ورود

View Full Version : نمایش تصاویر با منو متحرک

program2vb
یک شنبه 01 خرداد 1390, 13:35 عصر
►►►░▒▓█ G@dher █▓▒░◄◄◄

70207

:تشویق: بچه ها خواشن تو نظر سنجی شرکت کنید :تشویق:

justforvb
یک شنبه 01 خرداد 1390, 16:44 عصر
Program2vb جان کارت عالیه . امیدوارم موفق باشی .

program2vb
چهارشنبه 08 تیر 1390, 21:23 عصر
عزیزانی که برنامه رو دانلود میکنن ازش استفاده میکنن تشکر کنن بد نیست

لااق خستگی آدم در میره

آخه این چه وضعشه تو این سایت

برنامه های نوشته شده هیچ ارزشی ندارن

منم دیگه سورس نمیزارم

SlowCode
جمعه 10 تیر 1390, 13:52 عصر
عزیز من این اتظارا خوب نیست، امیدوارم هدف شما از این تاپیک ها صرفا آموزش باشه نه بدست آوردن تشکر.:چشمک:

program2vb
پنج شنبه 16 تیر 1390, 11:41 صبح
نه هدف منم همون آموزشه ...... خیلی ازتون ممنونم ...... یاعلی

setroyd
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 08:31 صبح
کدت برای خودت فک میکنم بیشتر خوانایی داشته باشه چون دستورهات بی توضیح و پیچیده هستن و به جای اینکه از یک الگریتم بیای استفاده کنی اومدی با + و - این نقص هارو پوشوندی

ولی در جم کل خوبه چون خوب نوشتی ولی speed 0 هستش اگه میومدی با listview این کارو میکردی سرعتت 100 برابر میشد . از اینکه راحت نظرمو گفتم امیدوارم نارحت نشده باشی دوست عزیز

program2vb
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 17:07 عصر
نه عزیزم چرا باید ناراحت بشم

خیلیم خوشحال شدم بالاخره یکی اینجا پیدا شد نظر بده

من به این دلیل از لیست استفاده نکردم

چون میخوام اون برنامه ای رو که مینویسم همه چیزشو خودم طراحی کنم از کامپوننتهای آماده ویندوز استفاده نکن

بازم از اینکه نظر داداش خیلی خوشحال شدم ممنونم

setroyd
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 22:49 عصر
شما همینجوریم داری استفاده میکنی 1.picturebox امادس 2.شما اومدی از ارایه استفاده کردی و تولید picturebox کردی ای خودش عامل کند شدنته برنامه علاوه بر کاربوردش باید از سرعت خوبی برخورد دار باشه که کاربر به قدرت و تسلط برنامه نویس پی ببره من قبلا هم اشاره کردم شما از ارایه به نحوه عالی استفاده میکنی ولی اینجا جاش نیست مهم نیست از هرچی استفاده کنی مهم اینه که کاربر پسند باشه

setroyd
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 22:52 عصر
راستی از api هم سعی کن استفاده کنی

setroyd
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 22:57 عصر
مثلا من این برنامرو که نوشتم میشه بیام از محیط خام vb استفاده کنم ! نه نمیشه پس استفاده از اشیا مهم هست در برنامه نویسی و کد رو کمتر و خوانا تر میکنه

SlowCode
شنبه 15 مرداد 1390, 01:31 صبح
برنامه شما رو دیدم ولی کاربردش رو نفهمیدم!!

setroyd
شنبه 15 مرداد 1390, 12:59 عصر
برنامش کارش نشون دادن عکس هست همین . فقط مشکلش سرعتش هست که من تاکید کردم بهشون .

program2vb
چهارشنبه 14 دی 1390, 18:52 عصر
نه چرا ناراحت بشم

من دوس ندارم از ابزار های آماده استفاده کنم .... و تو همه برنامه هام تا جایی که میتون خودم ابزار های مورد نیاز برای برنامه هامو درس می کنم .... منم میدونم لیست ویو وجود داره و سرعتش بیشته ..... اینو خودم نوشتم ...... و میدونم سرعتش پایینه ...... بازم ببخشید اگه بد نوشتم ..... ناراحتم نمیشم ...... خوشحال میشم از اینکه یکی به برنامه هام ایراد بگیره اشکال بگیره ..... ممنون عزیزی ..... یا علی

program2vb
چهارشنبه 14 دی 1390, 18:54 عصر
محسن جان عزیز برنامم کارش دقیقا شبیه کار لیست ویو نمایش دادن عکس البته میتونی به جای عکس فایل دیگه هم استفاده کنی در کل لیست میسازه همین ...... ممنون

samantanha
یک شنبه 24 دی 1391, 10:39 صبح
تنکس داش
عالی بود:تشویق:

saber67
دوشنبه 25 دی 1391, 13:45 عصر
به این شیوه برنامه نویسی که همه خط ها تو یه ردیفن اصطلاحا میگن برنامه نویسی کثیف
خودم خیلی بدم میاد این جوری کد بنویسم، چون نه تنها دیگران بلکه خودمم بعد مدتی دیگه سخت می فهمم کی به کیه!:چشمک:
تو برنامه نویسی بهتره کدها با توجه به اولویت شون جلوتر یا عقب تر نوشته بشن که خوانایی کد بره بالا
موفق باشی

program2vb
پنج شنبه 28 دی 1391, 19:14 عصر
به این شیوه برنامه نویسی که همه خط ها تو یه ردیفن اصطلاحا میگن برنامه نویسی کثیف
خودم خیلی بدم میاد این جوری کد بنویسم، چون نه تنها دیگران بلکه خودمم بعد مدتی دیگه سخت می فهمم کی به کیه!:چشمک:
تو برنامه نویسی بهتره کدها با توجه به اولویت شون جلوتر یا عقب تر نوشته بشن که خوانایی کد بره بالا
موفق باشی

سلام داداش .... ممنون از نظرت بله شما درست میگین دوست عزیز .... اوللا اون موقع تازه من برنامه نویسی یاد گرفته بودم .... دوما من زیاد حوصله ندارم مرتب کنم ... من فقط کد ها رو مینویسم هر چی که به مغزم میرسه .... بعدشممن برا سر گرمی مینویسم ..... همه کد ها توی مغزم هستن .... قرار نیس بعدا اونا رو نگاه کنم ............ :D

بازم ممنون از نظرت داداش .... موفق و پیروز باشی در پناه خدا .... یا علی

mehr.60
دوشنبه 07 اسفند 1391, 22:06 عصر
سلام
دستتون درد نکنه خیلی زحمت می کشین
من یه سوال یا یک کمک می خوام اینکه من تصاویر متحرک درباره شبکه های کامپیوتری می خوام برای ارایه با پاور پوینت و چطوری از سایت آنها رو ذخیره و استفاده کنم:لبخندساده: