ورود

View Full Version : سوال: چطوری اطلاعات رو به اینترنت بفرستم؟

ProgramYar
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 16:18 عصر
سلام

و چطوری اطلاعات رو به یه صفحه که با php تو سایتم نوشتم بفرستم؟
ممنون!

omidbizdotcom
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 17:32 عصر
سلام

بنظر من بهتره از webservice استفاده کني براي اينکار مي توني از seam rest استفاده مي کني که مبتني بر JAX-RS

http://seamframework.org/Seam3/RESTModule

@Inject @RestClient("http://localhost:8080/test/yourpage")

private ClientRequest request;

ClientResponse<String> response = request.get(String.class);
if (response.getStatus() == 200) // OK!
{
String str = response.getEntity();
}

omidbizdotcom
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 17:35 عصر
من فکر کردم مي خواي اطلاعات رو بخوني از php کد بالا براي گرفتن اطلاعات ولي براي ارسال هم مي توني از سيم رست استفاده کني

ProgramYar
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 08:27 صبح
ممنون از جوابتون!

اگه میشه کد یه برنامه کامل قابل اجرا برای ارسال اطلاعات رو هم بزارین
آخه من هیچی از اینها رو نفهمیدم

یه اسکریپت تو سایتم هست که به طور معمول اطلاعات رو از یه فرم html دریافت میکنه
ولی من میخوام اطلاعات رو از یه فرم تو برنامه دریافت کنه

برای دریافت هم اگه در مسیر صفحه ی مورد نظر نیاز به user pass بود باید چیکار کرد

لطفا کد شو اگه میشه با توضیحات بذارین

یه دنیا ممنون!

javaphantom
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 19:48 عصر
ممنون از جوابتون!

اگه میشه کد یه برنامه کامل قابل اجرا برای ارسال اطلاعات رو هم بزارین
آخه من هیچی از اینها رو نفهمیدم

یه اسکریپت تو سایتم هست که به طور معمول اطلاعات رو از یه فرم html دریافت میکنه
ولی من میخوام اطلاعات رو از یه فرم تو برنامه دریافت کنه

برای دریافت هم اگه در مسیر صفحه ی مورد نظر نیاز به user pass بود باید چیکار کرد

لطفا کد شو اگه میشه با توضیحات بذارین

یه دنیا ممنون!

اینکه شما بخواهین اطلاعات یک صفحه html یا jsp یا aspx یا php کلا هرچی رو از سمت سرور بگیرد با دادن url به قولی فقط اطلاعات رو بخونید نیازی به webService وجود نداره. از طریق java io امکان پذیره

اگر می خواهید به یک صفحه اینرنتی که دارای form هست مثل username password داره می خواهید اطلاعات بفرسید بازم نیازی به webservice ندارید. از طریق servlet خیلی ساده می تونید این کارو انجام بدین.

موقعی می رید سمت webservice که اول ازهمه از سمت server برای client ها سرویس در نظر گرفته شده باشه و بعد از اون لینکی به شما داده شده باشه که این لینک شما رو به سمت متدودهایی که اون سرویس داره ارائه می کنه هدایت کنه. در اون موقع شما می تونید خیلی راحت با فریم ورکهایی که این امکان رو بشما می دن که به یک وب سرویس دسترسی پیدا کنید رو می تونید استفاده کنید..

با پست هایی که شما گذاشتید من اینطور متوجه شدم که شما می خواهید به روش دوم یعنی همون form دسترسی پیدا کنید. این روش همانطور که گفتم از طریق servlet امکان پذیر هست

omidbizdotcom
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:09 عصر
اگر می خواهید به یک صفحه اینرنتی که دارای form هست مثل username password داره می خواهید اطلاعات بفرسید بازم نیازی به webservice ندارید. از طریق servlet خیلی ساده می تونید این کارو انجام بدین.

