ورود

View Full Version : شروع ساخت بازی

kia.celever
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 16:29 عصر
سلام.
من میخوام یه بازی سه بعدی بسازم. تیمم (سناریونویس، مدلساز و ... ) رو هم تشکیل دادم و در کل همه چی آمادست فقط ما اینجا گیر کردیم که باید از انجین آماده استفاده کنیم یا خودمون بشینیم انجین بنویسیم ؟ :متفکر:
من کار با انجین هایی مثل UDK , Unity 3D, Irrlicht, ... رو بلدم و باهاشون کار کردم.
در مورد ساختن انجین هم یه کارایی انجام دادم (یه کتابخونه کوچولو با ++C نوشتم که یه ObjectManager, Renderer , ... داشت اما نمیشد اسمش رو انجین گذاشت)
توی این پروژه من برنامه نویس گرافیک و انجین و گیم پلی هستم و در کل این انتخاب منه که از کدوم راه ادامه بدم.
حالا باید چی کار کنم ؟
در کل نوشتن یک انجین از نو اصلا به صرفه هست ؟ (از لحاظ مالی و زمان و ...)
الانم از سردرگمی به این شکل دراومدم : :عصبانی++:
دوستانی که تجربه دارن لطف کنند و ما رو از تجربیاتشون بی نصیب نزارن.

ژوپیتر
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 18:30 عصر
انجین زمانی نیاز به بازنویسی پیدا میکنه که تکنولوژی سخت افزاری که روش ران میشه تغییر کنه، از نظر من از همون انجینهای آماده استفاده کنید بهتره مگر اینکه نوع بازی مثلا نیاز به فرمولهایی خاص فیزیکی داشته باشه که توی اون انجین نباشه.

kochol
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 19:13 عصر
سلام
پیشنهاد من هم استفاده از موتور های سورس باز است مثل ogre

REZAsys
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 13:40 عصر
سلام
کمی وقت بیشتر روی Udk بگذارید میتونید راحت باهاش هر سبک و گیم پلی ای رو پیاده کنید.
پیشنهاد من udk هست....

vice_city
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 15:22 عصر
سلام
کمی وقت بیشتر روی Udk بگذارید میتونید راحت باهاش هر سبک و گیم پلی ای رو پیاده کنید.
پیشنهاد من udk هست....

آیا نسخه رایگانی که از UDK موجود هست ، با نسخه اصلی این موتور فرقی داره؟چه فرقی؟منظورم محدودیت ها هست.

kia.celever
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 16:05 عصر
سلام و از همگی ممنون!

ژوپیتر: مشکل ما با انجین های آماده License اونهاست و به عنوان مثال قیمت نسخه Pro انجین Unity (همونطور که توی سایتش نوشته) 1500 دلاره که برای ما که یک تیم کوچیک هستیم اصلا مقرون به صرفه نیست.

kochol: با OGRE کار نکردم ولی همونطور که نوشتم با Irrlicht کد زدم. به نظرم مهمترین مشکل انجین های Open Source نبود یه Level Editor به همراه محیط گرافیکیه.
OGRE هم Level Editor نداره و تا جایی که میدونم تیم برنامه نویسی گرشاسپ که از انجین OGRE استفاده کردن خودشون یه Level Editor واسه موتور نوشتن.

REZAsys: اگه بخوایم از انجین های آماده استفاده کنیم نظرم بیشتر روی Unity 3D هستش چون هم بیشتر باهاش کار کردم و هم محیط راحت تری نسبت به UDK داره.

ژوپیتر
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 21:49 عصر
درسته، اما اگه حساب نوشتن از اولش رو بکنی، مطمئن باش که بیشتر از 1500 دلار میشه و کیفیت اون رو هم نداره. فکر کن انجینت رو یک ماه ببندی که مطمئنم نمیشه، 3 نفر حرفه ای رو کار بگیری و به هر کدوم 500 هزار تومان بدی که مطمئنم این قیمت کسی همچین کاری نمیکنه، اون وقت بشین انجین خودت رو با همون Unity مقایسه کن. با اون پول هم انجینت رو خریدی و هم وقتت رو، مطمئن باش اگر سود نداشته باشه، ضرر نداره.
اگر هم سراغ انجینهای ضعیف و مجانی بری که دیگه واویلا :گیج:

REZAsys
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 13:08 عصر
آیا نسخه رایگانی که از UDK موجود هست ، با نسخه اصلی این موتور فرقی داره؟چه فرقی؟منظورم محدودیت ها هست.
از لحاظ فنی فرق خاصی ندارن ، اونطور که میدونم فرق اصلیشون :
1. بتا بودن udk
2. خروجی ایکس باکس و.... آنریل انجین 3

اگه بخوایم از انجین های آماده استفاده کنیم نظرم بیشتر روی Unity 3D هستش چون هم بیشتر باهاش کار کردم و هم محیط راحت تری نسبت به UDK داره.
خوب چه کاریه یه کم رو آنریل اسکریپت وقت بگذاری راحت با انجین مجانی :دی بسازش دیگه...

aryan.kingmaster
سه شنبه 10 خرداد 1390, 16:05 عصر
نظر من يونيتىه ، واسه اينكه كرك شدش موجوده ، همه جيزش هم آليه