ورود

View Full Version : گفتگو: سایت برنامه نویس به صورت آفلاین

mahdi_rafatjah
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 23:03 عصر
اون چیزی که من همیشه می خواستم یه راهنما بوده مثل msdn و حالا من اونو پیدا کردم :چشمک: اون barnamenevis.org هست:تشویق: واقعا آفرین داره و لی مشکل اینه که من می خوام اونو آفلاین مرور کنم چه خوب بود اگه مسئولین سایت را برای دانلود می ذاشتن (فشرده شده)
من می خوام فقط کسایی که موافقا از من تشکر کنن تا مسئولین نیاز ما را درک کنن
واقعا ممنون
من می خواستم خودم بسازم ولی گفتم اگه مسئو لین این کار را بکنن خیلی بهتره
ممنون از همه

علیرضا مداح
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 12:53 عصر
سلام،
این کار هیچگونه توجیهی ندارد، اینجا یک Forum است و محتوای آن مدام در حال تغییر است و نیز از لحاظ علمی، به طور پیوسته تایید نمی شود و تمام پاسخ ها، AS IS هستند، یه علاوه، تمامی برنامه نویسان و افراد شاغل در حوزه ی نرم افزار، حداقل به اینترنت Dialup دسترسی دارند و می توانند هر زمان نیاز به مطالب سایت داشتند، با یک جستجو، به پاسخ مورد نظر دست یابند،
البته اگر شما تمایل دارید، همان گونه که دیگر دوستان در مواردی این کار را انجام داده اند، می توانید از مطالب مفید موجود در هر تالار با مسئولیت خود، یک فایل PDF تهیه کنید، گرچه این کار نیز لزومی ندارد، چرا که هر زمان که نیاز به اطلاعاتی داشته باشید، با جستجوی ساده در اینترنت، به پاسخ خواهید رسید،/

mahdi_rafatjah
سه شنبه 10 خرداد 1390, 23:48 عصر
خب باید ببخشید که این قدر دیر شد آخه امتحاناس دیگه
میدونین همسن حالاشم سایت شما خیلی مفیده و اگه بشه اونو تو یه نسخه متنی ورد یا هرچی جا داد که هرکی بتونه داشته باشه خیلی خوبه این که میگید درسته ولی درذ خیلی صمینه ها هم کامله من چند وقت پیش یه کتاب از آقای بهرام پاشایی گرفتم که خدایی که تاباش عالیه اما دیدم اینجوری نمیشه بعد اومدم سایت شما و کارم راه افتاد برا همین خواستم نسخه آفلاین داشته باشم که وقتی جایی کد میزنم استفاده کنمبه هر حال ممنون
ولی به فکرش باشید بد نیست
tnx

مرتضی تقدمی
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 13:27 عصر
سلام
من هم با نظر آقای علیرضا مداح (http://barnamenevis.org/member.php?4649-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AD) موافقم. فکر نکنم این کار امکان پذیر باشه.

موفق باشید.