View Full Version : سوال: چگونگی تثبیت ابعادی عکس در بالای صفحه به عنوان هدر
hamed-php
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 16:48 عصر
با سلام
عکسی رو در بالای صفحه قرارداده ام. ولی با تغییر ابعاد صفحه عکس متناسب عمل نمیکند و ثبات ندارد.
چگونه کاری کنم که این عکس در بالای صفحه فیت بشود و در مانیتورهای مختلف کامل دیده شود و جابجا نشود
ممنون اگر راهنمایی فرمایید
colors
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 17:05 عصر
درود
دوست عزیز سوالتون یه مقدار نامفهمومه
اطلاعاتی از تصویر خود رو قرار بدید
hamed-php
جمعه 06 خرداد 1390, 22:57 عصر
سلام
این جدول ساده رو برای قرار دادن عکس در بالا ترین قسمت صفحه اصلی در نظر گرفته ام:
<table>
<tr>
<td style="width:10000px; height:150px; background:url(./images/11.jpg) 0 0 no-repeat"> </td>
</tr>
</table>
حالا قصدم این هست که اگر کاربر با استفاده از Ctrl منفی و یا Ctrl مثبت ، صفحه رو بزرگ و کوچک کرد این عکس بدون کوچک و بزرگ شدن همیشه اون بالای صفحه فیت بشه (به اندازه صفحه مانیتور کاربر).
مشکلی که الان دارم اینه که وقتی Ctrl+ o رو میزنم نصف این عکس از صفحه بیرون میزنه و قابل رویت نمیشه و در حالت کوچک هم بسیار ریز میشود.
ممنون اگر راهنمایی فرمایید
hamedarian2009
شنبه 07 خرداد 1390, 17:00 عصر
اگه منظورتون از ابعاد همون طول و عرض عکس باشه اگه درمقداردهی از واحد درصد استفاده کنی دیگه نباید همچین مشکلی داشته باشی.,ودراینجا اگه مقدار width را 100 درصد بزاری با اون سلول از جدول فیت میشه .
موفق باشی
رضا قربانی
شنبه 07 خرداد 1390, 19:45 عصر
width:10000px :متعجب:
ببین عزیز من شما بلاکی که تصویر در اون قرار داده شده از % درصد استفاده کردی که باعث می شه قالبت به هم بریزه . در صورتی که عکست همون جاست ولی قالبت به هم می ریزه.
hamed-php
دوشنبه 09 خرداد 1390, 14:31 عصر
با سلام
width:10000px :متعجب:
1000 درسته ، اشتباه تایپی بود
اگر صفحه اصلی گوگل رو ببینید و با CtrL + c صفحه رو بزرگ کنید، اونوقت آرم گوگل بزرگ شده و از صفحه میزنه بیرون.
من سوالم اینه که آیا میشه عکس تو هر حالتی از بزرگنمایی یا کوچکنمایی صفحه اندازه خود رو حفظ کنه و نه بزرگ بشه و نه کوچک . شایدم هوشمند رفتار کنه و خودش رو آداپت کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.