ورود

View Full Version : سوال: پشتیبانی آنلاین

ghabbasi
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 19:48 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
می‌خواستم بدون چطور می‌شه تو Asp.Net پشتیبانی آنلاین راه انداخت که مشتری بتونه با اپراتور مشورت کنه؟
لطفا راه حل در حد متوسط به بالا ارائه بشه.

اگر کامپونت یا نرم افزار خاصی در این باره می‌شناسید لطفا معرفی کنید
با تشکر

vzsoft
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 20:41 عصر
سلام

از www.livezilla.net استفاده کن اکثر سایت ها از این استفاده می کنند

استفاده ازش هم خیلی راحته

ghabbasi
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 16:48 عصر
سلام

از www.livezilla.net استفاده کن اکثر سایت ها از این استفاده می کنند

استفاده ازش هم خیلی راحته

با تشکر از دوست عزیزم
من بیشتر نحوه پیاده سازی این روش مد نظرم بود.
سوال: من بیشتر www.livezilla.net رو تو php دیدم که استفاده میشه، آیا www.livezilla.net در Asp.Net هم قابل پیاده سازی هست یا نه؟
و اگر کسی از دوستان نحوه پیاده سازی پشتیبانی آنلاین رو هم بتونه توضیح بده متشکر می شوم.
با تشکر

jaykob
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 17:52 عصر
با تشکر از دوست عزیزم
من بیشتر نحوه پیاده سازی این روش مد نظرم بود.
سوال: من بیشتر www.livezilla.net رو تو php دیدم که استفاده میشه، آیا www.livezilla.net در Asp.Net هم قابل پیاده سازی هست یا نه؟
و اگر کسی از دوستان نحوه پیاده سازی پشتیبانی آنلاین رو هم بتونه توضیح بده متشکر می شوم.
با تشکر

سلام

اکثر سرور های ویندوزی php نصب هستش و شما واسه livezilla باید یک دیتابیس mysql داشته باشید که داخل ساخت دیتابیس ها mssql را به mysql تغییر بدید می تونید بسازید . پیاده سازیش هم سخت نیست فقط اگر بخواید بنر و یکسری چیز های دیگر را تغییر بدید یک کم اذیت می شید چون اکثر فایل ها را از جاهای مختلف فرا خوانی می کنه که کمی بخونیدش متوجه می شوید

ghabbasi
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 20:35 عصر
سلام

اکثر سرور های ویندوزی php نصب هستش و شما واسه livezilla باید یک دیتابیس mysql داشته باشید که داخل ساخت دیتابیس ها mssql را به mysql تغییر بدید می تونید بسازید . پیاده سازیش هم سخت نیست فقط اگر بخواید بنر و یکسری چیز های دیگر را تغییر بدید یک کم اذیت می شید چون اکثر فایل ها را از جاهای مختلف فرا خوانی می کنه که کمی بخونیدش متوجه می شوید
با سلام مجدد خدمت دوستان
از اینکه به این پست بنده عنایت دارید بسیار متشکرم
اگر کسی از دوستان درباره نحوه برنامه‌نویسی این روش (پشتیبانی آنلاین از ابتدا توسط خودمون) اطلاعاتی داره لطف کنه و در اختیار بنده و سایر دوستان قرار بده
نکته: می‌خواهیم خودمون از ابتداء این برنامه رو پیاده سازی کنیم (برنامه‌نویسی کنیم)
با تشکر مجدد