View Full Version : GETWAY و کمک فوری
Future
یک شنبه 27 شهریور 1384, 20:20 عصر
سلام دوستان
من در یک شرکت کار می کنم که 3تا کامپیوتر با هم شبکه هستند یکی از کامپیوترها به isp شرکت وصل است و اینترنت 24 ساعته دارد حالا من می خوام از طریق ipaddress اون به کامپیوتر خودم اینترنت بدم ولی نمی دونم چطوری؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
DAKAL
دوشنبه 28 شهریور 1384, 02:19 صبح
عزیزم این مسئله ربطی به Gateway نداره..شما رو اون سیستمی که 24 اینترنت داره اگه از طریق Dialup هستیش ...فقط کافی هانترنت رو Share کنید...همین....البته طریق اشتراک گذاری رو تو نوشتههای قبلی می تونی پیدا کنی
همین
Future
پنج شنبه 31 شهریور 1384, 10:47 صبح
سلام
دوست عزیز نگاه کن کامپیوتر من کارت شبکه داره و به سروروی وصل است که اینترنت داره یعنی فقط من حق دسترسی دارم . حالا 2 تا کامپیوتر دیگه که با من شبکه هستند می خواهند از اینترنت استفاده کنند .
اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
houtanal
پنج شنبه 31 شهریور 1384, 19:29 عصر
" اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ "
می تونی اون دو رو هم در رنج IP همون سیستم بدی یا دستی route table رو دستکاری کنی یا با ساخت یک VPN و به استراک گذاشتن اون این کار رو انجام بدی. یا یک پروکسی سرور ساده مثل Proxy+ نصب کنی.
با توجه به این که به نظر می رسه چندان به شبکه وارد نیستی بهت توصیه می کنم از نرم افزار هایی مثل WinRoute یا Proxy+ برای به اشتراک گذاری اینترنت استفاده کنی
mnajafi
شنبه 02 مهر 1384, 22:15 عصر
دوست عزیز شما با یک nat server می تونی اینکارو انجام بدی .یه جستجوی ساده توی همین بخش کارت رو راه می اندازه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.