ورود

View Full Version : مشکل با کارت گرافیک GForce 6500

M.T.P
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 15:56 عصر
یه کارت گرافیک با مدل GForce 6500 دارم که ویندوز 7 نصب کردم و ویندوز خودش راه اندازش رو نصب کرد و مشکل نداشت.
یه راه انداز NVidia دارم ورژن 186 مخصوص ویستا و 7 که وقتی نصبش کردم ، ریستارت خواست و بعد از ریستارت کردن کارت گرافیک با پردازش تصویر و قابلیت Aero ویندوز کلا مشکل داره ، یعنی یه نقاط هاشوری قرمز روی بعضی قسمت های صفحه ظاهر میشه و بسیار آزاردهنده ست.
حالا درایور خودم رو حذف کردم و ریستارت خواست و ویندوز خودش دوباره راه انداز رو نصب کرد اما مشکل همچنان پابرجاست.
اگه تا حالا همچین مشکلی داشتید و راه حلی یا درایور مناسبی برای من سراغ دارید عنایت کنید دیگه ویندوز نصب نکنم.
البته اینو بگم که کارت گرافیگش Board معروفی مثل MSI یا Gigabyte نداره و واسه کارهای گرافیکی هم نمی خوامش و فقط همین Aero ویندوز 7 رو تحویل بده خیلی منت گذاشته.

nameely
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 18:04 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز :

اول بگین اولین باره ویندوز 7 رو نصب می کنید ؟

بعد برای ویندوزتون DirectX 9 نصب کردین ؟

و اخرین سوال این که ویندوز 7 رو روی 32 بیت گذاشتین یا نه ( از نظر رنگ ) ؟

درایور مناسبی برای من سراغ دارید عنایت کنید دیگه ویندوز نصب نکنم.

رویال یک مجموعه درایور به بازار عرضه کرده که تمام درایور ها رو داره می تونین از اون استفاده کنین ؟

FastCode
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 23:22 عصر
186 یک مقدار بیش از حد قابل تصور قدیمیه.الان ورژن درایور nVidai رسیده به ۲۷۰
آخرین ورژن رو دانلود/نصب کنید.احتمالاً درست میشه.
با proxy دانلودکنید.
۱۰۲ مگابایته.
http://us.download.nvidia.com/Windows/270.61/270.61-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql.exe

ژوپیتر
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 11:13 صبح
اگر نقاط به صورت زاویه دار(مورب) و خط چین(هر چند تا در میون) هستند ،رنگ ثابتی دارند و از سلامت مانیتور هم مطمئن هستید، متاسفانه Backbuffer کارتتون صدمه دیده که در حقیقت قسمتی از همون رم کارتتون مشکل پیدا کرده و دیگه کاریش نمیشه کرد. بعضی موقع ها که باندهایی با مغناطیس بالا در نزدیکی سیستم باشن و یا انجام Overclock بیش از حد یا تخلیه الکتریکی نتیجش این میشه. هر چیزی که روی کلاک تاثیر بذاره و Jitter بیش از حد بهش بده، به رمها استرس زیادی وارد میکنه و اونها رو داغون میکنه.

http://www.playtool.com/pages/artifacts/artifacts.html

M.T.P
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:42 عصر
ضمن تشکر از همه دوستان...

اول بگین اولین باره ویندوز 7 رو نصب می کنید ؟
نه اولین بار نیست ، قبلا یه 6600LE با برد MSI داشتم مشکل نداشت حتی با همین درایور 186 که عرض کردم روی همین سیستم.

بعد برای ویندوزتون DirectX 9 نصب کردین ؟
نه نصب نکردم ، نصب میکنم ببینم چطور میشه...

و اخرین سوال این که ویندوز 7 رو روی 32 بیت گذاشتین یا نه ( از نظر رنگ ) ؟
بله رو 32 بیت هست.

186 یک مقدار بیش از حد قابل تصور قدیمیه.الان ورژن درایور nVidai رسیده به ۲۷۰
آخرین ورژن رو دانلود/نصب کنید.احتمالاً درست میشه.
با proxy دانلودکنید.
۱۰۲ مگابایته.
سلام این ورژن رو هم دارم ، نصب کردم همیطوریه.. :ناراحت:

اگر نقاط به صورت زاویه دار(مورب) و خط چین(هر چند تا در میون) هستند ،رنگ ثابتی دارند و از سلامت مانیتور هم مطمئن هستید، متاسفانه Backbuffer کارتتون صدمه دیده که در حقیقت قسمتی از همون رم کارتتون مشکل پیدا کرده و دیگه کاریش نمیشه کرد. بعضی موقع ها که باندهایی با مغناطیس بالا در نزدیکی سیستم باشن و یا انجام Overclock بیش از حد یا تخلیه الکتریکی نتیجش این میشه. هر چیزی که روی کلاک تاثیر بذاره و Jitter بیش از حد بهش بده، به رمها استرس زیادی وارد میکنه و اونها رو داغون میکنه.
مشکل کارت گرافیک من دقیقا همینه که شما بهش اشاره کردید. دیشب یه 7300 برد MSI انداختم هیچ مشکلی نداشت ، اما 6500 همچنان مشکل داره ، اما نمی دونم چرا تا قبل از اینکه درایور Nvidia نصب کنم مشکل نداشت و همه چیزو به خوبی نشون می داد.
فکر کنم باید دوباره ویندوز نصب کنم و به همون درایور پیش فرض خود ویندوز اکتفا کنم.
یا اینکه این Directx 9 که دوستمون پیشنهاد کردن رو نصب کنم.
باز هم تشکر میکنم.

nameely
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 16:04 عصر
اما نمی دونم چرا تا قبل از اینکه درایور Nvidia نصب کنم مشکل نداشت و همه چیزو به خوبی نشون می داد.

تا جایی که من اطلاع دارم هرچند کامل نیست بازم ولی win7 برای کار گرافیکش خود خود می شناسه هرچند به update ویندوز هم بستگی داره ش

یک سوال دیگه هم هست انگه ایا board شما کارت گرافیک on board هم داره ؟

اگه داره که کارت گرافیک غیر انبوردتون مشکل داره به احتمال زیاد ( البته بازم اطلاعاتم کافی نیست )