ورود

View Full Version : مشکل درج شدن رکورد و حذف خودکار اطلاعات درج شده

sadhsr
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 11:36 صبح
سلام به دوستان
یه مشکل عجیب برخوردم که هیچ علتی براش پیدا نمیکنم. تویه برنامه که سالهاست داره کار میکنه من یکسری سریال تولید میکنم. بعد از ایجاد هر سریال (مطمئن شدم که اطلاعاتم توی جدولم نشسته) یه بارکد از روی اون چاپ میکنم. اتفاق اینه که این رکورده بعد از چاپ معلوم نیست چجوری پاک میشه (در هیچ کجای برنامه امکان حذف از این جدول نیست) من دو بارکد با یک مشخصات سریالی دارم که غیر ممکنه. فیل سریال توی این جدول کلید اصلیه :متفکر::متفکر:
من واقعا نمیدونم چجوری اتفاق میوفته.

ممنون

یوسف زالی
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 11:41 صبح
اسکریپت جدولتون رو بگذارید تا شاید کمکی کنم

sadhsr
یک شنبه 08 خرداد 1390, 17:16 عصر
با سلام
من ویندوز رو عوض کردم. مشکل برطرف شده. نمیدونم ولی فکر میکنم یه ربطی به سرویس Svchost داره

m_omrani
دوشنبه 09 خرداد 1390, 07:09 صبح
اگه از این جدول هیچ اطلاعاتی نباید حذف بشه دسترسی DELETE رو روی این جدول از کاربری که باهاش به SQL Server وصل می شید بگیرید. این طوری مطمئن می شید که رکورد از طریق برنامه شما حذف نمی شه. و اگه باز هم حذف بشه دیگه باید شک کنید که کسی مستقیماً به سرورتون دسترسی داره و با Windows Authentication بهش وصل شده و رکورد رو حذف کرده. می تونید Windows Authentication رو هم روی دیتابیس تون ببندید تا این راه هم بسته بشه. بعد یه تریگر هم روی جدول مورد نظر برای delete درست کنید که اگه حالا به هر دلیلی هم رکوردی حذف شد، اطلاعاتی رو در یه جدول لاگ (مثلاً تاریخ/زمان حذف، مشخصات رکورد، مشخصات connection و کاربری که دستور حذف رو داده و ...) رو ذخیره کنید تا بتونید بعداً بهش ارجاع کنید ببینید چه خبر بوده.