ورود

View Full Version : Hotfix

dada_vahid
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 14:14 عصر
دوستان خسته نباشید من توی نت دنبال پیکربندی Isa server بودم که یکجا نوشته بود که Bandwidth Splitter بدون HOTFIX کار نمیکنه نتونستم پیداش کنم اصلا چنین برنامه ای رو می خواد و چطور میتونم پیکربندیش کنم ممنونم یک سوال دیگه هم داشتم من میتونم بدون نصب دامین از Isa server و Bandwidth Splitter استفاده کنم و سیستم های دیگرو مدیریت کنمتشکر

Mask
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:49 عصر
با سلام.
من آنچنان اطلاعاتی در مورد isa ندارم.
اما یه برنامه برابی مدیریت پهنای باند نوشتم. در قسمت معرفی محصولات نرم افزاری میتونید توضیحاتشو ببینید.
موفق باشید.

dada_vahid
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 14:53 عصر
ممنونم ولی فکر نکنم مشکلم اینقدر حاد باشه واقعا از دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟؟؟

razeghi_loved
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 16:07 عصر
اگر پیام را کامل بزاری یا عکس بگیری بهتر می تونم کمکت کنم

dada_vahid
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 17:39 عصر
ممنونم ببینید من یدونه سرور دارم چند تا کلاینت نرم افزار ISA server رو نصب کردم و پیکربندیش کردم مشکل هم فکر نکنم داشته باشه من نرم افزار Bandwidth Splitter رو هم برای محدود کردن حجم ترافیکی و دانلود شبکه نصب کردم طبقه یک آموزش که از اینترنت گرفتم اون رو پیکربندی کردم توی اون مقاله نوشته شده بود که این برنامه بدون HOTFIX کار نخواهد کردمن اون نرم افزار رو نصب نکردم و محدودیت ها اعمال نمی شه حالا نمیدونم واقعا این نرم افزار رو می خواد یا نه توی گوگل هم جستجو کردم چیزی پیدا نکردم

IPمن استاتیک نیست
من میخوام بدون استفاده از دامین این کار رو انجام بدم حالا نیدونم می شه یا نه و اگه بشه چطور کلاینت ها رو به سرور معرفی کنم ممنونم عزیز

razeghi_loved
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 18:08 عصر
من هم چیزی در مورد HOTFIX نشنیده بودم و فکر نکنم مشکلی داشته باشه
فقط یه چیز را خوب می دونم ISA برای چی ISA شد ؟ برای اینکه با محصول ماکروسافت هم خوان بود یعنی با دیتابیس اکتیو داره کار می کنه اگر بخواهید بدونه دامین کار کنید باید به صورت ای پی محدود کنید یا با برنامه های دیگر این کار را انجام دهین

dada_vahid
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 23:19 عصر
تشکر ولی باز مشکلم حل نشد توکل بر خدا.......

dada_vahid
دوشنبه 09 خرداد 1390, 21:12 عصر
یه دوست خوب پیدا نشد به سوالات من جواب بده پس من دردمو به کی بگم

ParsaNM
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 15:16 عصر
دوست عزيز
من مدتهاست دارم از isa استفاده ميکنم ولي هيچ وقت براي پيکر بندي چيزي از من نخواسته ...!
اگر نصب شده و بالا مياد پس ديگه چيزي نمي خواد ... احتمالا طريقه کانفيگ کردنش رو بلد نيستي ...
در مورد bandwidth splitter هم بايد بگم که فقط روي ISA نصب ميشه يعني به isa احتياج داره ... البته شنيدم جديدا يه نسخه بدون isa il داده ولي مطمئن نيستم ...
اگر بخواهي فقط پهناي باند رو کنترل کني ميتوني از برنامه هاي ديگه که به isa احتياج ندارن استفاده کني مثلا NetLimiter.
اميدوارم مشکلت حل شده باشه ...

dada_vahid
شنبه 28 خرداد 1390, 22:21 عصر
تشکر من چند تا سوال دیگه برام پیش امده که ممنون میشم که پاسخش رو بدید

1- ISa برای اینکه بتونه رو سیستم ها مدیریت کامل رو داشته باشه باید روی سروری که مربوط به اینترنت هستش پیکربندی بشه یا اینکه میشه سرور اینترنت رو جای دیگه را بیاندازی و توی ISa سیستم ها رو معرفی کنی
2- ISa و Active دز کنار هم میتونن کار کنند و سرور رو سنگین نمیکنند
3- من bandwidth splitter رو روی ورژن بالا تر ISa سوار کردم و مشکلی نداشت من میخوام با bandwidth splitter رو حجم مصرفی یوزر ها مدیریت داشته باشه این نرم افزار این قابلیت رو داره که روی یوزر های دامین مدیریت کنه من که نتونستم گیر کارم رو نیمدونم کجاست
ممنون میشم کمکم کنید

razeghi_loved
یک شنبه 29 خرداد 1390, 17:10 عصر
اگر روی همون سرور اینترنت نصب کنی خیلی راحتر هستی و مشکلات عجیب و غریب نخواهی داشت
نه هیچ مشکلی ندارد، با توجه به اینکه شما حتی می تونید نگاه کنید در سایت خود ISA که سیستم مورد نیازش در حد سیستم PII هست تا یک سیستم عالی
برنامه بند ولیت را می تونی به راحتی اجرا کنی و هیج مشکلی نخواهی داشت

ParsaNM
دوشنبه 30 خرداد 1390, 10:15 صبح
دوست عزيز تمام کارهايي که گفتي مي شه انجام داد و مشکلي نداره ...
خود isa يه solution هايي در اين باره داره ... ميتوني از اونها کمک بگيري ..

dada_vahid
سه شنبه 31 خرداد 1390, 12:41 عصر
تشکر من نتونستم مشکل محدودیت حجمی نرم افزار رو حل کنم نمیدونم چرا مشکلم حل نمشه شما میتونید با Team مشکل من رو رفع کنید ممنون می شم

ParsaNM
سه شنبه 31 خرداد 1390, 21:35 عصر
من با team کار نکردم ولي با تنظيم bandwith در قسمت quad مشکلت حل ميشه ..

dada_vahid
چهارشنبه 01 تیر 1390, 16:25 عصر
TeamViewer نرم افزار مدیریت ریموت که شما می تونید به راحتی به سیستم من از طریق اینترنت وصل بشید دقیقا نمیدونم گیر کارم کجاست ممنون می شم کمکم کنید

ParsaNM
شنبه 04 تیر 1390, 12:05 عصر
پيام خصوصي بده با هم هماهنگ کنيم تا ببينم مشکلت چيه ..!