ورود

View Full Version : فرایند فریز شدن برنامه ها

میلاد قاضی پور
شنبه 31 اردیبهشت 1390, 19:58 عصر
سلام . من با محصولات شرکت ادوب زیاد کار میکنم و بارها برام پیشومده برنامه ها به خاطر سنگین بودن فریز شدن اما این اواخر سیستمم رو ارتقا دادم و با وجود 4 گیگ رم و سی پی یو 4 هسته ای و سیستم عامل 64 بیتی این برنامه ها باز هم گاهی فریز میشن البته میزان استفاده از حافظه در سیستمم کمه و بیشتر از 1.40 1.50 نمیشه . ولی متعجبم که چرا فریز میشه ؟
اصن فریز شدن به حافظه ربطی داره ؟

nameely
یک شنبه 01 خرداد 1390, 00:20 صبح
با سلام به شما دوست عزیز :

منظورتون از فریز شدن فکر می کنم این باشه که یک چیزو سالم مثل روز اول نگه داری ولی من منظور شما رو از فریز شدن درست متوجه نمی شم , میشه برای اطلاعات عمومی من هم شده واضح تر بگین ممنون میشم

با تشکر

returnx
یک شنبه 01 خرداد 1390, 00:54 صبح
منظور ایشون از فریز شدن برنامه فکر کنم اینکه برنامه یکهو هنگ میکنه (در کل فریز یعنی ثابت موندن ، بدون حرکت مگه تو فیلم های پلیسی ندید میگن Freez ) ، منم دیروز Adobe Flash نصب کردم دقیقا همین نکته توجه من جلب کرد ، در حالی که Macromedia Flash این مشکل رو نداشت...
فکر کنم بخاطر یک Bug تو هسته برنامه باشه ، یا بهر حال یک لحظه برنامه Sleep میشه یا انقدر پردازش میره بالا که سیستم هنگ میکنه!!
نکته جالب این بود که دقیقا همین موضوع دیروز توجه من جلب کرد...

میلاد قاضی پور
یک شنبه 01 خرداد 1390, 01:38 صبح
پردازش در سیستم من بالا نمیره ثابت و در حد معقول هست اما برنامه باز هم گیر میکنه. اتفاقا من هم این مشکل رو فقط در فلش دارم . پس فلش اشکال داره . برای من اکثرا وقتی پیش میاد که تصویری رو به برنامه ایمپورت میکنم .

returnx
یک شنبه 01 خرداد 1390, 09:47 صبح
برای من اکثرا وقتی پیش میاد که تصویری رو به برنامه ایمپورت میکنم .
واسه من بیشتر زمان کار با منو این مشکل پیش اومد ، یعنی زمانی که خواستم یک منو رو باز کنم،البته شاید در زمان Import کردن هم بود من حواسم نبود...
یعنی Adobe Flash با این همه عظمتش Bug داره و خود Adobe خبر نداره!؟:متعجب:

میلاد قاضی پور
یک شنبه 01 خرداد 1390, 12:06 عصر
خب بالاخره نسخه های کپی یا پرتبل ممکنه علاوه بر باگ یه چیزیم به عنوان اشانتیون به نرم افزارا اضافه کنن !

Amir Oveisi
یک شنبه 01 خرداد 1390, 12:39 عصر
علاوه بر مشکلاتی که مسلما هر نرم افزاری ممکنه داشته باشه، زمانی که نرم افزار ها درگیر اعمال I/O هستند بیشتر امکان freeze شدنشون هست چون دستگاه های I/O سرعت خیلی پایین تری نسبت به پردازنده و حافظه دارند. بنابراین همیشه پردازنده و کارت گرافیک و حافظه رو معیار سنجش کارایی قرار ندید، در بسیاری از این گونه مشکلات، دلیل اصلی I/O هست که سرعت رو پایین میاره یا باعث freeze شدن برنامه میشه.

returnx
یک شنبه 01 خرداد 1390, 18:08 عصر
علاوه بر مشکلاتی که مسلما هر نرم افزاری ممکنه داشته باشه، زمانی که نرم افزار ها درگیر اعمال I/O هستند بیشتر امکان freeze شدنشون هست چون دستگاه های I/O سرعت خیلی پایین تری نسبت به پردازنده و حافظه دارند. بنابراین همیشه پردازنده و کارت گرافیک و حافظه رو معیار سنجش کارایی قرار ندید، در بسیاری از این گونه مشکلات، دلیل اصلی I/O هست که سرعت رو پایین میاره یا باعث freeze شدن برنامه میشه.
خوب حرف شما درسته اما این مشکل باید واسه همه ی برنامه ها باید نسبتا یکسان باشه...
چون همه برنامه ها به یکسری I/O نیاز دارند حال یکسری کمتر یکسری بیشتر...

میلاد قاضی پور
یک شنبه 01 خرداد 1390, 21:46 عصر
دوست عزیز جناب ویسی گاهی با این موضوعی که شما گفتید روبرو میشم درسته . مثلا موقع فراخوانی فیلمها . یا ایمپورت کردن یک عکس حجیم در فتوشاپ . اما در فلش اتفاق عجیبی میفته . مثلا بعد از اینکه عکس رو ایمپورت کردم به استیج به محض اقدام به ریسایز کردن تصویر ناگهان فریز میشه . کمی پیچیده تر از اونه که انتظارش میره .