View Full Version : نرم افزار wine
rahimi992
شنبه 26 شهریور 1384, 11:11 صبح
سلام
من نرم افزار Wine را نصب کرده ام.
ولی نرم افزارهایی که کارت صوتی را به کار می گیرند، مانند Winamp و ...، اجرا نمی شوند.
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید تا این مشکل را حل نمایم.
oxygenws
شنبه 26 شهریور 1384, 12:50 عصر
wine یک emulator است و همچنان در حال پیشرفت.....
و مسلما گزینه ای برای رفع کمبود های لینوکس نیست (یا نرم افزاری برای حفظ عادات شما :) )، بهتره از نرم افزار های مشابه در لینوکس استفاده کنید مثل xine
rezaTavak
یک شنبه 27 شهریور 1384, 11:53 صبح
سلام
ولی من مشکلی با اینها ندارم. یعنی JetAdio را در لینوکس استفاده میکنم.
اما جدیدا Kafeine را نرجیح میدهم.
hosseinzadeh
یک شنبه 27 شهریور 1384, 14:39 عصر
amaroK هم بد نیست.
ماکوآنلاین
پنج شنبه 07 مهر 1384, 10:26 صبح
سلام
ببینید اصولا نرم افزارهایی که بعد از نصب به قسمت TASK MANAGER می رن کار نمی کنن و الا من خودم خیلی از نرم افزارهای رو با هاش نصب کردم
matrix_h85
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 14:02 عصر
سلام
میشه بهترین نرم افزارایه که نقش واسط و بین نرم افزارایه ویندوزی و لینوکس دارن و معرفی کنین ...
اونایی که فکر می کنید بهترین هستن ... من می خوام sql server روی لینوکس نصب کنم ...
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
Inprise
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 17:29 عصر
Wine رو برای چنین اهدافی طراحی نکردن . استفاده از سرویسهای ویندوز خصوصا اگه خیلی به COM وابسته باشن توصیه نشده .
Ali_ix
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 09:05 صبح
wine یک emulator است و همچنان در حال پیشرفت.....
فقط جهت گیر دادن: WINE=Wine Is Not an Emulator :)
هرچند مطمئنم خودت میدونستی!
//
اگر کلا صدای هیچ برنامهای با wine کار نمیکنه، میتونید داخل ترمنیال دستور "winecfg" رو اجرا کنید (شاید داخل منوهای سیستم عامل هم چیزی به این عنوان باشه).
از پنجرهای که باز میشه تب Audio رو انتخاب کنید و با سه مورد Alsa، OSS و Esound بازی کنید. شاید با یکی از اینها درست کار بکنه!
ولی همونطور که دوستان گفتند، سعی کنید از برنامه های لینوکسی مشابه و حتی پیشرفته تر استفاده کنید.
این روش بیشتر به درد راه انداختن بازی های ویندوزی با پشتیبانی opengl روی لینوکس میخوره.
موفق باشید
oxygenws
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 10:05 صبح
البته اصل این پست مال دو سال پیشه... :)
Ali_ix
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 10:07 صبح
البته اصل این پست مال دو سال پیشه... :)
البته اگر توضیح کامل و درست باشه تا حدی backward & forward compatibility خواهد داشت!
/
چرا من به سال و روز پستها دقت نکردم؟ :((( فقط شهریور رو دیدم :((((
matrix_h85
جمعه 23 شهریور 1386, 14:41 عصر
میشه توضیح بدید که آیا اصلا می شه نرم افزارایی مثل sql server روی لینوکس نصب کرد ؟
یا اساسا باید قید این کارو زد؟
oxygenws
جمعه 23 شهریور 1386, 15:14 عصر
زیره به کرمون می بری؟؟
نه، نمی شه.
اگر خیلی نیاز داری، می تونی با نرم افزار هایی مثل virtualbox یا vmware کار کنی.
tux-world
شنبه 24 شهریور 1386, 21:33 عصر
قدرتی که مای اس کیو ال فوق العاده قدرتمند تر از sql server هستش . حتی سرورهای یاهو هم از my sql استفاده می کنند . هم امنیت و هم قدرت و هم انعطاف پذیریش قابل تحسین هستش و قادره بزرگترین دیتابس های موجود حال حاضر دنیا رو ، رو انگشتش بچرخونه .
دریغ از یکیش تو sql server
oxygenws
شنبه 24 شهریور 1386, 22:32 عصر
صحبت سر قدرت کردن خیلی سخته... خیلی بستگی داره قدرت رو چی بدونیم، ارزون بودن؟ سرعت و امنیت؟ امکانات؟ ابزار ها؟ و ...
و نکتهء آخر اینکه ویکیپدیا شاهد زنده و مستند قدرت(!) MySQL است :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.