View Full Version : مشکل با برنامه
aleas2
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 22:51 عصر
بخدا نمیدونستم عنوان تاپیک چی بذارم پس خواهشا" مدیرا اگر خودشون میدونن عنوان درست کنن تاپیک نبندن
سلام خسته نباشید من برنامه ای ساختم با صفحات وب کار میکنه خب من این برنامه رو وقتی اجرا میکنم فرم رو
Hide
میکنم وآیکنشو میزارم کنار ساعت ولی وقتی با کامپیوتر کار میکنم مثلا دارم متنی تایپ میکنم یا تو مروگر ادرس سایتی مینویسم مثل حالتی که
focus
میره متن دارم تایپ میکنم یه دفعه
focus
اون کادری که دارم دخلش مینویسم میره دوباره باید انتخابش کنم و بقیه متن رو بنویسم مشکل چی؟ هر چند بار یکبار اینطور میشه
فکر کنم هر دفعه دستور کلیک روی دکمه ای تو وب توسط WebBrowser1 اجرا میشه اینطور میشه
مشکل چی؟
aleas2
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 10:24 صبح
کسی نتونتست جوابمو بده؟خواهشا" اگر کسی میتونه کمکم کنه خواهشا" بگه چکار کنم :گریه:
اینم دوتا مثال که بهتر متوجه منظورم بشین
این مثال وقتی فرم رو hide نمیکنم و آیکنشو کنار ساعت نمیذارم منظورم ساعت سیستم هسته
70121
این مثال هم وقتی فرم رو hide میکنم آیکنشو میزارم کنار ساعت سیستم
70122
Mr'Jamshidy
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 15:03 عصر
بستگی به این داره که تو کد هایتون چی نوشته باشید، بهتره یک مرور کلی در مورد کد هایی که نوشتید داشته باشید (رایداد هایی که زمان مینیمایز بودن برنامه اجرا میشه)
ممکنه یک جایی از برنامه مثلا از Me.SerFocus یا امثال این استفاده کرده باشید که باعث بروز همچین مشکلی در برنامه شده باشه
aleas2
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 15:07 عصر
نه از SerFocus استفاده نکردم خب الان راه چاره چی چکار باید بکنم که چنین اتفاقی نیوفته؟
Mr'Jamshidy
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 16:40 عصر
دوست عزیز من نگفتم دقیقا از دستور SetFocus استفاده کردی اما به نظر من بهترین راه اینه که بری کد هایی که نوشتی رو چک کنی چون به نظر من جواب سوالت رو فقط از اونجا بدست میاری
aleas2
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 16:54 عصر
من الان خوب برسی کردم
متوجه شدم مشکل از
این دستور هسته
WebBrowser1.Navigate List1.List(i)
یعنی مثلا الان با WebBrowser1 یه ادرس باز میکنم کاری میخوام روش انجام میدم و بعد دوباره به WebBrowser1 ادرس جدید میدم که باز کنه اون سایتو . باعث بروز این مشکل میشه اینو صد در صد مطمنم مشکل از همینی گفتم هسته چکار کنم؟
aleas2
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 19:04 عصر
الان من برسی کردم دیدم مشکل از WebBrowser1 نیسته بلکه صفحاتی سایتی که با WebBrowser1 باز میکنه داخل سورس اون صفحات وب از کد
<body onload="self.focus();">
استفاده شده که باعث ایجاد این مشکلی که تو پستای قبلی گفتم میشه حالا من عیبشو پیدا کردم شما بگین راه چاره چی چکار کنم؟من هرکار کردم نتونستم راهی پیدا کنم خواهش میکنم توروخدا کمکم کنین؟
ضمنا" فقط میخوام از WebBrowser1 برای باز کردن این صفحات استفاده کنم که کاربر ببینه برنامه داره چکار میکنه بابا یه نفر نیسته کمکی بکنه؟بخدا ثواب داره:گریه:
محسن واژدی
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 21:30 عصر
سلام علیکم
داخل برنامه تون نگاه کنین شاید تایمری که دستور focus در آن قرار دارد این کار را انجام میدهد، البته اینگونه که فرمودین هر از چند لحظه ای فوکوس از روی textbox مورد نظر برداشته میشود این میتواند بوسیله یک تایمر صورت گیرد
aleas2
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 23:56 عصر
دوست عزیز من که گفتم مشکل چی نه تو برنامه ام اصلا از دستور focus استفاده نکردم مشکل اینه سایت هایی میخوام باز کنم داخل سورس اون صفحه وب از دستور
استفاده شده مثلا الان من یه برنامه برای مثال نوشتن که شما دوستان متوجه بشین مشکل چی تا راهنمایم کنین برنامه ای برای مثال نوشتم که این چهار تا سایتو باز میکنه که داخل هر کدوم یه عکس و از کد
هم داخل سورس سایت هسته
لینک دانلود سورس
http://www.news110.ir/as/1.zip
فقط توروخدا زودتر یکی بگه راه حل چی؟ کارم بدجور گیره
سورس دانلود کنین بعد اجراش کنین روی command کلیک کنین بعد سری یه پنجره دگه باز کنین بیاد روی فرم
aleas2
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 08:51 صبح
ببخشید میتونم بپرسم برنامه نویسان این سایت کجا رفتن کاربران این سایت کجا رفتن؟تا جایی بنده یادمه سوالی بی جواب نمی مونده خواهش میکنم جواب بدین
vbhamed
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 09:16 صبح
سلام
من اين برنامه آخري رو اجرا كردم و همچين مشكلي نداشت، يعني فوكوس همچنان روي My Computer بود
aleas2
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 09:26 صبح
سلام
من اين برنامه آخري رو اجرا كردم و همچين مشكلي نداشت، يعني فوكوس همچنان روي My Computer بود
امکان نداره چون من روی خیلی از کامپیوترها چک کردم حتی رفتم تو کافی نت روچندین کامپیوتر چک کردم
احتمالا صبر نکردین وقتی روی command زدین My Computer هم کنارش بازکنین و صبر کنین برنامه صفحات رو لود کنه وقتی هر صفحه یکی یکی لود میشه برنامه میاد روی My Compute
یا بگیرین برای اینکه بهتر متوجه بشین روی command کلیک کنین بعد پنجره برنامه رو minimize کنین یعنی روی - کلیک کنین بعد صبر کنین میبنین بعد چند دقیقه که سایت لود میشه پنجره میاد بالا
aleas2
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 18:07 عصر
راه چاره چی کاری میشه کرد؟
vbhamed
یک شنبه 01 خرداد 1390, 12:31 عصر
سلام
همونطور كه گفتم براي من مشكلي نداشت و فوكوس منتقل نشد
حتي وقتي Minimize كردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.