View Full Version : مبتدی: چگونه یه ایمیل با فرمت Html استاندارد بسازیم.
sayan
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 15:11 عصر
سلام دوستان گرامی.
یه سوال داشتم شاید کلی باشه.
چگونه میتوانیم ایمیلی با فرمت Html ساخت که در انواع سرویس دهندهای ایمیل (مثلا جی میل یا یاهو و ...) به درستی نشان بدهد.
یه سوال دیگه اینکه این گروهای اینترنتی که ایمیل های Html ای می فرستند از تکنیک خاصی برای برای طراحی استفاده میکنن.
با تشکر.
golnouri
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 17:52 عصر
ببین من مثلا یک سایت دارم با یک فرم ثبت نام.
یکی از اطلاعاتی که تو این فرم ثبت نام می گیرم پست الکترونیک کاربره.
حالا من باید یک پروتکل تعریف کنم تا به تمام ایمیلهای دریافتی مثلا در gridView سایتم یک متن خاص ارسال بشه. برای تعریف پروتکل روشهای مختلفی که داره که تو این مبحث نمیگنجه و کمی مبحثش زیاده. برای همین اکثر طراحان از ماژول های و سرویسهای آنلاین در این باره استفاده می کنن.
sayan
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 18:11 عصر
تشکر دوست عزیز.
درسته سرویس های آنلاین یا برنامه های دسکتاپ این کار میکنن ولی میدونین مشکل من چیه ؟
مثلاً میگم خاصیت heigth در جی میل کار نمیکنه ولی در یاهو کار میکنه ! منظور من هم این بود که آیا تکنیک خاصی هست که بشه در هر سرویس دهنده ایمیل ، ایمیل با فرمت Html صحیح ارسال کرد یا برای هم کدام باید جداگانه یک فایل html طراحی کرد و فرستاد .
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم.
golnouri
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 23:08 عصر
دوست عزیز منظورتون از خاصیت Height در جیمیل یا یاهو چیه؟
منظورتون Inbox و تعداد ایمیلهایی است که در اون صفحه ایجاد شده ارشیو میشه که مثلا جیمیل 8 تا رو در صفحه ی ابتدایی آرشیو میکنه و یاهو ...؟
sayan
شنبه 07 خرداد 1390, 10:09 صبح
نه دوست عزیز.
من یک صفحه html ای ساختم که اونو توسط یه برنامه به ایمیل های دوستانم می فرستم . توی تگ های html این فایل از تگی به نا height استفاده کردم وقتی که از طریق یاهو ایمیل رو باز میکنید ، به درستی نشان میده ولی وقتی از طریق جی میل باز میکنید اون تگ height کار نمیکنه و ایمیل بهم میریزه. میخوام به جای تگ height یه تکنیک دیگه ای استفاده کنم که نمیدونم چیه !؟
golnouri
شنبه 07 خرداد 1390, 14:52 عصر
دوست عزیز شما باید یک DIV مرکزی ایجاد کنید با یک Height ثابت مثلا: 500px
بعد یک Div کمکی بگیرید و درون همون DIV اصلی قرار بدید و اینبار Height:auto
با این کار مشکلتون حل میشه
موفق باشید
رضا قربانی
شنبه 07 خرداد 1390, 19:40 عصر
یه بلاک بساز با عرض ثابت و height رو به صورت auto بده و سپس داخل این بلاک بیا از <table> استفاده کن و محتویات رو جدول بندی کن تا اینجا باید مشکلت حل بشه و display:table; هم بذارش ، تست کن ببین بازم مشکل داری .
nimooo
سه شنبه 21 مرداد 1393, 16:58 عصر
بهترین کار اینه که از table برای طراحی استفاده کنی ...
اگه کار با table رو بلد باشی یه طرح خوب میتونی بزنی
استایل هارو هم به این صورت بده
<table style="border:0px;"> </table>
r4hgozar
سه شنبه 21 مرداد 1393, 17:06 عصر
سلام.
به نظر من که دیگه از table استفاده نکن چون منسوخ شده.
و همونطوری که دوسنان گفتن از div استفاده کنی خیلی بهتره.
2undercover
سه شنبه 21 مرداد 1393, 17:56 عصر
دوستان تاپیک مال سه سال پیش هست.
ولی حالا که تاپیک بالا اومده توصیه می کنم این پست رو بخونید:
http://aparnet.ir/1554-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D 9%88
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.