View Full Version : تعرفه اینترنت ADSL
Mehdi Naderi
جمعه 06 خرداد 1390, 07:12 صبح
سلام
تعرفه اینترنت ADSl که توسط ISP ها ارائه میشه مشخصه و اکثرا محدودیت حجمی دانلود هم دارن
اما من از مخابرات یک خط 256 کیلوبیت و اکانت یک ماهه هم 14000 تومان گرفتم (سرعت دانلود بین 25 تا 30 کیلوبایت) و بدون محدودیت دانلود در یک ماه هم بیش از 40 گیگ دانلود کردم
حال سوال من اینه که چرا بین تعرفه isp و مخابرات اختلاف زیاد وجود داره و چرا مخابرات تعرفه هاش در مقایسه با ISP ها اینقدر پائینه؟
:متفکر::متعجب:
vcldeveloper
جمعه 06 خرداد 1390, 08:10 صبح
چرا بین تعرفه isp و مخابرات اختلاف زیاد وجود داره و چرا مخابرات تعرفه هاش در مقایسه با ISP ها اینقدر پائینه؟
برای اینکه ISP شما موظف هست از مخابرات سرویس بگیره، طبیعی هست که سرویسی که مخابرات خودش بده ارزون تر از سرویسی هست که یک ISP از مخابرات بخره، و بده به شما. هر چی واسطه ها بیشتر باشند، هزینه تمام شده برای مشتری بیشتر میشه.
Mehdi Naderi
جمعه 06 خرداد 1390, 09:18 صبح
برای اینکه ISP شما موظف هست از مخابرات سرویس بگیره، طبیعی هست که سرویسی که مخابرات خودش بده ارزون تر از سرویسی هست که یک ISP از مخابرات بخره، و بده به شما. هر چی واسطه ها بیشتر باشند، هزینه تمام شده برای مشتری بیشتر میشه.
فرمایش شما کاملا صحیح است ولی اچرا ختلاف قیمت حتی از دو یا سه برابر نیز بیشتر است؟ و نکته دیگر اینکه خیلی از ISP ها اینترنت 256 و یا بالاتر را منوط به کسب اجازه از مراجع ذیصلاح میکنند
HamedNet_ir
جمعه 06 خرداد 1390, 15:30 عصر
سلام
تعرفه اینترنت ADSl که توسط ISP ها ارائه میشه مشخصه و اکثرا محدودیت حجمی دانلود هم دارن
اما من از مخابرات یک خط 256 کیلوبیت و اکانت یک ماهه هم 14000 تومان گرفتم (سرعت دانلود بین 25 تا 30 کیلوبایت) و بدون محدودیت دانلود در یک ماه هم بیش از 40 گیگ دانلود کردم
حال سوال من اینه که چرا بین تعرفه isp و مخابرات اختلاف زیاد وجود داره و چرا مخابرات تعرفه هاش در مقایسه با ISP ها اینقدر پائینه؟
کدوم شهرید؟
تو شیراز مخابرات به قیمت خون باباش میده! ( تازه محدود! )
ali_asg
دوشنبه 09 خرداد 1390, 20:24 عصر
تو شیراز مخابرات به قیمت خون باباش میده! ( تازه محدود! )
آره . شيراز تعرفه مخابرات هم گرون تره و هم محدود تر .
256 مخابرات با 1گيگ ترافيك 14000
256 هميار نت 3 گيگ ترافيك 12000
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.