PDA

View Full Version : كمك در فارسي نويسي ويندوز موبايل

oranoos_mt
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 16:40 عصر
سلام

من هركاري ميكنم برنامه ويندوز موبايلم فارسي اجرا نميشه . يعني مثلا يه جا تو برنامه نوشتم "شروع" اما وقتي برنامه رو اجرا ميكنم بصورت مربعي ميشه :( :((

لطفا بگيد كه چجوري ميشه رو امولاتور وقتي برنامه رو اجرا ميكنم فارسيشو درست نشون بده plz

واقعا اعصابم خورده

خيلي هم وقت كم دارم واسه پروژه

massar
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 16:02 عصر
با سلام
برای رفع این مشکل باید به دنبال نصب یه برنامه ی فارسی ساز باشید مدل گوشیتون چیه؟ چه ویندوزی؟ شاید من بتونم کمک کنم.

oranoos_mt
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 02:58 صبح
با سلام
برای رفع این مشکل باید به دنبال نصب یه برنامه ی فارسی ساز باشید مدل گوشیتون چیه؟ چه ویندوزی؟ شاید من بتونم کمک کنم.

من اصلا با گوشي كار ندارم.
اصلا نميخوام روي گوشي اجرا كنم.
فقط ميخوام برنامه اي كه مينويسم روي كامپيوترم فارسي رو درست نشون بده
برنامه رو با ويژوآل استوديو مينويسم و ميخوام موقع اجرا وقتي امولاتور اومد و برنامه اجرا شد فارسي رو درست نشون بده
آيا راهي هست؟
من بايد اين رو واسه استادم ببرم و اجراش كنم كه استاد ببينه كار كردم

omn!a2
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 11:42 صبح
سلام

باید فارسی ساز رو توی امولاتور نصب کنی...

موفق باشی

oranoos_mt
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 17:50 عصر
سلام

باید فارسی ساز رو توی امولاتور نصب کنی...

موفق باشی

مشكل من همينه ديگه. نميدونم چطوري بايد روي امولاتورم فارسي نصب كنم. اگه امكانش هست يا راهنمايي تصويري بهم بگيد :خجالت: مرسي omn!a2 (http://barnamenevis.org/member.php?169246-omn%21a2)

CYCLOPS
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 07:10 صبح
تو قسمت تنظیمات شبیه ساز (منو های بالا) یه پوشه سیستمتون رو به عنوان storage card به شبیه ساز معرفی کنید و بعد فایل CAB مورد نظر رو بریزید اونجا و از تو شبیه ساز اجراش کنید . . .

oranoos_mt
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 11:34 صبح
تو قسمت تنظیمات شبیه ساز (منو های بالا) یه پوشه سیستمتون رو به عنوان storage card به شبیه ساز معرفی کنید و بعد فایل CAB مورد نظر رو بریزید اونجا و از تو شبیه ساز اجراش کنید . . .

مرسي جواب داد.
فقط اينم من اضافه كنم كه شبيه ساز رو كه اضافه كرديد بايد نصبش كنيد.
براي نصب بايد بريد تو قسمت file explorer و چنتا پوشه هست كه ما با پوشه ها كاري نداريم. تو قسمت بالا پايين اونجايي كه نوشته file explorer يه گزينه هست به نام my device روي اون كليك كنيد و storage card رو بزنيد. بعد هرچي كه برنامه تو فولدري كه share كرده بوديد براتون نشون ميده و بايد هركدومو كه خواستيد استفاده كنيد نصب كنيد.
موفق باشيد