ورود

View Full Version : مبتدی: کار با نت بینز 7

mo30programmer
یک شنبه 01 خرداد 1390, 00:39 صبح
سلام به همه ی دوستان
من یه فرد تازه کار توی java هستم و با net beans مشکل دارم یه سری خطاها میده که نمیدونم چیه مثلا این خطا:

java.lang.ExceptionInInitializerError
Caused by: java.lang.RuntimeException: Uncompilable source code - class Shapes is public, should be declared in a file named Shapes.java
at javaapplication4.Shapes.<clinit>(Main.java:8)
Could not find the main class: javaapplication4.Shapes. Program will exit.
Exception in thread "main"
Exception in thread "main" Java Result: 1
ممنونم

phoenix87
یک شنبه 01 خرداد 1390, 01:02 صبح
چه کدی نوشتی؟

hasanjj
یک شنبه 01 خرداد 1390, 01:02 صبح
سلام
در مورد این ارور class Shapes is public, should be declared in a file named Shapes.java احتمالا نام کلاس با نام فایل ایجاد شده یکی نیست...

در کل کدتون رو بنویسید بیشتر میتونم کمک کنم...

mo30programmer
یک شنبه 01 خرداد 1390, 07:57 صبح
این کدرو از کتاب "deitel & deitel"نوشتم :
package javaapplication4;
import java.awt.Graphics;
import javax.swing.JPanel;
import javax.swing.JFrame;

public class Shapes extends JPanel
{
// draws a cascade of shapes starting from the top-left corner
public void paintComponent( Graphics g )
{
super.paintComponent( g );

for ( int i = 0; i < 10; i++ )
{
g.drawRect( 10 + i * 10, 10 + i * 10,
50 + i * 10, 50 + i * 10 );
g.drawOval( 240 + i * 10, 10 + i * 10,
50 + i * 10, 50 + i * 10 );
} // end for
} // end method paintComponent

public static void main( String[] args )
{
Shapes panel = new Shapes(); // create the panel
JFrame application = new JFrame(); // creates a new JFrame

application.setDefaultCloseOperation( JFrame.EXIT_ON_CLOSE );
application.add( panel ); // add the panel to the frame
application.setSize( 500, 290 ); // set the desired size
application.setVisible( true ); // show the frame
} // end main
} // end class Shapes
البته اینجا یه ذره بد نوشته شده میتونید از اینجا دانلودش کنید
http://up.iranblog.com/images/w627aebrbr8ebnhbidac.rar

java.source.ir
یک شنبه 01 خرداد 1390, 10:50 صبح
برنامه ت مشکلی نداره و به راحتی اجرا شد. برای رفع مشکلتم می تونی به لینک زیر نگاهی بندازی: (با Proxy باز میشه)
http://forums.netbeans.org/post-45324.html

همچنین ممکنه این مشکل ناشی از این باشه که شما بسته package javaapplication4; رو ایجاد نکرده باشی. باید دقت کنی که کلاس Shape باید در بسته package javaapplication4; باشه. اگر این طور نیست خط package javaapplication4; رو از برنامه ت پاک کن. و یا اینکه این بسته رو ایجاد کن.

موفق باشی

mo30programmer
یک شنبه 01 خرداد 1390, 23:04 عصر
چطوری باید این بسته رو ایجاد کنم؟

javaphantom
یک شنبه 01 خرداد 1390, 23:52 عصر
سلام به همه ی دوستان
من یه فرد تازه کار توی java هستم و با net beans مشکل دارم یه سری خطاها میده که نمیدونم چیه مثلا این خطا:

java.lang.ExceptionInInitializerError
Caused by: java.lang.RuntimeException: Uncompilable source code - class Shapes is public, should be declared in a file named Shapes.java
at javaapplication4.Shapes.<clinit>(Main.java:8)
Could not find the main class: javaapplication4.Shapes. Program will exit.
Exception in thread "main"
Exception in thread "main" Java Result: 1
ممنونم

خوب حالا که مشخص شده که با net beans مشکل داری و داره بهت خطا می ده چرا از eclipse استفاده نمی کنی. من با هاش کار کردم خطاهاش خیلی کمتره

javaphantom
یک شنبه 01 خرداد 1390, 23:54 عصر

بسته ها ممولان خیلی سخت ایجاد می شن. بغضی وقتها هم اصلا ایجاد نمی شن بستگی داره که چه بسته ای بخواهید ایجاد کنید

java.source.ir
دوشنبه 02 خرداد 1390, 07:10 صبح
http://netbeans.org/kb/docs/java/project-setup.html
لینک فوق درباره کار با NetBeans می باشد. محتوای این لینک درباره هرآنچه که برای کار با NetBeans نیاز است آورده شده است.

java.source.ir
دوشنبه 02 خرداد 1390, 07:11 صبح
خوب حالا که مشخص شده که با net beans مشکل داری و داره بهت خطا می ده چرا از eclipse استفاده نمی کنی. من با هاش کار کردم خطاهاش خیلی کمتره

