View Full Version : حرفه ای: ارسال دستور عکس گرفتن به دوربین
ali_habibi1384
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 08:23 صبح
سلام دوستان.
اخیرا برنامه ای واسه پارکینگ دارم مینویسم که طرف میخواد هر لحظه که خواست (ورود-خروج اتومبیل)توسط برنامه من عکس بگیره این کار رو برای جلوگیری از نوشتن شماره پلاک نیاز داره.من تا بحال بادوربین برنامه نویسی نکردم و نمیدونم چطور باید در یک لحظه خاص دستور گرفتن عکس رو به دوربین بفرستم.عکس گرفته شده کجا ذخیره میشه؟البته من با یکسری dll های دوربین خواستم کار کنم اما محافظت شده بود.اگر کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنید.
Felony
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 08:28 صبح
دوربین چی هست ؟ USB Camera ؟ IP Camera ؟ یا به کارت Capture متصل شده ؟
bravia2009
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 08:30 صبح
سلام دوست من
وقت بخیر
شما باید از طریق دی ال ال خود برنامت دستورش بنویسی برای مثال کاری که ما کرده بودیم این جوری عمل میکرد به محض باز کردن درب توسط نگهبان از ماشین عکس میگرفت
ولی ما با سی پیاده کرده بودیم
موفق باشید
ali_habibi1384
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 08:48 صبح
دوربین به کارت Capture وصله حالا نوع دوربین مهم نیست که به کجا وصله چون میگم نوع دوربینشو عوض کنه اگه برنامه نوشتین روی هر دوربینی بگید من اونو تهیه میکنم.
ali_habibi1384
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 08:49 صبح
سلام دوست من
وقت بخیر
شما باید از طریق دی ال ال خود برنامت دستورش بنویسی برای مثال کاری که ما کرده بودیم این جوری عمل میکرد به محض باز کردن درب توسط نگهبان از ماشین عکس میگرفت
ولی ما با سی پیاده کرده بودیم
موفق باشید
من نمیدونم به چه دوربینی و چطور کار کردین.من با dll ها نتونسیتم کار کنم اگه سورس یا منبعی دارید ممنون میشم.
SilverLearn
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 14:29 عصر
به نظر من نوشتن همچين نرم افزاري رو بايد با يه زبان ديگري مثل c# بنويسيد چون اونجا دست تون بيشتر باز هست و هر كاري كه دوست داشته باشين مي تونيد انجام بدين تازه خيلي كامپوننت براي كار با دوربين و يا ديگر وسايل خارجي ساخته شده
بنابراين به عنوان يه برادر كوچكتر بهت پيشنهاد مي كنم با يه زبان ديگه اين برنامه رو بنويسي تا قدرت بيشتري داشته باشه
راستي سايت زير مي تونه تو پيدا كردن كامپوننت مورد نظرت بهت كمك كنه
http://freecomponents.blogfa.com
ali_habibi1384
یک شنبه 01 خرداد 1390, 08:15 صبح
به نظر من نوشتن همچين نرم افزاري رو بايد با يه زبان ديگري مثل c# بنويسيد چون اونجا دست تون بيشتر باز هست و هر كاري كه دوست داشته باشين مي تونيد انجام بدين تازه خيلي كامپوننت براي كار با دوربين و يا ديگر وسايل خارجي ساخته شده
بنابراين به عنوان يه برادر كوچكتر بهت پيشنهاد مي كنم با يه زبان ديگه اين برنامه رو بنويسي تا قدرت بيشتري داشته باشه
راستي سايت زير مي تونه تو پيدا كردن كامپوننت مورد نظرت بهت كمك كنه
http://freecomponents.blogfa.com
ندانستن دلیل بر نبودن نیست!دوستان اگه نمیدونن نیاز به زدن تاپیک نیست.درضمن کار با هر دوربینی نیاز به کامپوننتها و ابزارهای خودشو داره نه کامپوننتی که دوستان واسه راحتی کار خودشون می سازند.
از استادان گرام کسی نمیدونه؟
Felony
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 07:06 صبح
ساده ترین راه استفاده از یک Webcam هست که با پرت USB به سیستم متصل بشه الان خیلی راحت میتونید Webcam هایی با کیفیت HD پیدا کنید و تصاویر فوق العاده ای ازشون دریافت کنید برای کار با Webcam در VB هم تو گوگل جست و جو کنید نمونه زیاد هست ، مثلا : http://www.codeproject.com/KB/vb/webcamcapture.aspx
اگر به استفاده از همین دوربین که به کارت Capture متصل شده اصرار دارید باید دنبال کامپوننتی باشید که بتونه با Captrue ارتباط بر قرار کنه ، تو Delphi کامپوننت VideoLab برای این کار هست ولی برای VB تا به حال به چشمم نخورده ، بگردید شاید چیزی پیدا کردید .
ali_habibi1384
یک شنبه 08 خرداد 1390, 17:57 عصر
مگه استفده از ابزارها توی محیطهای مختلف با هم فرق میکنند؟!! تا حالا فکر میکردم ابزارها dllها و ocx هار و میسازند تا بتونن توی هر زبانی ازش استفاده کنند!اما مثل اینکه اشتباه میکردم آره؟؟؟:اشتباه:
دوستان اگه کسی کار کرده راهنمایی کنه.لطفا نمونه کد بذارین.من راهنمایی نمیخوام. ممنون
Mr.Unknown
یک شنبه 08 خرداد 1390, 18:25 عصر
سلام
دوست عزیز این سورس و برات گذاشتم مشکلتو حل میکنه.موفق باشید
ali_habibi1384
دوشنبه 09 خرداد 1390, 12:24 عصر
ممنون از سورستون بعد از اجرای برنامه شما چیزی جز : License Information For This Component Not Found. ندیدم!
دوستان اگر کسی کار کرده لطفا سورس کد بذارید.
Mr.Unknown
دوشنبه 09 خرداد 1390, 14:33 عصر
چرا عصبی شما !!!
فایل کامل video ocx رو دانلود کن و نصب کن تا لایسنس رو سیستم نصب بشه.موفق باشید
http://mediavb.persiangig.ir/ActiveX/VIDEO_OCX.zip
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1403, Jelsoft Enterprises Ltd.