ورود

View Full Version : راهنمایی برای ایجاد Query

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 17:50 عصر
سلام
من سه تا جدول دارم با شرایط زیر:
جدول اول: اطلاعات در این جدول به صورت ساده هست به این صورت که مثلا اطلاعات عمومی مثل نام؛ نام خانوادگی؛ و ... یک فرد رو ذخیره می کنه
جدول دو: در این جدول که دو ستون داره در اولی یک ID منحصر به فرد و در دومی یک رشته کارکتری ذخیره میشه (از این جدول برای تعریف فیلدهای اضافی برای هر شخص استفاده میشه مثلا وقتی دانشجو ثبت نام میشه فرم مربوطه در نرم افزار نمایش داده میشه که اطلاعات عمومی و همچنین فیلدهایی از این جدول که برای اون موجودیت خاص انتخاب شده نیز نمایش داده میشه)
جدول سوم: این جدول سه تا ستون داره کد ID جدول اول،کد ID جدول دوم، و مقداری که در فرم به این فیلد اختصاص داده شده

حالا من می خوام از این جدول ها یک Qurey بگیرم
اگه فقط به داده های جدول اول نیاز داشته باشم با یه Select ساده مشکل حل میشه (به این صورت که در سر ستون ها نام فیلدها و زیرشون مقدارش نمایش داده میشه)
حالا می خوام بجز فیلدهای جدول اول همرا اونها از مقادیری که در جدول سوم برای شخص وارد شده هم Qurey بگیرم و نام ستون ها همون نام فیلدی باشه که در جدول دوم به اون فیلد اختصاص دادم
ممکنه راهنمایی کنید؟

یوسف زالی
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 18:44 عصر
اصولا اگر می خوای نام ستون هات رو از جدول بخونی دو راه داری:
1- pivot که سرچ کن پیدا کنی
2- روش script نویسی String - Exec
اما شما ممکنه که برا یک نفر فیلدهایی بخوای که واسه یکی دیگه وجود ندارن.
اون وقت اگه هردو رو بخوای نمایش بدی چه اسمی واسه نام ستون انتخاب می کنی؟
اگه همیشه واسه هرکس اسامی ثابت هستن یا اینکه تکی تکی نمایش میدی میشه.
یه عکس از جداول با دیتاهاش برام بذار.

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 19:08 عصر
چون Query رو به صورت پویا داخل برنامه ایجاد می کنم نام ستون ها رو می تونم به صورت دستی وارد Query بکنم
و مورد دیگه اینکه چون جدول سوم برای هر فرد اطلاعاتش به صورت ستونی هست یعنی چند سطر داده برای هر شخص ممکنه وجو داشته بشه و من می خوام اونها رو به صورت یک سطر همراه با فیلدهای جدول اول ببینم برای حل مشکل هرکدوم از فیلدهای جدول 3 رو که نیاز دارم با یک SubQuery به Query جدول یک متصل می کنم
الان خوب جواب میده ولی بعدا که داده هام زیاد بشن نمیدونم چجوری میشه!؟:گیج: