ورود

View Full Version : سوال: فیش حقوقی

frahimi
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 10:49 صبح
با سلام خدمت دوستان و سروران
اگر سوال من خیلی ابتدائی است به حساب کم تجربگی من بگذارید.
همانطور که میدانید فیش حقوقی شامل چندین آیتم میباشد که ممکن است تمامی آیتمها شامل یکنفر بشود و یا فقط چند آیتم شمل یک نفر بشود
من میخواهم در فیش حقوقی که چاپ میشود فقط آیتمهائی را چاپ کند که حقوق بگیر را در بر میگیرد بدون اینکه جای خالی برای سایر آیتمها چاپ شود در ضمن برای فیش حقوق از یک table استفاده میکنم در properties گزارش هم از گزینه print when و تیک بالای آن استفاده کردم ولی موفق نشدم. از راهنمائی دوستان تشکر میکنم.

rahro
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 07:00 صبح
با سلام خدمت دوستان و سروران
اگر سوال من خیلی ابتدائی است به حساب کم تجربگی من بگذارید.
همانطور که میدانید فیش حقوقی شامل چندین آیتم میباشد که ممکن است تمامی آیتمها شامل یکنفر بشود و یا فقط چند آیتم شمل یک نفر بشود
من میخواهم در فیش حقوقی که چاپ میشود فقط آیتمهائی را چاپ کند که حقوق بگیر را در بر میگیرد بدون اینکه جای خالی برای سایر آیتمها چاپ شود در ضمن برای فیش حقوق از یک table استفاده میکنم در properties گزارش هم از گزینه print when و تیک بالای آن استفاده کردم ولی موفق نشدم. از راهنمائی دوستان تشکر میکنم.
سلام
من هم قبلا با این مشکل دست به گریبان بودم کاری که من کردم این بود که فیلدهایی که رو ریپورت سوار کردم از ترکیب اسم + شماره نام گذاری کردم ( مثلا از Fild1 تا Fildx ) و موقعی که میخواستم تیبل مورد نظرم رو ایجاد کنم با استفاده از As در SQL طوری فیلدهای خودم رو معرفی میکردم که جایگزین فیلدهای ریپورت شوند و کپشنها رو هم توسط آرایه نام گذاری میکردم.
نمی تونم تونستم شفاف توضیح بدم یا خیر.

frahimi
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 10:25 صبح
جناب rahro ضمن تشکر از راهنمائی اگر ممکن است کمی بیشتر توضیح دهید . متشکرم

rahro
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 08:40 صبح
عذر میخام متوجه آخرین پست شما نشدم ، قبل از هر چیز ممکنه مشخص کنید منظور شما از جای خالی برای سایر آیتمها این است که بین آیتمها ، جای خالی وجود نداشته باشد یا اینکه طول گزارش شما بر اساس تعداد آیتمها ست شود.

frahimi
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 12:25 عصر
با تشکر و سلام مجدد
می خواهم جای خالی وجود نداشته باشد.

rahro
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 12:56 عصر
یک آرایه دو بعدی تعریف کن که دارای سه ستون باشه و به تعداد آیتمهای که در فیش شما جا وجود دارد ردیف.
ستون اول نام آیتم
ستون دوم مقدار آیتم
و ستون مقدار فالس و یا ترو در خصوص نمایش و یا عدم نمایش آیتم (شاید نیاز بود آیتم مقدار صفر نمایش داده شود)
آرایه فوق رو بر اساس تیبلت مقدار دهی کن .
فیش حقوقی خودت رو بر اساس آرایه بالا چینش کن. و از شرط print when برای عدم نمایش استفاده کن.
خوب مسلما موقع نمایش گزارش جای خالی وجود نخواهد داشت.