ورود

View Full Version : گفتگو: امکان استفاده مستقیم از مطالب سایت برنامه نویس تو سایت خدمون

barbodsoft.com
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 20:00 عصر
سلام دوستان
من از مسئولین سایت درخواست دارم امکانی رو فراهم کنند که بتونیم از قسمتی از مطالب این سایت تو سایت های خدمون استفاده کنیم.

برای مثال من یک وب سایت دارم که اصلا تمایل زیادی به اپدیت کردنش نشون نمی دم. چرا؟ بخاطر اینکه اونجا تنها هستم و بازدید کننده هم کم هست. اصلا به آدم نمی چسبه.

حالا اگه امکانی فراهم می شد که می تونستم نوشته های خودم رو به صورت RSS یا هر طریقی که نیاز به صرف وقت مجدد نباشه در سایت خودم داشتم خیلی خوب می شد.

[لطفا مسئولین رو این گزینه یک کم فکر کنن ... .

لطفا در نظر سنجی شرکت نمایید.

Mohandes2009
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 11:00 صبح
:گیج:نه زیاد جالب نیست

barbodsoft.com
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 13:10 عصر
:گیج:نه زیاد جالب نیست

میشه علتش رو هم بگید.

Saeed.Masoumi
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 15:10 عصر
سلام به نظر که جالب میاد.فقط یک مشکلی فقط برای یک نوع خاص تاپیک (مثلا مقاله) این RSS بوجود میاد یا برای هر تاپیکی که ایجاد میکنه (یا حتی پست) اینجوری که سایت میترکه می دونید چند پست در روز زده می شه؟نمی دونم والا

barbodsoft.com
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 18:32 عصر
سلام به نظر که جالب میاد.فقط یک مشکلی فقط برای یک نوع خاص تاپیک (مثلا مقاله) این RSS بوجود میاد یا برای هر تاپیکی که ایجاد میکنه (یا حتی پست) اینجوری که سایت میترکه می دونید چند پست در روز زده می شه؟نمی دونم والا

باید امکان شخصی سازی به وجود بیاد . برای مثال من دوست دارم همه تاپیکهای که من توش پست زدم رو تو سایت خودم نمایش بدم.

باید براساس مشخصات زیر بشه شخصی سازی کرد.
1- نوع تاپیک
2- تالار
3- نام یوزر
4- انتخاب تاپیکهای خاص

barbodsoft.com
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 01:18 صبح
کسی نمی خواد تو بحث شرکت کنه؟ فکر کردم موضوع مهمی هست.