PDA

View Full Version : مشکل در نمایش یک view در crystal

پوریا_م
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 22:21 عصر
مشکل در نمایش یک view در crystal

در یک view اطلاعات حقوقی پرسنل نمایش داده میشود بر اساس هر حکم مقدار حقوق متفاوت میباشد . بوسیله چه فرمولی عدد هر ردیف را از ردیف قبلی کم کنم در عکش دور ردیف مربوطه خط کشیده شده است
69856

http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

mn_zandy63
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 23:39 عصر
سلام دوست من،
تابع Previous رو داخل راهنمای کریستال چک کن.
فکر میکنم کارت رو راه میندازه.
موفق باشی

aminzarinjoi
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 09:17 صبح
0=( booleanvar bt:= ( recordnumber mod 2 )
(if (bt=false
then
tonumber (رکورد جاری)-( previous(رکورد جاری در واقع ینجا یک رکورد به عقب بر میگردد)
امیدواروم تونسته باشم کمکی کرده باشم

پوریا_م
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 15:48 عصر
0=( booleanvar bt:= ( recordnumber mod 2 )
(if (bt=false
then
tonumber (رکورد جاری)-( previous(رکورد جاری در واقع ینجا یک رکورد به عقب بر میگردد)
امیدواروم تونسته باشم کمکی کرده باشم

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت میشه بیشتر کمک کنید

aminzarinjoi
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 08:10 صبح
با سلام
دوست عزیز دستور داخل شرط مشخص میکنه که شما در سطر زوج هستید یا فرد .اگر زوج بود حاصل شرط trueمیشود پس حالا نتیجه میگیریم که ما باید در این سطر حاصل مقدار فیلد جاری را با فیلد قبلی کم کنیم
داخل قسمت then شرط ifنوشتم که مقدار رکورد جاری رو ابتدا تبدیل کن به عدد سپس از مقدار عددی قبلی که باز هم تبدیل شده به عدد کم کن
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

پوریا_م
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 13:36 عصر
با سلام
دوست عزیز دستور داخل شرط مشخص میکنه که شما در سطر زوج هستید یا فرد .اگر زوج بود حاصل شرط trueمیشود پس حالا نتیجه میگیریم که ما باید در این سطر حاصل مقدار فیلد جاری را با فیلد قبلی کم کنیم
داخل قسمت then شرط ifنوشتم که مقدار رکورد جاری رو ابتدا تبدیل کن به عدد سپس از مقدار عددی قبلی که باز هم تبدیل شده به عدد کم کن
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

سلام دوست عزیز
من با کد {@Salary} - Previous ({@Salary}) تا حدی مشکلم برطرف شد تنها مشکل این است که این عملیات را چگونه برای زیرمجموعه یک Group By انجام دهم در این حالت اولین مقدار هر گروپ را از اخرین مقدار گروپ قبلی کم میکند

mn_zandy63
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 15:23 عصر
سلام دوست من،
یه دونه Running Total اضافه کن،
برای Field to summary یه فیلد که تکراری نیست، مثلا ID یا هر فیلد دیگه ای که بین همه رکورد ها unique هست رو انتخاب کن.
مقدار Type of summary رو بذار Count.
و برای Reset بذار On change of group.
حالا میتونی از این فیلد استفاده کنی، و اونجا که فرمول قبلی رو گذاشتی یک شرط بذار که از این فیلد استفاده کنه. وقتی که این فیلد ۱ هست یعنی سطر اول گروهه و نباید فرمولت اجرا بشه.

موفق باشی