View Full Version : نحوه ارتباط بين دو ديتابيس جدا
zahra_mm
جمعه 23 اردیبهشت 1390, 21:38 عصر
با سلام به تمامی دوستان!
فرض کنيد دوتا دیتابیس جدا داریم: database1,database2
قابل توجه:databaseها کاملا ازهم جدا هستند.
من مي خوام database1با database2ارتباط برقرار کنه و زمانی که رکوردي در یه جدول از database2ثبت مي شه، همزمان در جدولي درdatabase1هم ثبت بشه.
چه طور می تونم اين کار رو انجام بدم؟آیا یا databaselink ميشه؟نیاز به استفاده از تریگر هم هست؟
ممنون مي شم راهنماییم کنید
mcandovani
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 12:51 عصر
سلام
اصولاً اگه همزمانی بروز رسانی رو بخواین تریگر جوابشه
ولی فکر کنم نسبت به بار و تعداد تراکنش بهتره این کار رو نکنید. اخرین sequence ریخته شده در db2 رو بدست بیارید. و بعد با استفاده از databaselink دیتاهای بعد از اون رو بخونید و در پایگاه دوم بریزید.
اگه مد نظر شما وجود یک کپی کامل از پایگاه داده باشه . روی Data Guard هم یه بررسی بکنید.
zahra_m.majidi
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 09:23 صبح
سلام
اصولاً اگه همزمانی بروز رسانی رو بخواین تریگر جوابشه
ولی فکر کنم نسبت به بار و تعداد تراکنش بهتره این کار رو نکنید. اخرین sequence ریخته شده در db2 رو بدست بیارید. و بعد با استفاده از databaselink دیتاهای بعد از اون رو بخونید و در پایگاه دوم بریزید.
اگه مد نظر شما وجود یک کپی کامل از پایگاه داده باشه . روی Data Guard هم یه بررسی بکنید.
یه کپی کامل از databaseنيست.فقط یه سری اطلاعات جداول رو نیاز دارم .بنابراین مشکل با databaselink حل مي شه
ممنون از راهنماییتون
sajjadrazmi
سه شنبه 10 خرداد 1390, 15:19 عصر
سلام
این مربوط میشه به بحث Replication. واسه بدست آوردن اطلاعات بیشتر می تونین تو گوگل عبارت Replication in Oracle را جستجو کنید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.