PDA

View Full Version : حذف رکورد از چند جدول

maryammb66
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:07 عصر
با سلام
دوستان من چند تا جدول دارم که با هم ارتباط دارن.می خوام وقتی از یه جدول یه کورد حذف میکنم از جدولهای دیگه هم اطلاعات مربوط به اون رکورد حذف بشه.لطفا راهنمایی کنید.خیلی فوریه
ممنونم از لطفتون

rasoolgh
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 13:18 عصر
باید از دیتابیسی استفاده کنی که حذف آبشاری رو پشتیبانی کنه و دیتا بیس رو طوری طراحی کنی که عمل حذف اتوماتیک صورت پذیرد
مثلا sql server این امکان رو بهتون میده

maryammb66
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 14:27 عصر
باید از دیتابیسی استفاده کنی که حذف آبشاری رو پشتیبانی کنه و دیتا بیس رو طوری طراحی کنی که عمل حذف اتوماتیک صورت پذیرد
مثلا sql server این امکان رو بهتون میده

از اسکیو ال استفاده می کنم منتها جدولامو تو دلفی با مستر د دیتیل ارتباط دادم.می خوام دقیقتر راهنمایی کنید.ممنون میشم

hossein_h62
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 15:08 عصر
سلام
روی کلید اصلی جدولتون تنظیمات Cascade Delete Related Records رو اعمال کنید. با انتخاب این گزینه رکوردهای مرتبط با این کلید در جدول دیتیل در صورت حذف در جدول اصلی متعاقبا حذف خواهند شد!

nilidelphi
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 22:19 عصر
دوست عزیز یک راه راحت و کم دردسر اینه که پس از انجام تنضیمات آبشاری در DBMS مورد نظرتون(که در اس کیو ال سرور به صورت پیشفرض چیزی است که شما مد نظر داری است) یک View f بسازید که در آن از جدول های استفاده کنید که در آنها کلید اصلی و فرعی تعریف شده است.
در ضمن دلفی با یک ویو مثل یک جدول برخورد میکنه.
حالا تو دلفی اگه کد حذف یک رکورد رو از ویو رو اجرا کنید اون رکورد ها از جدول های متناظر هم حذف خواهد شد.

فقط یک چیز مهم در ویو نمیشه insert کرد.

موفق باشید.

hahbha
جمعه 12 اسفند 1390, 10:53 صبح
میشه توضیح بدید دقیقا این قضیه cascade delete.. در کجای sql2008 هست ومراحلشو دقیقتر بگید

tnx