View Full Version : چند دیتابس بر روی یک شرور برای کاربران مختلف
DataMaster
جمعه 25 شهریور 1384, 09:01 صبح
سلام دوستان
یک برنامه نوشته شده است که بانک اطلاعاتی آن اس کو ال است . قرار است این برنامه بر روی یک کامپیوتر سرور نصب شود . در ضمن در اس کیو ال سروری که بر روی کامپیوتر سرور است هر شرکت اومده و بانک برنامه خودش را روی آن گذاشته و به راحتی هر کس به بانکهای دیگری دسترسی داره یعنی من به راحتی می تونم بانک طرف را ببینم و اطلاعات اون را تغییر بدم برای رفع این مشکل چه باید کرد . لطفا اگه می دونید مرا راهنمایی کنید
AminSobati
جمعه 25 شهریور 1384, 10:24 صبح
دوست عزیزم،
Admin در SQL Server قادره به تمام دیتابیسها دسترسی داشته باشه، مگر اینکه یک SQL Server دیگه روی همون سرور برای خودتون نصب کنین و لاگین مربوط به Builtin/Administrators رو حذف کنین تا فقط خودتون با SQL Authentication بتونین وارد بشین
Future
جمعه 25 شهریور 1384, 20:33 عصر
میشه بر روی هر دیتابیس یک پسورد جداگانه داشت؟؟؟
AminSobati
جمعه 25 شهریور 1384, 22:07 عصر
خیر عزیزم فقط برای Login میتونین Password داشته باشید، نه برای Username
jalalimohammad
سه شنبه 29 شهریور 1384, 23:45 عصر
پس اگه یک نفر بتواند فایل ldf , mdf را در SQLای که میتواند در آن login کند (مثلا بر روی کامپیوتر خودش) attach کند هیچ راهی برای جلوگیری وجود ندارد؟
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 30 شهریور 1384, 14:56 عصر
نه متاسفانه ولی امید هست که این معضل بزرگ در نسخه جدید SQL برطرف شود.
hkiani
پنج شنبه 31 شهریور 1384, 08:10 صبح
با سلام
ببخشید که وسط بحثتان وارد میشوم، ولی یک نکته در همین رابطه برای من وجود دارد. اگر ممکن است پاسخ دهید:
آیا سطح امنیتی دو بانک اطلاعاتی SQL Server و Interbase در این زمینه (داشتن یا نداشتن Password یک بانک اطلاعاتی) یکسان است یا با هم فرق میکند؟ کدام یک مطمئنتر است؟
با تشکر.
AminSobati
یک شنبه 03 مهر 1384, 09:03 صبح
من در مورد Interbase اطلاعی ندارم، اما منطق اینکه برای دیتابیس Password نیاز نیست اینه که کاربر وقتی یکبار Username و Password ارائه کرد و وارد سیستم شد، شاید نیاز داشته باشه که از یک دیتابیس به دیتابیس دیگه بره. لذا هر بار ارائه مجدد Password جالب نیست. نکته دیگه اینکه اگر کاربری فقط قراره اجازه کار فقط در یک دیتابیس رو داشته باشه، Admin میابیست فقط در همون دیتابیس برای کاربر، یک Username ایجاد کنه. به این ترتیب کاربر مورد نظر دیگه نمیتونه وارد دیتابیسهای دیگه بشه چون در اونها Username نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.