خوشحال میشم اگه برامون بیشتر توضیح بدید چطوری میشه فرم رو در servlet پست کرد و اطلاعاتشو فرستاد به php
از اونجاییکه این محیط hetrogeneous یک طرف جاوا و یک طرف php من هنوز فکر می کنم نمیشه منظورت اینه که از سرولت با queryString پارامترها رو بفرسته و صفحه رو redirect کنه به php ?

javaphantom
جمعه 06 خرداد 1390, 09:28 صبح
خوشحال میشم اگه برامون بیشتر توضیح بدید چطوری میشه فرم رو در servlet پست کرد و اطلاعاتشو فرستاد به php
از اونجاییکه این محیط hetrogeneous یک طرف جاوا و یک طرف php من هنوز فکر می کنم نمیشه منظورت اینه که از سرولت با queryString پارامترها رو بفرسته و صفحه رو redirect کنه به php ?

نه منظور من این نیست که با query String یا هر چیز دیگه به صفحه PhP یا asp اطلاعات رد کرد.. کاملا منظور من این بود که اگر داره با page جاوایی مثل asp یا servlet می خواد صحبت کنه می تونه این کار کنه.

کاملا شما درست می گید اگر بخواد از طریق جاوا با محیطی مثل php یا asp ارتباط برقرار کنه باید از طریق webservice ها صورت بگیره.

ProgramYar
شنبه 07 خرداد 1390, 18:23 عصر
سلام به همه ی دوستان
من تو پست قبلیم دوتا سوال رو با هم مطرح کرده بودم که فکر کنم باعث شد منظورمو درست نفهمید!

به طور مختصر اگه من بخوام چند تا متن رو از برنامه ی جاوا به اسکریپت php بفرستم
چطوری بفرستم

باور کنین من تازه کارم

و تا حا نه با webservice کار کردم نه با servlet
لطفا کد یه برنامه ی چند خطی که چند تا String رو به صفحه ی php بفرسته اگه میشه با توضیحاتش
بزارین

بازم از توجه تون ممنون!!

javaphantom
دوشنبه 09 خرداد 1390, 12:59 عصر
سلام به همه ی دوستان
من تو پست قبلیم دوتا سوال رو با هم مطرح کرده بودم که فکر کنم باعث شد منظورمو درست نفهمید!

به طور مختصر اگه من بخوام چند تا متن رو از برنامه ی جاوا به اسکریپت php بفرستم
چطوری بفرستم

باور کنین من تازه کارم

و تا حا نه با webservice کار کردم نه با servlet
لطفا کد یه برنامه ی چند خطی که چند تا String رو به صفحه ی php بفرسته اگه میشه با توضیحاتش
بزارین

بازم از توجه تون ممنون!!

من به شخصه کاملا باور می کنم که شما تازه کار هستید.

کاملا هم مشخصه که تاحالا با WEBSERVICE هم کار نکردی.

اما خوب چاره چی هست. چه می شه کرد. شما باید با WEBSERVICE کار کنی.

خودت یکم فکر کن جاوا چه ربطی می تونه به pHP داشته باشه. فرض کن یک آلمانی زبان به خواد با یک فارسی زبان حرف بزنه. می شه؟

ProgramYar
سه شنبه 10 خرداد 1390, 23:45 عصر
من به شخصه کاملا باور می کنم که شما تازه کار هستید.

کاملا هم مشخصه که تاحالا با WEBSERVICE هم کار نکردی.

اما خوب چاره چی هست. چه می شه کرد. شما باید با WEBSERVICE کار کنی.

خودت یکم فکر کن جاوا چه ربطی می تونه به pHP داشته باشه. فرض کن یک آلمانی زبان به خواد با یک فارسی زبان حرف بزنه. می شه؟

با سلام
آقا ممنون از جوابتون
من نگفتم که نمی خوام با وب سرویس کار کنم گفتم بلد نیستم
اگه منبع خوبی دارین بگین تا منم یاد بگیرم
کدی رو هم که گفتم بزارین برای این بود که هم ازش یه چیزایی یاد بگیرم
هم کارم راه بیفته

ممنون