ورود

View Full Version : اوراکل رو از کجا شروع کنم؟

ssissi
جمعه 30 اردیبهشت 1390, 18:40 عصر
سلام. من میخوام دوره های اوراکل رو بگذرونم ولی خیلی در مورد این کار تردید دارم. به نظر شما که توی ااین کار هستین آیا به صرف کردن وقت و هزینه اش می ارزه؟ یعنی امیدی هست که بتونم یه کار خوب پیدا کنم؟

Cold.82
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 12:40 عصر
از document های اوراکل
sample هاشو دانلود کن بشین بخون
بعد کنار یک dba باتجربه کارآموزی کن

ssissi
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 17:04 عصر
ممنون. دوست عزیز نگفتین به ریسکش می ارزه اوراکل بخونم یا نه؟
به نظرتون شاخه admin و انتخاب کنم یا developer؟

Cold.82
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 23:21 عصر
ببین دوست عزیز الان بیشتر سازمانهای بزرگ از اوراکل استفاده می کنند در این سازمانها داده ها خیلی حساس هستند . دیتا بیس های چند صد گیگا بایتی یا ترابایتی .
بنابراین این کار مسئولیت زیادی داره .متخصص در این زمینه کم داریم پس همیشه کار هست .
در آخر می خوای اوراکل یاد بگیری از همون اول یا روی لینوکس (oel) نصب کن یا سولاریس - (64)

klm555
سه شنبه 24 خرداد 1390, 14:21 عصر
سلام
ببخشید یه سوال داشتم : من تو چند تا از مخابرات های استانها رفتم ، از پایگاه داده sql استفاده کرده بودن ، می خواستم بدونم بزرگترین مزیت Oracle نسبت به sqlserver چیه؟ یکی می گفت کد کردن داده ها بزرگترین مزیت oracle هست ولی چون اطلاعاتی در موردش ندارم نمی دونم درست می گفت یا اشتباه

ممنون

desatir7316
سه شنبه 14 تیر 1390, 18:48 عصر
منم منون میشم پاسخ این تاپیک رو بدید

sajjadrazmi
چهارشنبه 15 تیر 1390, 10:31 صبح
http://www.payamha.com/entrysearch/oracle/12941.html

heller
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 14:41 عصر
سلام
ببخشید یه سوال داشتم : من تو چند تا از مخابرات های استانها رفتم ، از پایگاه داده sql استفاده کرده بودن ، می خواستم بدونم بزرگترین مزیت Oracle نسبت به sqlserver چیه؟ یکی می گفت کد کردن داده ها بزرگترین مزیت oracle هست ولی چون اطلاعاتی در موردش ندارم نمی دونم درست می گفت یا اشتباه

ممنون

sql دوست عزیز محدودیت هایی داره که اوراکل نداره ، فرضا شما محدودیت حجمی در sql به os بستگی داره اما در اوراکل به میزان حافظه ای که شما در اختیار دارید، پشتیبانی های اوراکل به شدت قویتر و بهتر انجام میشه و نکته مهم تر ساپورت زبان های مختلف برنامه نویسی دیتابیس در اوراکل هست ولی مایکروسافت فقط sql رو ساپورت می کنه ! sql سرور تنها ارزون تر و کاربری راحت تری داره . البته اینها خیلی ساده و جمع و جوره مطمئنا بحث تخصصیش بیشتر از این حرفاست که در سواد من نیست.

mcse1234
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 11:16 صبح
با سلام.
اوراکل چندین زمینه کاری داره که می تونید توش فعالیت کننین.
برنامه نویس توسعه دهنده برای UI
Oracle Forms Developer
Oracle Report Developer
Oracle JDeveloper ADF

برنامه نویس بانک اطلاعاتی
PLSQL Programmer
Database Programmer

مدیر بانک اطلاعاتی
Database Administrator

کارشناس امنیت در بانک اطلاعاتی

تحلیل گر سیستم
Oracle Designer
متدولوژی CDM

بیشترین کار برای Jdeveloprer و Database Programmer ها هست. و دشوارترین و حساسترین هم DBA و System Analysis هست و شانس کار برای توسعه دهنده ها بیشتر هست. چون یک سازمان معمولا دهها توسعه دهنده و فقط یک یا چند DBA خواهد داشت