ورود

View Full Version : سوال: @ برای ذخیره سازی یکسری اطلاعات از چه دیتابیسی استفاده کنم ؟ @

IT.MAN
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 22:26 عصر
سلام عزیزان

من یه برنامه میخوام بنویسم که یه تعداد فیلد داره و باید توش یکسری اطلاعات وارد کنم که سایز فیلد ها هم کوچیک هست و حجم زیادی نمیگیره !

رکورد هارو هم روزانه کاربر وارد میکنه و فشاری هم به دیتابیس نمیاد یعنی همه رکورد ها یه بار نمیاد تو db

خلاصه دیتابیس سنگینی نیست ولی مهم و روزانه استفاده میشه و بعلاوه قراره تا چند سال دیگه هم استفاده بشه !

حالا بنظرتون با این تفاصیر و توضیحات از چه پایگاه داده ای واسه ذخیره سازی استفاده کنم ؟

و هر کدوم رو پیشنهاد میفرمایید لطفا یک نمونه سورس هم بدین که مقداری اشنا بشیم با روش اتصال و حذف و اضافه جدول و رکورد !

باتشکر :قلب:

bnnoor
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 06:55 صبح
دیتابیس های کوچک معمولا از sdf استفاده میکنند که برای سیستم های قابل هم مثل موبایل هم استفاده می شه برای داده های سنگین تر بهتره از mdf استفاده کنی که برای استفاده ازش روی سیستم ها احتیاج به نصب sql داری از access هم میتونی استفاده کنی که البته امنیت پایین داره اگه اطلاعات پایگاهت خیلی کوچکه بهتره از sdf استفاده کنی ( اینطور که خوندم بهتره دیتابیس بیشتر از 5 مگ نشه ) البته اینا فقط تجربیات خودم بود .

AMIBCT
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 09:06 صبح
براي انتخاب درست بايد تعداد كاربران، حجم اطلاعات، امنيت لازم، پايداري لازم و بستر دسترسي رو مشخص كنيد