ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی در خصوص نوشتن برنامه

bijanbnd
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 21:55 عصر
با سلام خدمت شما

سوالی از خدمت شما داشتم، من تازه میخوام برنامه نویسی رو به طور جدی شروع کنم البته چند سال پیش ویژوال بیسیک کمی کار کردم. ، و کمی که تحقیق کردم در خیلی جاها خوندم که پایتون زبان برنامه نویسی قدرتمند و انعطاف پذیری است و برای کسی که میخواد تازه شروع کنه مناسبه و نسبت به سایر زبانهای برنامه نویسی راحت تراست. هدف من کسب درآمد نیست و میخوام برای رفع نیازهای خودم و علاقه ای که دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و روی یک زبان برنامه نویسی فوکوس کنم نه بیشتر، من میخوام برنامه ای که در خصوص رشته ام است در آینده بنویسم. ابتدا در خصوص برنامه توضیح میدم و شما عزیزان با توجه به تجربه ای که دارید زبان برنامه نویسی که مناسب برای این کار است پیشنهاد بدید خودم اولویت رو پایتون قرار دادم به همین خاطر اینجا تایپیک زدم اما از پیشنهادات استقبال میکنم. :لبخندساده:
و اما خصوصیات این برنامه :
این برنامه داده ها متعلق به هر موضوع رو دریافت و ذخیره کنه بعد رابطه چند فاکتور مثل دما و شوری رو با رشد فرضا به ما بگه همچنین با توجه به داده هایی که وارد کردیم همچنین این قدرت رو داشته باشه که تغییرات هر فاکتور مثلاً تغییرات اکسیژن محلول آب رو در بازهای زمانی مختلف فرضا شب و روز به ما بگه و این رو روی نمودار بیاره و میانگین، حداقل و حداکثر و انحراف معیار رو به ما بگه، همچنین این قدرت رو داشته باشه که این فاکتورهایی رو که کاربر به برنامه داده با فاکتورهایی که به صورت پیشفرض (حد بهینه یا اپتیمال) در برنامه وجود داره مقایسه کنه و اگه در دامنه ای که مناسب است قرار نداره بتونه راهکارهایی رو ارائه بده و به کاربر بگه فرضا این فاکتور مناسب نیست و شما باید این کارها رو انجام بدید تا این فاکتور اصلاح بشه و میزان انحراف از سطح قابل قبول رو به کاربر بگه.

code_baz
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 22:25 عصر
میشه بیشتر توضیح بدی(و مختصر تر) مثلا درباره داده های ورودی چند تا مثال بزن.

bijanbnd
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 23:44 عصر
میشه بیشتر توضیح بدی(و مختصر تر) مثلا درباره داده های ورودی چند تا مثال بزن.
1.دریافت تعدادی داده 2. رسم نمودار برای هر کدوم 3. رسم نمودار برای تغییرات هر داده در بازه زمانی روز؛ شب ماهیانه و فصلی 4. بررسی ارتباط میان برخی داده های تعریف شده به برنامه مثلاْ ارتباط شوری با رشد و آیا اینکه این ارتباطات معنی دار یا قابل توجه هستند 5. انجام یکسری کارهای آماری مثل میانگین گرفتن؛ حداقل و حداکثر؛ انحراف معیار و... 6.مقایسه این داده ها با داده های موجود در برنامه جهت بررسی اینکه آیا شرایط مناسب است یا خیر.
مثال : فرضا فردی یک استخر پرورش ماهی داره و فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب رو روزانه در ۲ نوبت اندازه گیری میکنه و میزان رشد و بازماندگی هم هر 7 روز ثبت میکنه بعد اینها رو در برنامه وارد که میکنه برنامه قادر باشه ارتباط میان اینها رو بررسی کنه مثلا میزان بازماندگی و رشد ماهی رو با میزان اکسیژن محلول در آب

bijanbnd
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 17:33 عصر
کسی نیست چقدر اینجا خلوته! :متفکر: ، سرچ که کردم در مورد پایتون عنوان شده بود که برای هر کاری باید ماژول جداگونه ای نصب بشه همچنین در مورد رابط گرافیکی کدوم بهتره و البته راحت تر و منابع آموزشی اش بیشتره؟

vcldeveloper
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 19:50 عصر
ابتدا در خصوص برنامه توضیح میدم و شما عزیزان با توجه به تجربه ای که دارید زبان برنامه نویسی که مناسب برای این کار است پیشنهاد بدید
اگه مشکلتون انتخاب زبان هست، ارتباطی به این تالار نداره، می تونید در تالار گفتگوهای عمومی سایت سوالتون رو مطرح کنید.

کسی نیست چقدر اینجا خلوته!
شما اینجا فقط صورت مسئله یک پروژه رو، اونهم به شکل مبهم، نوشتید. این سایت محل مباحث فنی هست. اگر مشکلی دارید، باید در تاپیک دقیقا روی همون مشکل تمرکز کنید، و پیگیر اون باشید، نه اینکه صورت کلی پروژه رو بنویسید و انتظار کمک داشته باشید. مثلا اگر مشکل شما استفاده از ماجول ها در پایتون هست، باید عنوان تاپیک تان چیزی شبیه به "چگونه از ماجول ها در پایتون استفاده کنم؟" باشه، و در تاپیک فقط به همین موضوع بپردازید. اگر برای انجام یک پروژه سوالات و مشکلات متعددی دارید، باید هر کدام از این سوالات را در یک تاپیک مستقل با عنوانی مناسب موضوع سوال، مطرح کنید.

تاپیک قفل شد.