View Full Version : روش شبكه كردن دو كامپيوتر در مطب ؟
gama118
سه شنبه 03 خرداد 1390, 07:58 صبح
سلام
من تو يه مطب ميخوام كامپيوتر منشي مطب رو با كامپيوتر اتاق دكتر شبكه كنم و رويشون يه نرم افزار تحت شبكه كه باsql server كار مي كنه نصب كنم يعني بايد رو كامپيوتر منشي sql server نصب شه و كامپيوتر دكتر هم به ديتا بيس كامپيوتر منشي ارتباط داشته باشه
حالا
- آيا بايد حتما كابل كشي بشه يا از وايرلس هم ميشه استفاده كرد؟
- آيا بايد كابل كراس استفاده كنم يا سوييچ ؟ كابل كراس از لحاظ ارتباط sql server مشكلي نداره؟
- اگه نخوام كابل كشي كنم و وايرلس استفاده كنم بردش چقدر؟ درب اتاق دكتر بسته باشه جواب ميده؟ سرعت كم نميشه واسه كار با نرم افزار مطب؟
- وايرلس چه تجهيزاتي ميخواد و قيمتش چقدره؟ چون الان فقط اين كامپيوتر ها كارت شبكه onboard دارن
لطفا هر كدم از روشها رو برام توضيح بدين
متشكرم
mhsaleh
سه شنبه 03 خرداد 1390, 08:57 صبح
شما هم می توانید از بستر سیمی استفاده نمایید و هم از بستر Wireless. در هر دو حالت هم می توانید دو سیستم را به صورت Point to Point به هم متصل نمایید.
اگر از بستر سیمی استفاده می نمایید می توانید یک کابل شبکه از کارت شبکه سیستم منشی تا سیستم دکتر بکشید این کابل حتماً باید کراس باشد اما اغلب کارت شبکه های جدید به طور خودکار قابلیت تشخیص را دارند یعنی اگر کابل استریت هم استفاده نمایید کار خواهد کرد.
اگر از بستر بیسیم استفاده می نمایید فقط کافیست دو سیستم کارت شبکه بی سیم داشته باشند و آنها را به طور Ad-HOC به هم متصل نمایید. در رابطه با برد عدد دقیقی را نمی توان مطرح کرد چرا که وابسته به عوامل زیادی همچون شرایط فیزیکی، نوع کارت شبکه و ... دارد اما برد مفید حدود 200 متر خواهد بود.
در هر دو حالت و مخصوصاً در حالت بیسیم توصیه می شود ساختار را با یک مرکز طراحی کنید چرا که اگر احیاناً نیاز به ارتقا، عیب یابی و ... داشتید کار ساده تر باشد.
در حالت سیمی فقط یک سویچ شبکه نیاز دارید که همه سیستم ها به آن وصل می شوند و در حالت بیسیم یک Wireless Accesspoint مورد نیاز است.
gama118
سه شنبه 03 خرداد 1390, 09:11 صبح
از جوابتون ممنون
اگه از واير لس استفاده كنيم از لحاطظ سرعت با سيمي فرق نداره ؟ چون من ميخوام يه برنامه با ديتا بيس sqlserver رو روي اين شبكه ران كنم
از لحاظ مسافت كه زير 200 متر حدودا فرض كنيد 10 متر ولي ديوار و در بسته مشكلي ايجاد نميكنه؟
در حالت سيمي كه كابل كراس ميزاريم كه ديگه نياز به سوئيچ نداره داره؟
mhsaleh
سه شنبه 03 خرداد 1390, 09:24 صبح
سرعت در بستگی به تکنولوژی مورد استفاده دارد اما در حالت کابلی امکان دستیابی به سرعت بالاتر بیشتر است. اما ارتباط با دیتابیس نیاز به سرعت چندانی ندارد و مسئله سرعت چندان مهم نیست
تکنولوژی G در حالت بیسیم تا 54Mbps و تکنولوژی N تا 150Mbps و 300Mbps حداکثر سرعت خواهید داشت.
در شبکه کابلی 10/100 تا 10Mbps و 100Mbps و در شبکه Gigabit تا 1Gbps حداکثر سرعت خواهید داشت.
موانعی همچون در، تاثیر زیادی بر برد ندارند مگر اینکه فلزی باشند دیوار ها هم دو تاثیر می گذارند یکی بازتاب و دیگری مانع شدن که تاثیر نسبت زیادی خواهند گذاشت. در فاصله 10 متر من فکر نمی کنم مشکلی به وجود آید اما در صورت نیاز به برد بالاتر و پایداری بیشتر توصیه می کنم از یک اکسزپوینت بی سیم استفاده نمایید.
در حالت سیمی که از کابل کراس یا استریت(درصورت پشتیبانی کارت شبکه) استفاده می نمایید نیاز به سویچ نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.