ورود

View Full Version : حرفه ای: استفاده از فایل باینری به عنوان دیتابیس

arshad89
دوشنبه 02 خرداد 1390, 10:30 صبح
با سلام خدمت دوستان
یه سوال دارم. می خوام از فایل باینری به عنوان دیتابیس استفاده کنم.
1. مزایا و معایب این روش؟
2. نحوه انجام کار؟
توضیح بدم این نکته رو که در جدول های دیتابیس insert و Update زیادی ندارم. و می خوام کل جداول رو در یک فایل ذخیره کنم. ممنون از لطفتون

یوسف زالی
دوشنبه 02 خرداد 1390, 10:35 صبح
سلام.
مزایا: قابلیت حمل - بدون نیاز به نصب -
معایب: سرعت پایین - دستورات طولانی - احتمال وقوع IO Error به دلایل مختلف - عدم پشتیبانی از کاربری همزمان چند کاربر - حجم بالا - تعاریف برای جداول مختلف سخت - فکر اینکه وسط کار یه فیلد دیگه به یه جدول اضافه کنین رو بی خیال بشین.

احتمالا استفاده از XML راحت تر باشه.

arshad89
دوشنبه 02 خرداد 1390, 10:41 صبح
سلام.
مزایا: قابلیت حمل - بدون نیاز به نصب -
معایب: سرعت پایین - دستورات طولانی - احتمال وقوع IO Error به دلایل مختلف - عدم پشتیبانی از کاربری همزمان چند کاربر - حجم بالا - تعاریف برای جداول مختلف سخت - فکر اینکه وسط کار یه فیلد دیگه به یه جدول اضافه کنین رو بی خیال بشین.

احتمالا استفاده از XML راحت تر باشه.

شما خودت کار کردی یا از گفته های دیگران این اطلاعات رو کسب کردی؟

arshad89
دوشنبه 02 خرداد 1390, 10:50 صبح
مزایا و معایب استفاده از XML به عنوان دیتابیس چیه؟

یوسف زالی
دوشنبه 02 خرداد 1390, 10:51 صبح
من یه دیتابیس داشتم تو text که یه مدت باهاش کار کردم.
اطلاعات من در این حد هست.
در کل معایبش من رو منصرف کرد.
اما برا یک جدول تکی ثابت خیلی خوبه

یوسف زالی
دوشنبه 02 خرداد 1390, 11:07 صبح
معایبش تقریبا همونه اما تعریف جداول راحت تره - میشه فیلد اضافه کرد (البته سخت) - select از اون تقریبا راحته - اما حجمش حتی از binary هم بیشتره.

arshad89
دوشنبه 02 خرداد 1390, 12:15 عصر
کسی نیست اطلاعات کاملتری داشته باشه.
آقای کشاورز زحمت نمی کشید راهنمایی کنید؟
یه نکته یادم رفته بگم که حجم رکورد های جداولم زیاده. چیزی در حد 1000000 رکورد. البته بعضی از جداول.لطفا راهنمایی کنید.
میتونم از insert کردن صرفنظر کنم.
می شنیدم سرعت فایل Binary از xml بیشتره

یوسف زالی
دوشنبه 02 خرداد 1390, 12:46 عصر
جناب arshad89 قصد من فقط کمک بود.
اطلاعاتم هم همین قدر..:ناراحت:

arshad89
دوشنبه 02 خرداد 1390, 17:51 عصر
جناب arshad89 قصد من فقط کمک بود.
اطلاعاتم هم همین قدر..:ناراحت:

شما همین که جواب دادید خیلی لطف کردید. بازم ممنون.

vcldeveloper
دوشنبه 02 خرداد 1390, 19:00 عصر
آقای کشاورز زحمت نمی کشید راهنمایی کنید؟
دوستان راهنمایی کردند؛ اون مواردی که ذکر شد، همگی معایب اون کاری هست که میخواید بکنید در قیاس با یک موتور بانک اطلاعاتی اختصاصی. در قبال XML هم، سرعت کار کردن باهاش از XML بیشتره، ولی انعطاف پذیری XML بیشتر هست. در هر حال اگر داده یتان مرتبا تغییر می کنند، یا اینکه باید کوئری های متنوعی ازشون گرفته بشه، استفاده از یک فایل با ساختار تعریفی خودتون به عنوان بانک اطلاعاتی توجیه خاصی نداره. می تونید به راحتی از بانک های اطلاعاتی local یا embedded به جای همچین فایلی استفاده کنید.

موفق باشید

arshad89
دوشنبه 02 خرداد 1390, 19:39 عصر
دوستان راهنمایی کردند؛ اون مواردی که ذکر شد، همگی معایب اون کاری هست که میخواید بکنید در قیاس با یک موتور بانک اطلاعاتی اختصاصی. در قبال XML هم، سرعت کار کردن باهاش از XML بیشتره، ولی انعطاف پذیری XML بیشتر هست. در هر حال اگر داده یتان مرتبا تغییر می کنند، یا اینکه باید کوئری های متنوعی ازشون گرفته بشه، استفاده از یک فایل با ساختار تعریفی خودتون به عنوان بانک اطلاعاتی توجیه خاصی نداره. می تونید به راحتی از بانک های اطلاعاتی local یا embedded به جای همچین فایلی استفاده کنید.
موفق باشید

حتی اگر ایندکس گذاری قوی روش انجام بشه ؟؟؟
با همه این اوصاف اگه میشه راهنماییم کنید که اگه بخوام چند تا جدول رو با فیلدهای متفاوت تو یه فایل ذخیره کنم باید چکار کنم؟؟؟؟
اگر یه جدول باشه خوب رکورد تعریف میکنم و یک فایلی از رکوردها. ولی الان من چند تا جدول دارم.چطور باید عمل کنم.
ایندکس گذاری رو هم تو فایل بلد نیستم.اگر میشه راهنماییم کنید.

ممنون بابت توجهتون

vcldeveloper
دوشنبه 02 خرداد 1390, 20:02 عصر
حتی اگر ایندکس گذاری قوی روش انجام بشه ؟؟؟
ایندکس گزاری باعث افزایش سرعت دسترسی به داده ها میشه؛ اما مسئله اینه که برای طراحی صحیح و بهینه یک ساختار فایل و تعریف ایندکس مناسب برای آن، شما باید تسلط بالایی بر مباحث مختلف ساختمان داده داشته باشید. یک بانک اطلاعاتی Embedded یا Local هم معمولا فقط یک فایل داده هست، ولی فرقش با فایل شما در این هست که یک عده متخصص امر ساختمان داده ها و پیاده سازی بانک های اطلاعاتی این فایل رو طراحی کردند تا بهینه باشه، و ثانیا یک رابط برنامه نویسی شناخته شده و مناسب برای کار با داده هایش براش تعریف شده، که برنامه نویس بتونه به راحتی از طریق اون رابط، با این داده ها کار کنه.