ورود

View Full Version : خرید ویندوز اوریجینال

میلاد قاضی پور
شنبه 07 خرداد 1390, 03:32 صبح
سلام . بعد از ارورهای مکرر و مسائلی که به خاطر کپی بودن ویندوزم باهاش روبرو هستم میخوام کار رو یه سره کنم و ویندوز اوریجینال بخرم . به نظر شماهایی که استفاده کردید آیا این کار ارزش پرداخت مبلغش رو داره یا خیر ؟آیا تغییر محسوسی در نحوه کارکرد ویندوز وجود خواهد داشت ؟
آیا مراکزی که ادعا میکنن ویندوز اوریجینال میفروشن معتبر هستن و من میتونم به صورت آنلاین این خرید رو انجام بدم ؟
نکات دیگه ای که لازمه بدونم رو لطفا ذکر کنید .

Felony
شنبه 07 خرداد 1390, 08:34 صبح
ویندوز اوریجینال یک چیز دیگه هستش ولی این رو باید بدونید که مایکروسافت حتی اگر ویندوزتون اوریجینال باشه با اتصال به اینترنت در صورت تشخیص IP تون چون از ایران متصل شدید Product ID مربوط به ویندوزتون رو باطل میکنه ، اتفاقی که همین 1 سال پیش برای خود من و آقای کرامتی افتاد پس بعدش باید بیافتی دنبال یک Activator درست و حسابی .

عکسی که در زیر میبینید مشخصات لپ تاپ من هست ، همون ویندزو اصلی که خریده بودم و Product ID رو باطل کرده بودن رو نصب و با یک Activator فعالش کردم و الان هم به صورت کاملا رسمی کار میکنه و خیلی راحت به روز رسانی ها رو هم دریافت میکنم .

پس در نتیجه ویندوز اوریجینالی که یکی داره رو ازش بگیر که از عدم دستکاریش توسط شرکت های مختلف و Cracker ها مطمئن باشی و بعد ازش یه کپی بزن و با یک سریال دیگه به جز سریال اصلی نصبش من و با یک برنامه Activator یه حالی بهش بده ، چون مایکروسافت اینقدر شعور نداره که براش پول خرج کنی ... !

میلاد قاضی پور
یک شنبه 08 خرداد 1390, 00:43 صبح
چرا باطل میکنه به خاطر مسأله ی تحریم ؟ اما اونطور که من تو سایتها خوندم تحریم شامل فروش این قبیل اقلام نمیشه ‍!

Felony
یک شنبه 08 خرداد 1390, 09:48 صبح
چرا باطل میکنه به خاطر مسأله ی تحریم ؟ اما اونطور که من تو سایتها خوندم تحریم شامل فروش این قبیل اقلام نمیشه ‍!
تو کدوم سایت همچین چیزی خوندی ؟
تحریم یا شاکی بودن از عدم رعایت قانون Copyright در ایران یا ... معلوم نیست ، چیزی که معلوم هست این هست که من و آقای کرامتی دقیقا این اتفاق برامون افتاده ؛ خواه پند گیر و خواه ملال ... !

#target
یک شنبه 08 خرداد 1390, 22:11 عصر
ویندوز اوریجینال یک چیز دیگه هستش ولی این رو باید بدونید که مایکروسافت حتی اگر ویندوزتون اوریجینال باشه با اتصال به اینترنت در صورت تشخیص IP تون چون از ایران متصل شدید Product ID مربوط به ویندوزتون رو باطل میکنه

من که ویندوز اوریجینال 1 سال دارم از همه امکانات سایت ماکروسافت + آپدیت هم استفاده می کنم مشکلی نداشتم (OEM)

من ویندوز 7 برا بعضی ها نصب کردم فایل RemoveWAT رو نصب می کنم آپدیت هم غیر فعال می کنم تا الان که براشون مشکلی پیش نیومده .

JaguarXF
دوشنبه 09 خرداد 1390, 03:05 صبح
ویندوز اوریجینال یک چیز دیگه هستش ولی این رو باید بدونید که مایکروسافت حتی اگر ویندوزتون اوریجینال باشه با اتصال به اینترنت در صورت تشخیص IP تون چون از ایران متصل شدید Product ID مربوط به ویندوزتون رو باطل میکنه ، اتفاقی که همین 1 سال پیش برای خود من و آقای کرامتی افتاد پس بعدش باید بیافتی دنبال یک Activator درست و حسابی .

با عقل جور درنمیاد. پول ویندوز رو به صورت قانونی داده باشی و بعدا بگویند هاهاها! چون از ایران هستی پولت رو میخوریم یک آبجو هم روش . ویندوزت رو هم باطل میکنیم. میتونیم! همینه که هست؟!
مثل این هست که من برای دو هقته بیام ایران گردش و سیاحت و ناگهان لپ تاپم از کار بیفته چون از ایران وصل شدم؟!!!

اتفاقی که برای شما و دوستتان افتاده این بوده که ویندوزی که بهتون به اسم اوریجنال انداخته اند از همون ابتدا هم غیرقانونی بوده و وقتی مشخص شده بلاک شده . فروشنده هم زرنگ بوده با این بهانه گولتون زده .