میگم بهتره از روش سنتی کد زدن در جاوا استفاده کنیم یعنی از یک ویرایشگر متنی ساده استفاده کنی و بعد بری تو کنسول و ... دیگه به IDE خاصی هم احتیاج نیست و دیگه این خطاها که در زمان اجرا میده نداریم و تازه سرعت سیستمی هم که در اون در حال کد زدن هستیم کاهش نمیده. :افسرده:

java.source.ir
دوشنبه 02 خرداد 1390, 07:12 صبح
بسته ها ممولان خیلی سخت ایجاد می شن. بغضی وقتها هم اصلا ایجاد نمی شن بستگی داره که چه بسته ای بخواهید ایجاد کنید

میشه این شرایطی رو که گفتید شرح بدید تا بیشتر متوجه بشیم :متفکر:
فرض کن می خوام بسته ای به صورت ترکیبی ایجاد کنم یعنی sample.test.newPackage فکر کنم کار خیلی دشواری باشه؟ درسته. اصلا بهتر نیست بی خیال بسته ها بشم و برم از beanها استفاده کنم؟ واقعا گیج شدم لطفا مرا راهنمایی کنید؟ :گیج:

لطفا اگه می خواهید لینکی معرفی کنید ترجیحا فارسی باشه آخه زبان انگلیسی بنده خیلی ضعیفه و حال و حوصله قوی کردنش هم ندارم. :گریه::خجالت:

javaphantom
دوشنبه 02 خرداد 1390, 07:47 صبح
میگم بهتره از روش سنتی کد زدن در جاوا استفاده کنیم یعنی از یک ویرایشگر متنی ساده استفاده کنی و بعد بری تو کنسول و ... دیگه به IDE خاصی هم احتیاج نیست و دیگه این خطاها که در زمان اجرا میده نداریم و تازه سرعت سیستمی هم که در اون در حال کد زدن هستیم کاهش نمیده. :افسرده:

روش سنتی و مدرن معنی نمی ده. اینکه شما جایی با یک زبان بتونی کد بنویسی و از طریق کامپایلر اون زبان بتونی کدهای نوشته رو ترجمه به زبان ماشین کنی.

IDE ها یک ابزاری هستند که کمک می کنند شما راحتر کد بنویسید ولی معجزه نمی کنند. کسی که مفاهیم زبان رو بلد نباشه چه سنتی چه مدرن نمی تونه کد بنویسه. آدم بی سواد عینک هم بزنه بازم نمی تونه کتاب بخونه.

اینجا تالاری هست که در مورد زبان جاوا صحبت می شه. نه در مورد ابزارهای جاوا.

java.link.ir استادیم بجای اینکه این بحث رو کش بدی بزار سوال کننده کمی بخودش فشار بیاره و مطالعه خودش رو زیادتر کنه تا اینکه بخوای با من کل کل کنی. زود اومدی خیلی سریع هم می خوای جمع و جور کنی بری.

javaphantom
دوشنبه 02 خرداد 1390, 07:50 صبح
میشه این شرایطی رو که گفتید شرح بدید تا بیشتر متوجه بشیم :متفکر:
فرض کن می خوام بسته ای به صورت ترکیبی ایجاد کنم یعنی sample.test.newPackage فکر کنم کار خیلی دشواری باشه؟ درسته. اصلا بهتر نیست بی خیال بسته ها بشم و برم از beanها استفاده کنم؟ واقعا گیج شدم لطفا مرا راهنمایی کنید؟ :گیج:

لطفا اگه می خواهید لینکی معرفی کنید ترجیحا فارسی باشه آخه زبان انگلیسی بنده خیلی ضعیفه و حال و حوصله قوی کردنش هم ندارم. :گریه::خجالت:

تو همون کتابی که ایشون دارن مطالعه می کنند البته کپی پیست می کنند یک فصل کامل در مورد package ها گفته و کلی مثال و توضیح هم داده شده. مطالعه کنند. شما هم اگر بلد نیستید می تونید تو همون کتاب اطلاعات کامل و جامعی در مورد package بدست بیارید

موفق باشی

mo30programmer
سه شنبه 03 خرداد 1390, 01:56 صبح
منظورتون "deitel-deitel" هستش؟

javaphantom
سه شنبه 03 خرداد 1390, 08:29 صبح
منظورتون "deitel-deitel" هستش؟

هر کتابی که داری می خونی. 1000 جا لینک توی اینترنت به n زبان مختلف هست که گفته چی هست داستان. package همون فلدره. بجایی اینکه بیایی n تا فایل رو کنار هم بزاری می تونی بر اساس معنا و کارایی اونها در فلدرهای متفاوت دسته بندی کنی. بصورت یک لایه منطقی جدا سازی کنی .