ورود

View Full Version : دسترسی به یک شبکه محلی از خارج توسط اینترنت

CYCLOPS
سه شنبه 03 خرداد 1390, 06:36 صبح
سلام خدمت همه دوستان

من به این نیاز دارم که بتونم مثلا از خونه و از طریق اینترنت به شبکه محلی شرکت دسترسی داشته باشم و مثلا بتونم از طریق پوشه های share شبکه فایل منتقل کنم یا برنامه ای رو اجرا کنم و ....
اینطور که من پیگیری کردم برای اینکار باید از سرویس های VPN استفاده کرد حالا میخواستم ببینم باید چه نوع VPN ای با چه شرایط و قابلیت هایی نصب کنم و از طرف کلاینت باید چه تنظیماتی انجام بدم ؟؟
یا اگر کلا این کار رو طور دیگه باید انجام داد یه مقدار توضیح بدید برام

ممنون میشم راهنماییم کنید

یا حق :چشمک:

mhsaleh
سه شنبه 03 خرداد 1390, 09:04 صبح
اگر با کل شبکه کار ندارید و فقط می خواهید به یک سیستم مرتبط شوید می توانید از امکان NAT استفاده نمایید و IP Valid خود را به IP Invalid هر سیستمی در شبکه بر اساس پورت مرتبط سازید.
اگر می خواهید با کل شبکه در ارتباط باشید تانلینگ گزینه خوبی خواهد بود برای این کار نیاز دارید که یک VPN سرور راه اندازی نمایید. اگر امنیت بالایی نیاز دارید و دسترسی در لایه 2 می خواهید از نوع L2TP استفاده نمایید برای کارهای معمولی و راه اندازی ساده از PPTP استفاده نمایید.
سرور را می توان روی هر سیستم عاملی (XP، Server، Linux) راه اندازی کرد یا حتی می توانید سخت افزار مجزا برای این کار تهیه نمایید.

کلاینت ها هم برای ارتباط نیاز به یک نام کاربری و رمز دارند و با اتصال به سرور می توانند با شبکه در ارتباط باشند.

CYCLOPS
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 16:10 عصر
ممنون از پاسخگوییت دوست عزیز

میشه در مورد راه اندازی VPN سرور روی ویندوز 7 یه مقدار راهنماییم کنی ؟؟؟

mhsaleh
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 20:51 عصر
جهت دریافت راهنمای راه اندازی سرور از لینک زیر استفاده نمایید. البته امیدوارم با قوانین انجمن منافاتی نداشته باشد.
http://www.softswitch.ir/files/Windows%207%20VPN%20Server.pdf

CYCLOPS
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 12:49 عصر
ممنون دوست عزیز فقط یه سوال :
اون قسمت که IP سرور رو وارد کردی رو میشه یه مقدار توضیح بدید مثلا ما تو شبکمون یه سیستم داریم با IP زیر :
192.168.1.4
IP روتر هم :
192.168.1.1 هست و شبکه یه ورک گروپ ساده هست کدوم IP رو باید قرار بدم؟؟
این IP ها مگه IP داخلی نیست؟؟
من برای اینکه از خارج از این شبکه و مثلا از یه سیستم در منزل به اون سیستم وصل بشم باید چه IP رو بزنم ؟؟

mhsaleh
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 16:31 عصر
اگر می خواهید از روی اینترنت به سرور خود VPN بزنید حتماً باید یک IP ولید داشته باشید. معمولاً IP ولید در شبکه های خانگی و کوچک به خود روتر اختصاص داده می شود و شما با استفاده از NAT و Port Forwarding در روتر خود می توانید ترافیک را به IP غیر ولید سرور خود مسیر دهی نمایید. سمت کلاینت هم شما باید IP ولید را برای اتباط با سرور استفاده نمایید.
در مثال راهنما، IP سرور یک IP غیر ولید بود.

jafari1
شنبه 14 خرداد 1390, 20:25 عصر
من به این نیاز دارم که بتونم مثلا از خونه و از طریق اینترنت به شبکه محلی شرکت دسترسی داشته باشم و مثلا بتونم از طریق پوشه های share شبکه فایل منتقل کنم یا برنامه ای رو اجرا کنم و ....

با سلام
بدون داشتن آی پی ولید و وی پی ان هم میتوانید با نرم افزار TeamViever که رایگان هم هست به هر کامپیوتری دسترسی داشته باشید قابلیت دریافت و ارسال فایل و ارسال صوت (چت و ویدیو هم دارد) اگر مایل به استفاده بودید و به مشکل برخوردید در خدمت هستم

sali2010
شنبه 06 خرداد 1391, 07:36 صبح
با سلام
بدون داشتن آی پی ولید و وی پی ان هم میتوانید با نرم افزار TeamViever که رایگان هم هست به هر کامپیوتری دسترسی داشته باشید قابلیت دریافت و ارسال فایل و ارسال صوت (چت و ویدیو هم دارد) اگر مایل به استفاده بودید و به مشکل برخوردید در خدمت هستم

با این برنامه نمیتوان به Server وصل شد فقط می توان به client ها وصل شد

hraeissi
یک شنبه 07 خرداد 1391, 15:25 عصر
دوست من کاشکی اول امکانات خودتون را بیان می کردید تا بهتر کمک کنیم .

برای اتصال به شبکه داخلی با توجه به نیاز خودتون که فرمودید که می خواهید به منابع شبکه دسترسی داشته باشید ،تنها یک گزینه وجود دارد و آن هم استفاده از از سرویس VPN است که میتوانید با استفاده از RRAS این کار را انجام دهید و یا در صورت داشتن فایروال سخت افزاری که بعید است داشته باشید ،میتوانید این سرویس را راه اندازی کنید .

تنها با این روش است که شما میتوانید منابع شبکه خود را ببینید .
ولی اگر بخواهید بطور مثال یک سرور را remote کنید میتوانید با استفاده از port Forward که در تمام مودم های ADSL و یا فایروال ها موجود می باشد این مهم اجرایی کنید .
در هر 2 حالت نیز آنچه که مهم است داشتن IP Public است

موفق باشید

ehsanbikas
سه شنبه 03 بهمن 1391, 08:43 صبح
سلام
منم یه همچین مشکلی دارم
اول شرح وضعیت میدم :
تو شرکت 2 تا کامپیوتر داریم ( PC1 و PC2 ) به علاوه 3 تا کامپیوتر که مربوط به 3 دستگاه موجود در شرکت هست.
کامپیوتر من که وظیفه برنامه ریزی اون 3 کامپیوتر رو داره PC1 هست و با اینترنت ایرانسل به اینترنت متصل هست.
کامپیوتر PC2 هم دارای پرینتر هست که به اشتراک گذاشته شده.
من نرم افزاری دارم که با اون دستگاه ها رو برنامه ریزی میکنم که از طریق IP کار میکنه که اون نرم افزار هم روی PC1 نصب هست هم روی لپ تاپم .
اما روی لپ تاپ نمیتونم IP دستگاه رو پینگ بزنم به همین خاطر نمیتونم استفاده کنم.
الان نیاز دارم تا بتونم از طریق اینترنت یه VPN بزنم به PC1 در حالی که بتونم IP دستگاه ها رو پینگ بزنم.
همچنین اگه نیاز بود بتونم پرینت هم بگیرم. البته از راه دور : مثلا از تو خونه
آیا این امر امکان پذیر هست ؟ در حالی که IP ولید ندارم ؟
آیا VPN تیم ویور میتونه مشکل منو حل کنه ؟
آیا راهی هست ؟
لطفا راهنمایی کنید که خیلی کارم گیره ......