View Full Version : سوال: تنظیم gridview
omid6630
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 14:24 عصر
با سلام
یک گرید ویو داریم که بصورت دستی به دیتابیس وصل شده .
میخوام عرض هر ستون از گرید رو بصورت دستی خودم تنظیم کنیم .
از کجا باید این کار رو انجام بدم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده اگر مبتدی است ، اما برام خیلی مهم است .....
pedram_ns
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 14:43 عصر
روی گرید کلیک کنید یک فلش سمت راستش میاد با کلیک اون به edit column برید روی هر نام ستون که کلیک کنید می تونید تغییرات زیادی بدید در اخرین آیتم (item style) می تونید عرض و چیزای دیگه رو تغییر بدید
omid6630
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 15:41 عصر
روی گرید کلیک کنید یک فلش سمت راستش میاد با کلیک اون به edit column برید روی هر نام ستون که کلیک کنید می تونید تغییرات زیادی بدید در اخرین آیتم (item style) می تونید عرض و چیزای دیگه رو تغییر بدید
اینهایی رو که گفتید ، انجام دادم ، اما باز هم مشکل بر طرف نشد.. هر چند که خودم قبلاهم انجام داده بودم .
ببینید !!
gridview درون یک div است .
عرض div هم 500 px است.
خود gridview هم عرض زیادی دارد که با scrol کردن خاصیت overflow این مشکل درست میشه.
اما در این حالت دیگه نمیشه به اجزای grid دسترسی داشت ، یعنی در این حالت نمیتونی عرض یک ستون رو کم یا زیاد کنی.
با css هم امتحان کردم نمیشه .
لطفا دوستان کمک کنن.
omid6630
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:08 عصر
اینهایی رو که گفتید ، انجام دادم ، اما باز هم مشکل بر طرف نشد.. هر چند که خودم قبلاهم انجام داده بودم .
ببینید !!
gridview درون یک div است .
عرض div هم 500 px است.
خود gridview هم عرض زیادی دارد که با scrol کردن خاصیت overflow این مشکل درست میشه.
اما در این حالت دیگه نمیشه به اجزای grid دسترسی داشت ، یعنی در این حالت نمیتونی عرض یک ستون رو کم یا زیاد کنی.
لطفا دوستان کمک کنن.
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟
مسئولین تالار لطفا !!!!!
b.paseban
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:14 عصر
عرض div هم 500 px است.
سلام دوست عزیز.
توی این حالت خوب اگر گرید شما درون یه div با عرض 500px باشه یعنی grid نمیتونه بیشتر از 500px عرض داشته باشه.
برای چی نمیشه به اجزای grid دسترسی داشت؟
آره اگر عرض رو بخواهی از 500 زیادتر کنی نمیشه.
شما میخواهی گریدت بیشتر از 500px عرض داشته باشه؟
اگه آره خوب باید witdh اون div رو auto بزاری.در ضمن ما تمامی کارهای مربوط به style بندی رو میتونیم با css انجام بدیم.حتی تنظیمات مربوط به هر سطر grid رو ما میتونیم با css انجام بدیم.
شما با قرار دادن overflow=scrol صفحتون رو به شکلی افقی اسکرول میکنید که این اصلا درست نیست و بهتره overflow رو Hidden بزارین.
pedram_ns
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:19 عصر
چرا نمیشه! منظورتون یه همچین چیزیه دیگه:
<div style="width: 500px; overflow: scroll;">
<asp:GridView ID="gridview1" runat="server" Width="800px">
<Columns>
<asp:BoundField DataField="userid" HeaderText="User ID">
<HeaderStyle Width="300px"/>
</asp:BoundField>
<asp:BoundField DataField="name" HeaderText="Name"/>
</Columns>
</asp:GridView>
</div>
omid6630
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 16:43 عصر
از پاسخ خوب شما متشکرم
اما اگر width مربوط به Div به برابر auto قرار بدیم که مشکل میخوریم ...... من میخوام عرض div برابر با 500 باشه و داخل اون یک گریدی داشته باشم که عرض اون هم برابر با مثلا 900PX باشه .... من تا اینجا رو خودم پیش رفتم !!!! یعنی حالتی درست کردم که بتونم ، اینچنین حالتی رو داشته باشم .
بخاطر همین از overflow=scrol استفاده کردم ... چون در یک Div با ابعاد خاص ، میخوام یک Gridview بزرگتری داشته باشم ، لذا از این استفاده کردم . حالا اگر عرض grid من 20000 هم باشه ، ایرادی نداره ...
من میخوام صفحه هم خراب نشه ... توجه داشته باشید ، طول و عرض Div هم یک ابعاد خاصی دارند و نمیخوام اونا خراب بشن ...
در ضمن من میخوام فقط عرض یکی از ستون هایی که دوست دارم رو در Gridview با این حالت هایی که گفتم زیاد کنم نه تمام اون رو .....
omid6630
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 17:05 عصر
در حالت معمولی درسته ولی وقته وصل میشه به دیتابیس ، بخصوص اگر هم حجم اطلاعات زیاد باشه ، کار نمیکنه ....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.