ورود

View Full Version : net & socket programming.

Kraken
سه شنبه 03 خرداد 1390, 09:08 صبح
سلام دوستان !!!

خواستم بدونم فرق دات نت و برنامه نویسی سوکت تو چیه ؟
کدوم قدیتره؟
امنیت کدوم بیشتره ؟ چرا ؟
و هر کدوم تو چه موقه هایی استفاده میشه ؟

mhsaleh
یک شنبه 08 خرداد 1390, 18:10 عصر
تا اونجایی که من اطلاع دارم .NET و سوکت Programming دو مقوله ی کاملاً مجزا و نامربوط می باشند.
دات نت یک فریم ورک است
برنامه نویسی سوکت یک عمل است
مثلاً شما با یکی از زبان های موجود در دات نت مثلاً سی شارپ می توانید سوکت پروگرمینگ انجام دهید.

Kraken
یک شنبه 08 خرداد 1390, 21:50 عصر
میشه بیشتر توضیح بدین !
دوتاشون برنامه نویسی تحت شبکه هستند! درسته ؟‌

mhsaleh
یک شنبه 08 خرداد 1390, 22:38 عصر
دات نت یک فریم ورک جهت توسعه نرم افزاری می باشد یعنی شامل مجموعه ای از امکانات و ویژگی ها جهت تولید یک محصول نرم افزاری است. دات نت یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه محیطی است که با استفاده از زبان های برنامه نویسی مثل سی شارپ، ویژوال بیسیک و ... می توانید یک نرم افزار تولید نمایید.

سوکت پروگزمینگ یا برنامه نویسی سوکت، به اعمالی (کدهای نرم افزاری) گفته می شود که شما انجام می دهید (می نویسید) تا برنامه شما با شبکه ارتباط برقرار نمایید. به این صورت که مثلاً در نرم افزار خود می گویید یک سوکت به فلان آدرس، به فلان پورت با فلان مشخصات برقرار کن یا می گویید به درخواست ورودی به فلان پورت از فلان اینترفیس گوش کن به مجموعه ی این اعمال برنامه نویسی که در آنها از مفهوم سوکت استفاده می شود سوکت پروگرمینگ می گویند.

Kraken
دوشنبه 09 خرداد 1390, 07:40 صبح
پس NET. برای شبکه استفاده نمیشه ؟

sia_2007
دوشنبه 09 خرداد 1390, 13:59 عصر
نه بابا، از کی مشاوره گرفتی ؟ از کتاب فروشهای بی سواد خیابون انقلاب ؟! :چشمک:

Kraken
دوشنبه 09 خرداد 1390, 19:31 عصر
شاید :لبخند:

betisa
سه شنبه 10 خرداد 1390, 10:26 صبح
شما در زبان های دات نت میتونید عملیات مربوط به سوکت پروگرامینگ رو انجام بدید و با امکانات خوبی که مجموعه دات نت فراهم کرده. سریع تر و امن تر کار ها رو انجام بدی.
در ضمن این که برای کار با دات نت باید یکی از زبان های مربوط به مجموعه دات نت از قبیل vb یا #C یا بقیه زبان هایی که در مجموعه داتنت قابل اجراست رو بلد باشی.

vahid1391
جمعه 13 خرداد 1390, 19:17 عصر
این نتی که توی اسم دات نت هست هیچ ارتباطی با کلمه نتورک نداره

چند تا نکته در مورد دات نت:
1- دات نت یک زبان برنامه نویسی نیست.
2- دات نت یک فریم ورک است که برای طراحی و توسعه نرم افزار پدید آمده است.
3- نرم افزار هایی که می توان با دات نت نوشت محدودیتی ندارد.
4- دات نت چند زبانه است یعنی می توان در یک برنامه که مثلا" با vb.Net (یکی از ربان هایی که دات نت پشتیبانی می کند) نوشته شده است می توان از یک کد نوشته شده به زبان مثلا" C# و C++ یا هر زبان دیگری که دات نت پشتیبانی می کند استفاده نمود.
5- برنامه های نوشته شده در تکنولوژی دات نت قابلیت حمل دارند یعنی به سیستم عامل و یا ماشین وابسته نیستند.
6- دات نت برنامه نویسی کاربردی را واقعا" ساده نموده است.
7- خیلی موارد دیگر که این ها مهمترین بودند.

heliaheidari
شنبه 11 تیر 1390, 10:40 صبح
سلام دوستان من یه برنامه تحت شبکه میخوام بنویسم .برنامم به این صورته که در سرور داده ها از طریق پورت comخونده میشه ودر پایگاه داده ذخیره میشه و من میخواهم که این داده ها در کامپیوتر clientنمایش داده شود برای این کار از socket programmingباید استفاده کنم یا از طریق خود sqlیعنی از امکانات sqlاستفاده کنملطفا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم.