخیره و باصطلاح update میشه یه سطر هم به جدول Table 2 اضافه بشه
چطور میتونم این کارو انجام بدم؟))

ممنون میشم اهالی خوب برنامه نویس راهنمایی بفرمایند
مرسی

mehrdad85
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 08:25 صبح
وای خدای من
یعنی هیچ کس تا حالا نخاسته چنین کاری انجام بده؟

اگه میتونید و اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنین چون کارم واقعا حیاتیه

ممنون

Himalaya
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 19:30 عصر
سلام
ItemUpdating

protected void FormView1_ItemUpdating(object sender, FormViewUpdateEventArgs e)
{
SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into [Table2] values(@a,@b,@c)", con);
cmd.Parameters.AddWithValue("@a", e.NewValues[0]);
cmd.Parameters.AddWithValue("@b", e.NewValues[1]);
cmd.Parameters.AddWithValue("@c", e.NewValues[2]);
try
{
if (con.State == System.Data.ConnectionState.Closed)
con.Open();
cmd.ExecuteNonQuery();
}
catch (SqlException)
{
e.Cancel = true;
// error message
}
finally
{
con.Close();
}
}

mehrdad85
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 07:28 صبح
سلام
دوست عزیز اگه از wizard خود Asp استفاده میکنیم چطور؟
یعنی مثلا از sql data source استفاده میکنم و تنظیمات form view را از ویزارد خودش انجام میدم
میشه یکم از اون نظر هم راهنمایی بکنی؟

یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه من از ویزارد استفاده میکنم چون مقدار فیلد هایی که باید داخل دیتابیس اضافه بشن زیاده و در حالت ویزاردی خودش ست میکنه
اگه راهی دیگه داره که بهتر باشه یعنی مشکلات ویزارد را نداشته باشد و از طرفی خودش فیلد ها را ست بکنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مرسی