View Full Version : مشکل ocx در ویندوز سون 7
takkhal
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 20:09 عصر
اساتید سلام
برتامه ام با ویندوز xp مشکل نداره ولی تو ویندوز 7 پیغام نصب نشدن ocx میده و دستی هم ocx ها رو نمیشه نصب کرد
کمککککک
M.T.P
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 20:18 عصر
سلام دوست عزیز.
بعضی از ocx ها در ویندوز 7 همین مشکل رو دارند.
شما دو راه بیشتر ندارید:
1- با عوامل نویسنده ocx تماس بگیرید.
2- از این ocx استفاده نکنید. :لبخند:
گاهی اوقات در ocx ها از توابع و دستوراتی استفاده میشه که در بعضی سیستم عامل ها پشتیبانی نمیشه.
در کل به ocx های متفرقه زیاد امیدوار نباشید.
akbarg64
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 20:39 عصر
یه عکس از خطا بگیر.ببینیم ارور چی هست.شاید راه حلی پیدا شد.
returnx
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 20:40 عصر
یک بار برای برنامتون یک Package بسازید و برنامتون رو در Win7 نصب کنید اگه باز هم مشکل داشت ،معلوم میشه که مشکل از OCX هست اگر هم که Error نداد مشخص میشه که از درست رجیستر نشدن OCX بود...
takkhal
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 11:19 صبح
راستش حتی ocx هایی رو که از قبل روی خود ویندوز 7 نصب بوده رو دابل کلیک میکنم بجای پیغام رجیستر شدن میپرسه اونو باید با چه نرم افزاری باز کنم؟
ویروسی هم نیست قطعا!
باتوجه به اینکه یواش یواش ویندوز7 هم بزور داره جا وامیکنه گمونم بد نیست اساتید محترم به این بحث بیشتر برسن
بازم سپاس
محسن واژدی
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 12:21 عصر
راستش حتی ocx هایی رو که از قبل روی خود ویندوز 7 نصب بوده رو دابل کلیک میکنم بجای پیغام رجیستر شدن میپرسه اونو باید با چه نرم افزاری باز کنم؟
ویروسی هم نیست قطعا!
سلام علیکم
بله گزینه Register/Unregister جزء context menu فایل های ocx نیست، جدیدا" برنامه هایی این دو گزینه را به منوی این فایل ها می افزایند یا میتوانید دستی بیافزائید
و به صورت پیش فرض همان پیامی که فرمودین ظاهر میشود (Caution/Open With)
موفق باشید
Mr.Unknown
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 15:36 عصر
سلام
مشکل رجیستر نشدن فایل ocx به احتمال زیاد از استفاده نکردن certificate administrator باشه.
محیط کامند پرامپت رو باز کنید و خط زیر را تایپ کنید تا محیط آدمین باز بشه.(حتما حالت ویندوز باید safe mode باشه)
Net User Administrator /Active
ویندوز رو ریبوت کنید و با یوزر آدمین بالا بیاید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.