View Full Version : سوال: اتصال موبايل بهpc از طريق incoming connection يا مودم
mahboube
شنبه 07 خرداد 1390, 09:22 صبح
سلام دوستان
وقتتون بخير.
من مي خوام يك موبايل رو به كامپيوتر از طريق مودم(نه Bluetooth,wireless,infrared يا كابل)وصل كنم.چيزي شبيه به incoming connection.به چه شكلي بايد عمل كنم؟
ممنون.
esmit61
شنبه 07 خرداد 1390, 11:23 صبح
(نه Bluetooth,wireless,infrared يا كابل)
پس چجوری میخواید وصل کنید؟ خود incoming connection هم از اینها استفاده میکنه دیگه!
mahboube
شنبه 07 خرداد 1390, 11:34 صبح
پس چجوری میخواید وصل کنید؟ خود incoming connection هم از اینها استفاده میکنه دیگه!
مي خوام از خط تلفن استفاده كنم.براي همه ي اينايي كه بالا نوشتم بايدموبايل نزديك كامپيوتر باشه.ولي من ميخوام با موبايل از يك شهر ديگه و از طريق خط تلفن وصل بشم.
mahboube
شنبه 07 خرداد 1390, 11:37 صبح
دوستان اين يك نرم افزاره كه براي وصل كردن موبايل به كامپيوتر هست(اونطور كه گفته!!!):
نرم افزار Remote Desktop Client نرم افزاری کاربردی می باشد که به وسیله ی آن می توانید به راحتی از راه دور و از هر نقطه ای به کامپیوتر خود وصل شوید و دسکتاپ کامپیوتر خود را کنترل کنید.این نرم افزار از راه اتصال آی پی برای وصل شدن به کامپیوتر مورد نظر استفاده می کند و می تواند کنترل اجزای مختلف کامپیوتر از جمله موس و کیبرد را در اختیار شما قرار دهد.
منظورش از اتصال Ipچيه؟
يعني موبايل و كامپيوتر بايد به اينترنت وصل باشند؟
mhsaleh
شنبه 07 خرداد 1390, 16:04 عصر
اینکه شما بخواهید که خود موبایل با استفاده از مودم به سیستم شما متصل شود و شما مثلآ آن را برنامه ریزی یا هر کار دیگر انجام دهید امکان پذیر نیست.
یک راه این است که شما توی آن جایی که موبایل هست یک کامپیوتر قرار دهید و موبایل را با روشهای متداول مثل بلوتوث، USB و ... به آن کامپیوتر متصل نمایید سپس با استفاده از روش ها و نرم افزارهای کنترل از راه دور مثل Remote Desktop یا Teamviewer به آن سیستم وصل شوید و عملیات مورد نظر را روی آن انجام دهید.
روش دیگر که کمی تخصصی است و برای هر تلفنی جواب نمی دهد استفاده از مثلاً COM over IP است. این تجهیزات از یک طرف یک پورت سریال دارند و طرف دیگر شبکه و شما می توانید یک پورت سریال را از نقطه ای دیگر روی شبکه به کامپیوتر خود منتقل نمایید.
mahboube
یک شنبه 08 خرداد 1390, 09:58 صبح
وقتي ميشه دوتاكامپيوتر كه مودم دارن رو با dialing بهم وصل كرد.خب قطعا ميشه اينكار رو با مودم موبايل هم انجام داد.
mahboube
یک شنبه 08 خرداد 1390, 12:03 عصر
یک راه این است که شما توی آن جایی که موبایل هست یک کامپیوتر قرار دهید و موبایل را با روشهای متداول مثل بلوتوث، USB و ... به آن کامپیوتر متصل نمایید سپس با استفاده از روش ها و نرم افزارهای کنترل از راه دور مثل Remote Desktop یا Teamviewer به آن سیستم وصل شوید و عملیات مورد نظر را روی آن انجام دهید.
خب اگه قرار باشه از كامپيوتر استفاده كنم ديگه به موبايل چه نيازي دارم؟؟!!!
يه سوال ديگه:آيا همه موبايل هاي كه مودم دارند مودمشون وايرلسه؟
mahboube
یک شنبه 08 خرداد 1390, 12:05 عصر
روش دیگر که کمی تخصصی است و برای هر تلفنی جواب نمی دهد استفاده از مثلاً COM over IP است. این تجهیزات از یک طرف یک پورت سریال دارند و طرف دیگر شبکه و شما می توانید یک پورت سریال را از نقطه ای دیگر روی شبکه به کامپیوتر خود منتقل نمایید.
يكم در مورد اين توضيح ميديد؟
mhsaleh
یک شنبه 08 خرداد 1390, 17:45 عصر
وقتي ميشه دوتاكامپيوتر كه مودم دارن رو با dialing بهم وصل كرد.خب قطعا ميشه اينكار رو با مودم موبايل هم انجام داد.
ارتباط دو کامپیوتر به صورت Dialup بحثی متفاوت است. شاید من منظور شما را از سوال درست متوجه نشده باشم لطفاً سوال خود را واضح تر مطرح نمایید.
در کل شما می توانید از موبایل خود به عنوان مودم GSM یا GPRS یا سایر تکنولوژی ها استفاده نمایید. اما اینکه از این طریق بخواهید به اطلاعات خود گوشی دست پیدا نمایید امری دور از ذهن می باشد.
خب اگه قرار باشه از كامپيوتر استفاده كنم ديگه به موبايل چه نيازي دارم؟؟!!!
يه سوال ديگه:آيا همه موبايل هاي كه مودم دارند مودمشون وايرلسه؟
آیا شما موبایل کابلی سراغ دارید؟
يكم در مورد اين توضيح ميديد؟
http://www.digi.com/products/usb/anywhereusb.jsp
http://www.softswitch.ir/files/usbnet-tour-overview.swf
http://www.softswitch.ir/files/usbnet-tutorial-flash.swf
mahboube
دوشنبه 09 خرداد 1390, 09:32 صبح
ممنون از راهنمايي هاتون.
بيخيال اين شدم وبراي انجام اينكار رفتم سراغ ارسال sms از gsm modem .
در واقع مي خواستم يه جوري از موبايل به كامپيوتر وصل شم ويه چيزايي رو از database بخونم كه حالا اين اطلاعات رو از طريق sms ارسال مي كنم.
ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.