View Full Version : چطوری عکس ها را از بانک SQL نمایش بدم
vzsoft
پنج شنبه 24 شهریور 1384, 14:16 عصر
سلام
من یه برنامه دارم طراحی می کنم که از Sql استفاده میکنه
که در جدول اول نام پروژه قرار میگیره و در جدول دوم که به جدول اول رابطه داره عکس های هر پروژه
حالا موندم عکس ها را چجوری نمایش بدم
الف) عکس ها رو وارد Dataset کنم
ب) از DataReader برای خواندن عکس ها استفاده کنم
ج) از Share کردن برای نمایش عکس ها استفاده کنم (یعنی فقط اسم فایل ها در بانک ذخیره شود)
Hamedm
پنج شنبه 24 شهریور 1384, 14:37 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=28583
vzsoft
جمعه 25 شهریور 1384, 01:13 صبح
حامد جان من خودم این سه روشیو که گفتم بلدم من موندم از کدوم روش استفاده کنم تا بهترین بازدهی را داشته باشه
Hamedm
جمعه 25 شهریور 1384, 01:20 صبح
حامد جان من خودم این سه روشیو که گفتم بلدم من موندم از کدوم روش استفاده کنم تا بهترین بازدهی را داشته باشه
سلام
آخه ببین نسبت به نوع کارت،روشها بالا کاربرد داره. مثلا اگه بخواهی فقط عکس رو نمایش بدی با یک Command همه چیز حله. اگه بخواهی مثلا با کریستال گزارش پرسنل رو بگیری باید با dataset کار کنی و ...
در ضمن از روش" ج) از Share کردن برای نمایش عکس ها استفاده کنم (یعنی فقط اسم فایل ها در بانک ذخیره شود)" اصلا استفاده نکن مخصوصا اگه بانکت SQL Server باشه. :چشمک:
در پناه حق موفق باشید و پرتوان
vzsoft
شنبه 26 شهریور 1384, 23:26 عصر
با تشکر
فقط یه مشکل میخواستم بدونم حتا اگر تعداد عکس ها زیاد باشه وحجم عکسام هم زیاد باشه اگه اونا رو توی بانک SQL ذخیره کنم مشکلی پیش نمیاد
Hamedm
یک شنبه 27 شهریور 1384, 00:46 صبح
با تشکر
فقط یه مشکل میخواستم بدونم حتا اگر تعداد عکس ها زیاد باشه وحجم عکسام هم زیاد باشه اگه اونا رو توی بانک SQL ذخیره کنم مشکلی پیش نمیاد
سلام
خوب ببین فقط حجم بانکت زیاد میشه. اما از نظر سرعت هیچ مشکلی پیش نمی یاد. با هاردهای چندین 10 گیگی که الان برای سرورها میزارند، بعید میدونم با کمبود فضا مواجه بشی.
میدونی چرا گفتم اگه از بانک SQL استفاده میکنی، مسیر عکس رو در بانک ذخیره نکم؟ چون ما معمولا زمانی میریم سراغ بانک SQL که امنیت داده ها برامون مهم باشه. اما با این کار دیگه امنیتی برای عکسها وجود نداره. اصلا ممکنه کاربر به اشتباه بیاد عکسی رو در هارد پاک کنه.
این خاطره رو هم در این باره از من داشته باشید:
یک برنامه داشتیم برای یک شرکتی که در اون عکسهای پرسنل به همراه مشخصات اونها ذخیره میشد. اما ما به علت دلایلی نمیتونستیم عکس رو بصورت مستقیم در بانک ذخیره کنیم بخاطر همین فقط مسیر عکس رو در هارد، در بانک ذخیره میکردیم. یکی از کارکنان که میدونست فقط مسیر عکس در بانک ذخیره میشه، اومد عکس یکی از پرسنل خانم اون شرکت رو از هارد برداشت و براش سیبیل گذاشت سپس بجای فایل اصلی کپی کرد (ولی خدا وکیلی عکس خیلی قشنگی شده بود :چشمک: ).
تصور کنید در گزارش گیری از مشخصات پرسنل ....
در پناه حق موفق باشید و پرتوان
vzsoft
یک شنبه 27 شهریور 1384, 13:50 عصر
خیلی ممنون از راهنمایی شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.