PDA

View Full Version : برای ارشد نرم افزار دانشگاه تهران بهتر است یا شریف

omid195
جمعه 06 خرداد 1390, 20:16 عصر
سلام دوستان
کسی است که در رشته نرم افزار تهران یا شریف باشه
کدومش بهتره
با توجه به اینکه من به برنامه نویسی سیستم های گرافیکی علاقه دارم در کدام دانشگاه استادی هست که تخصصش این باشه
ممنون میشم کمکم کنید

Software.Student2010
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 21:07 عصر
داداش دمت گرم. خیالت از اینکه تهران ارشد قبولی راحته. اینقدر راحته که می گی تهران یا شریف.

من باشم می رم تهران

DigitalRain
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 13:09 عصر
پرسیدن نداره! شریف!!

Salar Ashgi
یک شنبه 13 اسفند 1391, 20:33 عصر
گرایش مساله مهمی است . در چه گرایشی ؟

هوش ؟ نرم افزار ؟ الگوریتم ؟

sina_oonline
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 01:45 صبح
در زمینه پردازش تصویر شریف پروفسور کسایی رو داره که البته تو گروه هوش فعالیت می کنند نه نرم افزار

همایون افشاری
جمعه 03 خرداد 1392, 21:00 عصر
انتخاب استاد خیلی مهمه اگه واقعا می خاید توی یه زمینه خاص کار کنید استاد مهمتر از دانشگاهه
اما اگه ایده خیلی جدی ندارید به نظر من توی گرایش نرم افزار شریف با اختلاف زیاد از همه دانشگاه ها بالاتره
در واقع تنها دانشکده مهندسی کامپیوتر واقعی توی ایران مال شریفه (دانشکده های برق و کامپوتر!!!! ریاضی و کامپیوتر!!!! توی ایران داریم!)

vvaahhiidd
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 08:50 صبح
من که اول تهران زدم بعد شریف بعد امیرکبیر!

cups_of_java
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 20:44 عصر
شریف زمان ما (84-87) دو 3 تا استاد خیلی تاپ بیشتر نداشت، تهران استاداش کمی به روز تر بودن.
در کل بچه های دانشگاه تهران کمی به روز تر و عملی تر بار میان. فضای خوبی هم داره دانشگاه تهران. البته لیسانس های تهران ارشد می اومدن شریف بیشتر

mi_oliv17
چهارشنبه 05 تیر 1392, 01:10 صبح
اگر واقعا میخای مهندسی نرم‌افزار یا بگیری شریف رو نباید دستم کم بگیریم، دکتر رامسین و دکتر میریان واقعا در شریف جزء تاپ های مهندسی نرم‌افزار در ایران هستند که هنوز روی مهندسی نرم‌افزار کار میکنند!